• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

İşte bu gerçek ama. Asla tamamen kolay olmayacak. Bitmeyecek. Karamsarlık değil de gerçekçilik bence. Daha ergenliği var, ohoo var oğlu var.
Bunu Geçen gün bende düşündüm canım
O kadar uğraştım Bi çift çizgi görebilmek için sanki hamile kalınca herşey bitecek gibi.
Çizgiyi gördüm beta hcg iki kat Artıyor mu onu takip et kese gör kalp atışı dinle ikili test üçlü test detaylı ultrason ya daha neler var önümde eminim doğunca da öyle bebeklik çocukluk ergenlik okul hayatı bilmem ne ay düşündükçe sıkıntıya giriyo insan 😁

Bunu Geçen gün bende düşündüm canım
O kadar uğraştım Bi çift çizgi görebilmek için sanki hamile kalınca herşey bitecek gibi.
Çizgiyi gördüm beta hcg iki kat Artıyor mu onu takip et kese gör kalp atışı dinle ikili test üçlü test detaylı ultrason ya daha neler var önümde eminim doğunca da öyle bebeklik çocukluk ergenlik okul hayatı bilmem ne ay düşündükçe sıkıntıya giriyo insan 😁
Hamilelik daha hayallerin kurulduğu pembe bir dönem. Asıl yeni hayatı anladığın zaman doğumla başlıyor. Tam seni neyin beklediğini anlamıyorsun doğurmadan yani😀

Hamilelik daha hayallerin kurulduğu pembe bir dönem. Asıl yeni hayatı anladığın zaman doğumla başlıyor. Tam seni neyin beklediğini anlamıyorsun doğurmadan yani😀
Aşırı doğum videoları izlemek istiyorum ama Khomyuk korkarım diye izlemiyorum bide sonuçta her doğum farklı ama merak işte

Aşırı doğum videoları izlemek istiyorum ama Khomyuk korkarım diye izlemiyorum bide sonuçta her doğum farklı ama merak işte
Bence yapma bunu. Ben mesela kesinlikle epidural vajinal doğum yapacaktım. 41 hafta sabırla bekledim. Sezaryenle doğurdum. Asla doğuramam diyen ablam vajinal doğurdu. Bir arkadaşım bir saatte sıfır kesiyle çocuk doğurdu kolayca ama başkası iki günde zor doğurur. Bilemezsin yani özetle

Bence yapma bunu. Ben mesela kesinlikle epidural vajinal doğum yapacaktım. 41 hafta sabırla bekledim. Sezaryenle doğurdum. Asla doğuramam diyen ablam vajinal doğurdu. Bir arkadaşım bir saatte sıfır kesiyle çocuk doğurdu kolayca ama başkası iki günde zor doğurur. Bilemezsin yani özetle
Haklısın ama işte merak ya 😁 görsem kesin korkarım cesaret edemiyorum en iyisi bilmeden gitmek galiba

O açıdan değil de film günü birlik gidersek daha yakın yerler iyi olur diye düşünmüştüm bizim gezmemiz açısından senin varmı önerin şehir olarak
Yeni nick hayırlı olsun😍
Şimdi günübirlik bacım sana ne yakın bilemedim.
Amasra falan uzak mı kalır, 7 göller miydi öyle bir milli parkta parkında efsane bir yer bulmuştum ben kışın.
Doğa tatili deniz değil ama valla gidilir yani, bayılmıştık biz ama çocukla zor demiştik.

Gunaydin beybiler 😍 gununuz guzel gecsin
Günaydın
Bugün hava güneşli bende değil ama bir kaç gündür midem bulanıyor su bile içsem hiç keyfim yok
Haftaya gidiyorum kurtuluyorum istanbuldan
Biraz annem de kalacam çok özledim anne babamı
sonra tatil deyim sonra yine annemlerin yanına
Öyle bir orda bir burda 3 ay geçirecem insallah belki kayınvalidemelrin yanına da giderim taaa egeden karadenize:110:

Günaydın
Bugün hava güneşli bende değil ama bir kaç gündür midem bulanıyor su bile içsem hiç keyfim yok
Haftaya gidiyorum kurtuluyorum istanbuldan
Biraz annem de kalacam çok özledim anne babamı
sonra tatil deyim sonra yine annemlerin yanına
Öyle bir orda bir burda 3 ay geçirecem insallah belki kayınvalidemelrin yanına da giderim taaa egeden karadenize:110:
Belki deme yaa.
yapppp
Git bence .

Annenler egede kayinvalideler mi karadenizde?

Belki deme yaa.
yapppp
Git bence .

Annenler egede kayinvalideler mi karadenizde?
evet kayınvalidem. istanbulda aslında ama onlarda yazı karadenizde geçiriyorlar
Kayınvalidem titiz bir kadın benim de kedim var çok sever aslıda ama birazda kıl tüy meselelerinden rahatsız oluyor
Ben de çok istemiyorum o yüzden
Ama evlerinin olduğu yer cennetten bir köşe
insan yaşlanmaz orda
:KK51:

evet kayınvalidem. istanbulda aslında ama onlarda yazı karadenizde geçiriyorlar
Kayınvalidem titiz bir kadın benim de kedim var çok sever aslıda ama birazda kıl tüy meselelerinden rahatsız oluyor
Ben de çok istemiyorum o yüzden
Ama evlerinin olduğu yer cennetten bir köşe
insan yaşlanmaz orda
:KK51:
Kedileri bana pasla 🤩of çok bakasim var

Ay ben onu gecen yaz anneme bıraktım günde 5 kere aradım dayanamadım erken döndüm:bicak:
Uyurken yanıma gelmezse cağırıyorum uyku bile tutmuyor onsuz
Yaaa🥰insancıl mi peki.
Mesela beni tanımıyor diye sevdirmez mi tislar mi kaçar mı tirkalar mi .

Bu arada kaçan kedilerim geri döndü
Çok üzülmüştüm besledim o kadar ,yavrularını sevdim diye güvende hissetmemesi beni kırmıştı 😅😅😅😅

Yaaa🥰insancıl mi peki.
Mesela beni tanımıyor diye sevdirmez mi tislar mi kaçar mı tirkalar mi .

Bu arada kaçan kedilerim geri döndü
Çok üzülmüştüm besledim o kadar ,yavrularını sevdim diye güvende hissetmemesi beni kırmıştı 😅😅😅😅
Evet kaçar tıslamaz ama
çocuk gelince eve taa yatak odasının banyosunun alt dolabına giriyor yatıyor sesi de kafası götürmüyor benim gibi:KK53:

Bahçede mi besliyordun gözün aydın
besleyınce genelde daha cok gelip yavruları da bırakıp gidebiliyor anne
Benim annemler de öyle olmuştu
Dünya kedi oldu diyordu annem gidince vet le konusup kısarlaştırcam kedileri
Mamaları doldurdum arabadan kıyafetten çok mama oluyor:dondurma:

Evet kaçar tıslamaz ama
çocuk gelince eve taa yatak odasının banyosunun alt dolabına giriyor yatıyor sesi de kafası götürmüyor benim gibi:KK53:

Bahçede mi besliyordun gözün aydın
besleyınce genelde daha cok gelip yavruları da bırakıp gidebiliyor anne
Benim annemler de öyle olmuştu
Dünya kedi oldu diyordu annem gidince vet le konusup kısarlaştırcam kedileri
Mamaları doldurdum arabadan kıyafetten çok mama oluyor:dondurma:
Kısırlaştırma için çok para gidiyor dimi ?
Aslında kendi evimin bahçesinde değil de
Şuan mugladayim kayimvalidemlerin bahcesinde dolanan kediler bunlar 🤷

Dün geldim muglaya
Anne kedi karşıladı hemen, dolanıyor etrafımda
Trip atıyorum 😅😅😅😅😅😅😅gerçekten :rolleyes:

Back