- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi chamallows
- #26.701
Senin için erken Bi saat hayırdır inşallahOf çok uykum var benim burada ne işim var acabaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin için erken Bi saat hayırdır inşallahOf çok uykum var benim burada ne işim var acabaaaa
Sabah erken kalktım .Senin için erken Bi saat hayırdır inşallah
Hayatımda ağda yapmadım, yapamam da zaten.Gazlama beni
Burdayiz kaptan konuşHuhuuu herkescikler nerde
Ben eskiden ağda yaptirdigim dönemde genital bölgeye yapılırken gelmiş geçmiş bütün acılarıma bogure bogure agliyodum aradan çıksın diyeHayatımda ağda yapmadım, yapamam da zaten.
Bıyığımı almaya kalktılar ağda ile, bastım çığlığı.
Lazer öyle değil, bir tek genital perine bölgesi acıyor o da acı gibi değil bir anda sıcaklık olarak.
Sıcak bardak tuttuğunu düşün, o tür bir şey.
Şiddetle tavsiyemdir lazer, yaptırmayan kalmasın.
Burdayiz kaptan konuş
Valla yine khomyuk film filan uğruyor gunduzAa yasaklar kalktı giren de olmaz artık buraya görüyon mu
Ya dün sordum ama arada kaynadı biraz bu çevrede yakın 3 4 saate kadar önerdiğiniz yerler var mı kızlar günü birlik 1 gece kalmalı şimdiden kendimi doktor randevusunu falan ayarlayımValla yine khomyuk film filan uğruyor gunduz
Ama Deniz uçtu
Ben olsam amasraya giderdim. Ama 5 saatmis Kırşehir'eYa dün sordum ama arada kaynadı biraz bu çevrede yakın 3 4 saate kadar önerdiğiniz yerler var mı kızlar günü birlik 1 gece kalmalı şimdiden kendimi doktor randevusunu falan ayarlayım
5 biraz uzun mu sanki günü birlik desem 10 saat yol sürekli de kayseri Nevşehir vb falan yapmaktan bi süre sonra sıkıyoBen olsam amasraya giderdim. Ama 5 saatmis Kırşehir'e
Önemli olan 2 saatte bir durup 10 dk yürümek burcucum.5 biraz uzun mu sanki günü birlik desem 10 saat yol sürekli de kayseri Nevşehir vb falan yapmaktan bi süre sonra sıkıyo
Sen gittin mi nasıl Amasra
O açıdan değil de film günü birlik gidersek daha yakın yerler iyi olur diye düşünmüştüm bizim gezmemiz açısından senin varmı önerin şehir olarakÖnemli olan 2 saatte bir durup 10 dk yürümek burcucum.
Uzun yol olarak düşünme, kaç saat olursa olsun inin, mola verin biraz öyle devam edin.
O zaman muglaya gelin bizim evde kalırsınız .aynı gün dönmek zorunda olacaginuz biyer olmazYa dün sordum ama arada kaynadı biraz bu çevrede yakın 3 4 saate kadar önerdiğiniz yerler var mı kızlar günü birlik 1 gece kalmalı şimdiden kendimi doktor randevusunu falan ayarlayım
Sesi gibi naif zorunlu teklif etmen yeterli teşekkür ederimO zaman muglaya gelin bizim evde kalırsınız .aynı gün dönmek zorunda olacaginuz biyer olmaz
AyySesi gibi naif zorunlu teklif etmen yeterli teşekkür ederim
Yok yahu instada takiliyorum geneldeValla yine khomyuk film filan uğruyor gunduz
Ama Deniz uçtu
Sesi gibi naif derken siz teldende mi gorusuyorsunuz yavrim
Benim ic guveysinden hallice sizin gununuz nasil gectiSelam kızlar, nasıldı gününüz?
Nereye gideceksin burcu? Eskişehire gelin gezin