• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Tövbe tövbee o nasıl laf zorunlu. Yakıştıramadım sana arkadaşım isteyebilir adam sonuçta Bi engel yok önünde şükür senin kararın tabiki bakma biz yap artık diyoruz da
Bence ortak karar olmalı ama annenin istemesi hazır olması daha önemli. Gerçekten çok zor ilk seneler bebek bakmak. Bu konuda da emzirmesi, bedensel hormonal değişimleri kadın çekiyor. Yani kadının istemesi kocanın istemesinden önemli bence

Bence ortak karar olmalı ama annenin istemesi hazır olması daha önemli. Gerçekten çok zor ilk seneler bebek bakmak. Bu konuda da emzirmesi, bedensel hormonal değişimleri kadın çekiyor. Yani kadının istemesi kocanın istemesinden önemli bence
O konuda kesinlikle haklısın erkek napıyo kız yapmaktan başka benim eşim çoook yardımcı desen bile onu 9 ay taşıması emsirmesi neler neler onu da yapmıyo ya

Tövbe tövbee o nasıl laf zorunlu. Yakıştıramadım sana arkadaşım isteyebilir adam sonuçta Bi engel yok önünde şükür senin kararın tabiki bakma biz yap artık diyoruz da
Yakışmayacak bişey yok canım Bı ahlaksizlik yapsın demiyorum sonucta
Çok çocuk istiyorsa başkasıyla evlenebilir problem değil .

Bende sen mi tasiycan dogurcan emzircen dedim zaten

Gerçi Allah var çocuk yapalım demedi
Arkadaş doğurmuş millet neye güvenerek koşa koşa çocuk yapıyor daha iki yıl olmadı mı evleneli onlar dedi
Ordan bende kendimce bize çektim konuyu 🤷

Yakışmayacak bişey yok canım Bı ahlaksizlik yapsın demiyorum sonucta
Çok çocuk istiyorsa başkasıyla evlenebilir problem değil .
Çocuk için başkasıyla evlenenin karakterinden şüphe ederim canım. Nice çocuğu olmayanlar var yine devam edip evlat edinenler var onlarda mı gitsin başkasıyla evlensin o açıdan düşündüm Khomyukun dediği gibi ama kadının istemesi daha önemli mesela benim eşim evliliğin ilk ayı çocuk dedi 1 sene kendimi hazırladım sonra düşünmüştük ben seni ikna etmeye çalışıyorum 😁

O zaman hiç boşuna denemeyim ilaç falan kaçış yoksa. Hamile yattı da varmış bulabilirsem Bi magaza gezdiğimde bakıyım . Sen napıyosun deniz eşin nasıl atlattılar mı tamamen
Oho esim atlatti ustune bana bulasti ben atlattim 😂
Aynen lcde falan var hamile pantolonuda olabilir jeanleri guzel.

Oho esim atlatti ustune bana bulasti ben atlattim 😂
Aynen lcde falan var hamile pantolonuda olabilir jeanleri guzel.
Sende mi geçirdin hangi ara 😁
Bi bakıyım ben bu kıyafet işine bide kızlar eşimin daha ceza kağıdı nasıl birseyse bugün aradı emniyeti biz birsey yapamayız yazıldıysa size ulaşır ararlar gelin alın diye diyo aaaa sinir krizi bildiğin ne demek bilmiyoruz sorgulama falan yapamam dedi sizce gitse kendisi öğrenebilir mi acaba

Bebeğim niye kizayim
Şurada kafa dağıtıyoruz ❤️
😁 O zaman size soru kızlar tüm vucüdum lazerli gebelikten mi nedir bilmiyorum tövbe tövbe göbişimde tüyler çıktı öyle sarı ince falan da değil doktora gitmeye utanırım ya lazere gitsem tekrar olmaz demi ay ne çok soru sordum bugün Bi kaç gün yazmadım ya acısını çıkarıyorum

Back