• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Sanırım ikiside baksana fiyatlar normal değil zaten bebeğin masrafı ufak günü birlik kaçamaklar belki de uzun yol falan yapamam herhalde
Hamilelikten korkma, 32. Haftaya kadar rahat ol hiç düşünme bile aman hamileyim diye.
Normal hayatında ne yapıyorsan aynılarına devam et, yapmadığın şeylerden uzak dur yeter.
Ya fiyatlar uçuk ama günübirlik olur dediğin gibi, apartlar var uyguna.
Çocuksuz son tatili kaçırmayın bence, 2 3 gece de olsa beraber zaman geçirin.

Hamilelikten korkma, 32. Haftaya kadar rahat ol hiç düşünme bile aman hamileyim diye.
Normal hayatında ne yapıyorsan aynılarına devam et, yapmadığın şeylerden uzak dur yeter.
Aslında Bi Karadeniz tarafı istiyorum denizden ziyade Bi ucundan başlayıp diğer ucuna kadar yakın çevrede nereyi önerirsiniz mesela

Çocuksuz son tatil

Bence doğumdan önce gidin burcu. Çocukla yaptığın şey bir daha tatil olmuyor çocuk eğlemek oluyor. Ayağını kuma değdirmez, suya girmez, girse çıkmaz. Ağladı düştü, yedi yemedi. Tat alamıyorsun. Bütçe ayarlayabilirseniz son başbaşa tatilinizi yapın.

Bence doğumdan önce gidin burcu. Çocukla yaptığın şey bir daha tatil olmuyor çocuk eğlemek oluyor. Ayağını kuma değdirmez, suya girmez, girse çıkmaz. Ağladı düştü, yedi yemedi. Tat alamıyorsun. Bütçe ayarlayabilirseniz son başbaşa tatilinizi yapın.
Khomyuk tatile gitmek için kovayla aranın iyi olması lazım şuan bizde yok bide dediğim gibi ufaktan masrafları almaya başlayım dedim aldığım büyük şeyler bile değil hergün şok yaşıyorum bebek nevresim seti lastikli çarşafı şu bu bildiğin çift kişik büyüklerle aynı geçen de Bi bayan var örgü bebek battaniyesi yaptırıyım dedim yalan olmasın 350 TL diye sen ipini al ben yaparım dedi soyguncu kadın bunlar böyleyse büyük eşyalarını düşünemiyorum 😒

Kızlar çatlağınız oldu mu hatırlıyor musunuz ne kullanmıştınız
Ben hala çatlak patlağım, çatlayacaksan çatlıyorsum kaçışı yok. Göbekte kaldı yani benim. Genetik derler halama çekmişim herhalde annem dört doğumda çatlamamış ben çatladım
Şansınıza dolar euro uçtu, her şey ona endeksli. Bizim beş sene önce aldıklarımıza üç kat zam gelmiş. Haklısın yani. Zor

Ben hala çatlak patlağım, çatlayacaksan çatlıyorsum kaçışı yok. Göbekte kaldı yani benim. Genetik derler halama çekmişim herhalde annem dört doğumda çatlamamış ben çatladım
Şansınıza dolar euro uçtu, her şey ona endeksli. Bizim beş sene önce aldıklarımıza üç kat zam gelmiş. Haklısın yani. Zor
Bazen liste yapıyım unutmayım alınacaklar aklıma geldikçe yazıyım diyorum destan oldu mübarek 😁 bu sıra kendime de alışverişe çıkmam lazım göbiş çıkmaya başladı

Kadın olmak neden bu kadar zor ya çatlak da cabası baksana annemde öyle diyo çatlayacağı varsa ne yaparsan yap fayda etmez diyo en azından azaltmaz mı yani

Bazen liste yapıyım unutmayım alınacaklar aklıma geldikçe yazıyım diyorum destan oldu mübarek 😁 bu sıra kendime de alışverişe çıkmam lazım göbiş çıkmaya başladı
Yaz gunu al kendine 2 tayt 2 3 tane uzun tunik giy gitsin 😁

Çok istiyorsa başkasıyla evlenip yapsın 🤷 şuan hazır değilim 🤦
Kocamın kankası gibi🤣🤣
Ona da karısı ikinciyi yapalım dedi bi gün bizim yanımızda. Ben tükendim maddi manevi bittim, git bul yap birini çok istiyorsan benden bu kadar demişti🤣🤣

Back