- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi chamallows
- #26.641
Ben zaten değişik Bi konu açıyım yada farklı birsey anlatıyım hemen anlıyo gene kadınlar kulübünden mi öğrendin diyo o da alıştı burayaHatırlamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben zaten değişik Bi konu açıyım yada farklı birsey anlatıyım hemen anlıyo gene kadınlar kulübünden mi öğrendin diyo o da alıştı burayaHatırlamıyorum
Hamilelikten korkma, 32. Haftaya kadar rahat ol hiç düşünme bile aman hamileyim diye.Sanırım ikiside baksana fiyatlar normal değil zaten bebeğin masrafı ufak günü birlik kaçamaklar belki de uzun yol falan yapamam herhalde
Aslında Bi Karadeniz tarafı istiyorum denizden ziyade Bi ucundan başlayıp diğer ucuna kadar yakın çevrede nereyi önerirsiniz meselaHamilelikten korkma, 32. Haftaya kadar rahat ol hiç düşünme bile aman hamileyim diye.
Normal hayatında ne yapıyorsan aynılarına devam et, yapmadığın şeylerden uzak dur yeter.
Ya fiyatlar uçuk ama günübirlik olur dediğin gibi, apartlar var uyguna.
Çocuksuz son tatili kaçırmayın bence, 2 3 gece de olsa beraber zaman geçirin.
Çocuksuz son tatilHamilelikten korkma, 32. Haftaya kadar rahat ol hiç düşünme bile aman hamileyim diye.
Normal hayatında ne yapıyorsan aynılarına devam et, yapmadığın şeylerden uzak dur yeter.
Ya fiyatlar uçuk ama günübirlik olur dediğin gibi, apartlar var uyguna.
Çocuksuz son tatili kaçırmayın bence, 2 3 gece de olsa beraber zaman geçirin.
bebeklinick sen de yapmamaya kılıf arama bence yapcaksan yap Niyetin var cesaretin yol sanki
Khomyuk tatile gitmek için kovayla aranın iyi olması lazım şuan bizde yok bide dediğim gibi ufaktan masrafları almaya başlayım dedim aldığım büyük şeyler bile değil hergün şok yaşıyorum bebek nevresim seti lastikli çarşafı şu bu bildiğin çift kişik büyüklerle aynı geçen de Bi bayan var örgü bebek battaniyesi yaptırıyım dedim yalan olmasın 350 TL diye sen ipini al ben yaparım dedi soyguncu kadın bunlar böyleyse büyük eşyalarını düşünemiyorumBence doğumdan önce gidin burcu. Çocukla yaptığın şey bir daha tatil olmuyor çocuk eğlemek oluyor. Ayağını kuma değdirmez, suya girmez, girse çıkmaz. Ağladı düştü, yedi yemedi. Tat alamıyorsun. Bütçe ayarlayabilirseniz son başbaşa tatilinizi yapın.
Doğru diyo gülme engelin kalmadı ev ev dedin bak o da oldu Aaa zorunlu
Ben hala çatlak patlağım, çatlayacaksan çatlıyorsum kaçışı yok. Göbekte kaldı yani benim. Genetik derler halama çekmişim herhalde annem dört doğumda çatlamamış ben çatladımKızlar çatlağınız oldu mu hatırlıyor musunuz ne kullanmıştınız
Bazen liste yapıyım unutmayım alınacaklar aklıma geldikçe yazıyım diyorum destan oldu mübarek bu sıra kendime de alışverişe çıkmam lazım göbiş çıkmaya başladıBen hala çatlak patlağım, çatlayacaksan çatlıyorsum kaçışı yok. Göbekte kaldı yani benim. Genetik derler halama çekmişim herhalde annem dört doğumda çatlamamış ben çatladım
Şansınıza dolar euro uçtu, her şey ona endeksli. Bizim beş sene önce aldıklarımıza üç kat zam gelmiş. Haklısın yani. Zor
Kadın olmak neden bu kadar zor ya çatlak da cabası baksana annemde öyle diyo çatlayacağı varsa ne yaparsan yap fayda etmez diyo en azından azaltmaz mı yaniBen hala çatlak patlağım, çatlayacaksan çatlıyorsum kaçışı yok. Göbekte kaldı yani benim. Genetik derler halama çekmişim herhalde annem dört doğumda çatlamamış ben çatladım
Şansınıza dolar euro uçtu, her şey ona endeksli. Bizim beş sene önce aldıklarımıza üç kat zam gelmiş. Haklısın yani. Zor
Biooil kullandim ama ben mani olamadim catlaklara.Kızlar çatlağınız oldu mu hatırlıyor musunuz ne kullanmıştınız
Yaz gunu al kendine 2 tayt 2 3 tane uzun tunik giy gitsinBazen liste yapıyım unutmayım alınacaklar aklıma geldikçe yazıyım diyorum destan oldu mübarek bu sıra kendime de alışverişe çıkmam lazım göbiş çıkmaya başladı
Biooil kullandim ama ben mani olamadim catlaklara.
Yaz gunu al kendine 2 tayt 2 3 tane uzun tunik giy gitsin
Çok istiyorsa başkasıyla evlenip yapsın şuan hazır değilimDoğru diyo gülme engelin kalmadı ev ev dedin bak o da oldu Aaa zorunlu
Kocamın kankası gibiÇok istiyorsa başkasıyla evlenip yapsın şuan hazır değilim
Tövbe tövbee o nasıl laf zorunlu. Yakıştıramadım sana arkadaşım isteyebilir adam sonuçta Bi engel yok önünde şükür senin kararın tabiki bakma biz yap artık diyoruz daÇok istiyorsa başkasıyla evlenip yapsın şuan hazır değilim
Bana çirkin bi laf gibi geliyo ya niye kiKocamın kankası gibi
Ona da karısı ikinciyi yapalım dedi bi gün bizim yanımızda. Ben tükendim maddi manevi bittim, git bul yap birini çok istiyorsan benden bu kadar demişti