• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Yine açık desem?
Sabah kahvaltı yaptık işte memlekette, kahve.
Yolda saf kocam mola yerini dalıp geçti, saçma sapan bir yerde bebelere gözleme tepeledik.
Eve gelince kahve içtim yine ama göbeğimde 20 kilo yağ olmasına engel değil açlık😂😂😂
Hamile iken bile böyle yağlarım göbeğim yoktu deniz, çok fenayım çok.
Bende cok kilo aldim, adile nasitten hallice halim.
Ya mola yeri dedin aklima geldi mersinden gelirken nigdede bir yerde durmustuk.
Adam dehset biftek pirzola yapiyordu ha 😂😂 yaninda da koyun yogurdu

Login • Instagram

Kızlar şimdi sizinkiler in abartma seviyesi de böyle mi bunu bı sonuca bağlayalım 😅artılar eksiler yapıyor Da beynim
Denizin tam olarak bu 😂😂😂
Bizim evde bunun ayak bas parmaginin tirnaginj kestirip digerlerini kesmeye kalkinca fark ederse aciyo diye bagiran bir cinsi var 😂
Sabah deniz biraz muzigin sesini kis dedim diye aynen boyle agladi honkurerek 😂😂😂😂

Denizin tam olarak bu 😂😂😂
Bizim evde bunun ayak bas parmagini kestirip digerlerini kesmeye kalkinca fark ederse aciyo diye bagiran bir cinsi var 😂
Sabah deniz biraz muzigin sesini kis dedim diye aynen boyle agladi honkurerek 😂😂😂😂
Sana müziğin alasini dinleTmiş son ses 😅😅 resmen terbiye ediyorlar insanı 😂😂😂

Bende cok kilo aldim, adile nasitten hallice halim.
Ya mola yeri dedin aklima geldi mersinden gelirken nigdede bir yerde durmustuk.
Adam dehset biftek pirzola yapiyordu ha 😂😂 yaninda da koyun yogurdu
Aa dur şey o, gümüş restoran olabilir.
Birkaç iyi yer var zaten ve ciddi anlamda sevdiğim sofram, beykoz ve gümüş.
O kadar.

Biz bayağı ankaraya 70 km kala şoförler federasyonunda durabildik, makası kaçırdık.
Allahım hiçbir şey yok, gözleme diye boş yufka yediler.

O kadar.

Biz bayağı ankaraya 70 km kala şoförler federasyonunda durabildik, makası kaçırdık.
Yok yahu restoran falan degil, esim kamyoncularin yemek yedigi yerleri ezberlemis gidip gelirken falan.
Bunlar burda yiyorsa vardir bir bildikleri dedi girdik oyle hakkaten bir bildikleri varmis adamlarin 😂😂😂

O kadar.

Soforler odasinin yerleri rezil cidden.
Caylar berbat poaca gozleme desen yine oyle.

Yok yahu restoran falan degil, esim kamyoncularin yemek yedigi yerleri ezberlemis gidip gelirken falan.
Bunlar burda yiyorsa vardir bir bildikleri dedi girdik oyle hakkaten bir bildikleri varmis adamlarin 😂😂😂
Allah allah neresi ki aceba, şehir merkezi değilse tabii zor olur bilmem.

Soforler odasinin yerleri rezil cidden.
Caylar berbat poaca gozleme desen yine oyle.
Biz de mecburen durduk eve vardık çünkü artık son mola yerlerini kaçırınca, haymanaya yaklaşmıştık, oturma yasak olacaktı yoksa.
Kocam da iyi olur kaliteli yemek yer onlar mantığı ile az önce dediğin gibi girdik.
Bir soğuk sandviç aldık bak 5 ya da 6 tl, yemin ediyorum içinde 10 gram peynir, 3 kıl kesim domates ve acı biber çıktı.
Bir kare tost ekmeğini ikiye bölüp içine koyacağın malzemeyi sandviç dye iteliyor.
Allahın somun ekmeği satıyorlar bu paraya diye ne söylendim, ne söylendim…

Biz de mecburen durduk eve vardık çünkü artık son mola yerlerini kaçırınca, haymanaya yaklaşmıştık, oturma yasak olacaktı yoksa.
Kocam da iyi olur kaliteli yemek yer onlar mantığı ile az önce dediğin gibi girdik.
Bir soğuk sandviç aldık bak 5 ya da 6 tl, yemin ediyorum içinde 10 gram peynir, 3 kıl kesim domates ve acı biber çıktı.
Bir kare tost ekmeğini ikiye bölüp içine koyacağın malzemeyi sandviç dye iteliyor.
Allahın somun ekmeği satıyorlar bu paraya diye ne söylendim, ne söylendim…
Sandviç peynir fabrikasının Sadece yanından geçmiş demek ki 😂😂😂😂😂

Kokusu mu tiksindirdi ?

Ben etini yiyemem de yogurdundan hiç koku almıyorum
Koku fena bacım.
Annem karadenizli benim, orada çok yenir, peyniri yoğurdu sürekli yapılır.
Anneannem bize peynir bastırtır, yoğurt yaptırıp yollatırdı hep, gidince daima o kokular zaten.

Ablam da ben de yanına yaklaşamayız, gerçi deniz ürünlerine de aynı tepkiyi veriyorum.
Ağır kokulu hiçbir şeyi yiyemiyorum, tereyağ hariç.

Back