• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Sandviç peynir fabrikasının Sadece yanından geçmiş demek ki 😂😂😂😂😂
Ya onu koy halk ekmeğe, alan adam evine götürse farketmez sandviç olduğunu.
2 sigara böreğine ne kadar peynir koyarsan, o kadar vardı zaten.
Dilim falan değil peynir, ufalama ayol.
Ekmek de koca döner ekmeği.
Kediye verdik, o bile yemedi😂

Seçenekleri var, inek koyun keçi vs.
İnek alıyoruz hem izmir hem erzincan ama 5 gün sonra o bile ağır ağır kokmaya başlıyor bana.
Valla ben hiç bilmiyordum.
Direkt Mehmet yılmaz şaVak tulum peyniri yazıyor annem hep onu alırdı bende ondan devam ediyorum

İzmir tulumu hiç yiyemem zaten kaşar gibi ay ne farkı var

Ya onu koy halk ekmeğe, alan adam evine götürse farketmez sandviç olduğunu.
2 sigara böreğine ne kadar peynir koyarsan, o kadar vardı zaten.
Dilim falan değil peynir, ufalama ayol.
Ekmek de koca döner ekmeği.
Kediye verdik, o bile yemedi😂
Aaa kedi demisken benim de bu aralar dikkati mi çekti
Kediye düz ekmek verince yemiyor sebep ne ben anlamadım
Kopekler hapir hupur götürüyor

Valla ben hiç bilmiyordum.
Direkt Mehmet yılmaz şafak tulum peyniri yazıyor annem hep onu alırdı bende ondan devam ediyorum

İzmir tulumu hiç yiyemem zaten kaşar gibi ay ne farkı var
Eşim izmir sever, ben inek erzincan.
Azar azar ikisinden de alıyoruz ama peynir dediğin ezinedir arkadaş bana göre.

Bı anne kediyi besledim ciftlikteyken bikac gün önce.

Özene bezene davrandım

Sanki besleyen ben degilmisim gibi colugu çocuğu toplamış gitmiş çok kırıldım 🤦
Gerçekten kırıldım kediye beni anlayabiliyor musunuz 😂😂😂😂😂

Aaa kedi demisken benim de bu aralar dikkati mi çekti
Kediye düz ekmek verince yemiyor sebep ne ben anlamadım
Kopekler hapir hupur götürüyor
Kedi işte, sebebe gerek yok ki😂
Onlar bu dünyadaki canlılar arasında en anlaşılmaz, bağımsız ve algıları açık olanlar bana göre.
Ne yiyecek kuru ekmeği, az ilerde protein gelir diye karnını boş yere doyurmuyorsa ne olayım😂

Zayıflayacağım dedim acıktım, gidip bir yemek yiyeyim ben😂
Artık bu hafta da cılkını çıkarıp 2 kilo alırsam, toptan 20 kilo veririm o zaman bile anca 60 küsür olurum.
Yeme ya.
Denize filan gidersiniz onumuzdeki aylarda, bak istediğin mayoya giremezsin yeme boşver gerçekten .

Maydonoz domates peynir filan geçiştir

Yeme ya.
Denize filan gidersiniz onumuzdeki aylarda, bak istediğin mayoya giremezsin yeme boşver gerçekten .

Maydonoz domates peynir filan geçiştir
Ev kiraladık yine, rahatım ondan oahahahsh😂
İstediğim görüntüde olmadığım için 4 senedir mayo giyiyorum zaten, bu sene de giyerim bir şey olmaz.
Seneye kısmet sahile iner insan görürsek.

Ev kiraladık yine, rahatım ondan oahahahsh😂
İstediğim görüntüde olmadığım için 4 senedir mayo giyiyorum zaten, bu sene de giyerim bir şey olmaz.
Seneye kısmet sahile iner insan görürsek.
Bende mayo giyiyorum
Açıkçası bikiniden daha alımlı görünüyor ki sende de öyledir çok eminim.
Bikininin benim için bı gorselligi yok 🤷
Bu arada ev kiraladık diyorsun ya havuz tatil tadı veriyor mu ?
Ben hep bı deniz arıyorum sanki.

Sanırım tuzlu su Reiki de bahsedildigi gibi enerji yeniliyor da ondan iyi hissediyorum

Bende mayo giyiyorum
Açıkçası bikiniden daha alımlı görünüyor ki sende de öyledir çok eminim.
Bikininin benim için bı gorselligi yok 🤷
Bu arada ev kiraladık diyorsun ya havuz tatil tadı veriyor mu ?
Ben hep bı deniz arıyorum sanki.

Sanırım tuzlu su Reiki de bahsedildigi gibi enerji yeniliyor da ondan iyi hissediyorum
Bikini insanıyım ben, çok rahat ederim, severim.
İzsiz yanmaya da özen gösterirdim, mayo ile fazla bir ıslaklık hissediyorum, rahat değil.
Sadece yüzde antrenmanı yaparken mayo tercih ederdim ama artık mecburen öyle.

Ben severim ben deniz hem havuz, su olsun farketmez.
Çocuklar olunca açıkcası deniz yorucu, büyüyene kadar sanırım deniz tatiline gitmem, evde de aşırı rahat ettik yine çocuklar sebebi ile.
Onlar uyurken akşam benim tatil serüvenim başladığından ancak gece yüzüyorum, dinleniyorum vs, denizde çocukları evde bırakıp ya da otelde bunları yapmam mümkün değil.
Bir iki gün koya gideriz tatildeyken kum oynarlar, yeter.
Kendim gitsem elbet baraka bile olsa deniz isterim.

Bikini insanıyım ben, çok rahat ederim, severim.
İzsiz yanmaya da özen gösterirdim, mayo ile fazla bir ıslaklık hissediyorum, rahat değil.
Sadece yüzde antrenmanı yaparken mayo tercih ederdim ama artık mecburen öyle.

Ben severim ben deniz hem havuz, su olsun farketmez.
Çocuklar olunca açıkcası deniz yorucu, büyüyene kadar sanırım deniz tatiline gitmem, evde de aşırı rahat ettik yine çocuklar sebebi ile.
Onlar uyurken akşam benim tatil serüvenim başladığından ancak gece yüzüyorum, dinleniyorum vs, denizde çocukları evde bırakıp ya da otelde bunları yapmam mümkün değil.
Bir iki gün koya gideriz tatildeyken kum oynarlar, yeter.
Kendim gitsem elbet baraka bile olsa deniz isterim.
Ev tutunca yemek işiyle uğraşmak zor oluyor mu peki

Ailemle de tatile gidiyoruz da onlarla gidince otel mi ev mi karar veremiyorum

Aydını düşünüyoruz bu yaz annemler icin

Ev tutunca yemek işiyle uğraşmak zor oluyor mu peki

Ailemle de tatile gidiyoruz da onlarla gidince otel mi ev mi karar veremiyorum

Aydını düşünüyoruz bu yaz annemler icin
Ben zorlandım ama sebebi tek başıma üstlenmem oldu daha doğrusu ablam vardı ve mutfağa su almaya girdi😂
Ki ara öğünüdür öğle yemeğidir vs olan biri, ondan yoruldum aslında.

Bizim aile düzenimizde öğle yemeği diye bir şey yok, kahvaltıyı eşim hazırlar a dan z ye, ben sadece çayıma şeker atarım.
Aralarda kuruyemiş, çiğ sebze meyve tüketilir.
Akşamları da mangal yaktık, ne yiyeceksek ızgara olarak tercih ettik ve salata hazırladım, dolayısıyla yemekler kocamdandı.
Çocuklara yiyecekleri evde hazırlayıp köfte, börek çörek dondurup buzlukla götürdüm, orada sadece pişirmek, fırına atmak çorba vs kaldı, o da kısa zaman aldı.

Kısaca yemek mesele değil, bulaşık mesele.
Bu sene plastik tabak ve bardak götüreceğim, en azından diğer servis ürünleri tencere va zaman almaz ama bunlar bayağı farkettirecek.
Sürekli tabak bardak çıkıyor çünkü, günde 3 kere makine çalıştı.
Ailede hepiniz görev dağılımı ile işe girişirseniz inan çok rahat herkese tüm günde 20 dk iş düşer ama standart 2 kişi tüm yükü çekmeye çalışırsa yorucu.

Ben zorlandım ama sebebi tek başıma üstlenmem oldu daha doğrusu ablam vardı ve mutfağa su almaya girdi😂
Ki ara öğünüdür öğle yemeğidir vs olan biri, ondan yoruldum aslında.

Bizim aile düzenimizde öğle yemeği diye bir şey yok, kahvaltıyı eşim hazırlar a dan z ye, ben sadece çayıma şeker atarım.
Aralarda kuruyemiş, çiğ sebze meyve tüketilir.
Akşamları da mangal yaktık, ne yiyeceksek ızgara olarak tercih ettik ve salata hazırladım, dolayısıyla yemekler kocamdandı.
Çocuklara yiyecekleri evde hazırlayıp köfte, börek çörek dondurup buzlukla götürdüm, orada sadece pişirmek, fırına atmak çorba vs kaldı, o da kısa zaman aldı.

Kısaca yemek mesele değil, bulaşık mesele.
Bu sene plastik tabak ve bardak götüreceğim, en azından diğer servis ürünleri tencere va zaman almaz ama bunlar bayağı farkettirecek.
Sürekli tabak bardak çıkıyor çünkü, günde 3 kere makine çalıştı.
Ailede hepiniz görev dağılımı ile işe girişirseniz inan çok rahat herkese tüm günde 20 dk iş düşer ama standart 2 kişi tüm yükü çekmeye çalışırsa yorucu.
Aman yok be kim bölüşecek bizde
Bı ablam bı ben
Annem babam eşim biseye dokunmaz
Dokunsalar daha çok iş cikarirlar zaten 😅😅😅

Aman yok be kim bölüşecek bizde
Bı ablam bı ben
Annem babam eşim biseye dokunmaz
Dokunsalar daha çok iş cikarirlar zaten 😅😅😅
Baban mangal işine girer, annen evde buzlukta bir şeyler hazırlarsa çok kolay,
Kışın yine bir ev kiraladık biz arkadaşlarımızla, plastik tabak çatal vs ile iş olmadı hatta kahve yapmak hariç mutfakta hiçbir şey yapmadım.

Bana kalırsa mutfak falan değil de, pandemi döneminde eve girdiğimde temizlik zor.
Başkasının yaptığına güvenmeyip evi kırklıyorum ben, tüm nevresim havlu tuvalet kağıdı vs ne varsa eve ait hepsini kenara kaldırıp kendi getirdiklerimi koyuyorum.
Dolap içleri, banyolar, tüm zemin falan temizliyorum, ardından eşya duvar korkuluk ne bulursam dezanfektan sıkıyorum.

E 1 gün temizliğe gidiyor işte, yoksa mutfak sabah tost akşam hazır mantı ya da köfte yesen de olur ama temizlik sıkıntı.

Back