- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi chamallows
-
- #26.281
Yok Khomyuk erkek çok evde olmayacak ya yeni işe başlamıştı zaten 40 gün evdeydi artık bunalttıAman iyi ol da az takıl burada
Eşinle son baş başa zamanlar uzun süre haklı takılın bol bol
Ay ben napayım standart her yaz 2 ay beraberdik bu sene hep evdeydikYok Khomyuk erkek çok evde olmayacak ya yeni işe başlamıştı zaten 40 gün evdeydi artık bunalttı
Ben sevmiyorum Khomyuk düzenim şaşıyo yemek düzenim temizlik düzenim alışveriş gezme hepsi karışıyor uyku saatleri bileAy ben napayım standart her yaz 2 ay beraberdik bu sene hep evdeydik
Yok be ya, nerde bende o şansKaçırmışım ben nereyi geziyor. Yaz geldi, hanım leyleği havada gördü herhalde gelmez buralada
İyi olmuş kötü hava Ankarada da var en azından bahçe fln oyalanırlarYok be ya, nerde bende o şans
Çocuklar köy diye tutturdu, eşimin memleketine geldik haftasonu için.
Net çok kötü rüzgardan, hiç hiç bakamıyorum bir şeye.
Günaydın kızlar, güzel bir hafta olsun.
Gunaydin beybiler
Günaydın
Hadi beni de götürünGünaydınNasılsınız baktım bir kaç kere kimse yazmayınca bende yazmadım
Türkiye de kalmak konusunu okuyordum
Herkesin kaçası varmış
Biri beni de alsın burdan
Sen yaz yine.GünaydınNasılsınız baktım bir kaç kere kimse yazmayınca bende yazmadım
Herkesin kaçası varmış
kaçmak isteyen herkes kaçabilse acaba ne olur kimler kalır geride çok merak ediyorumGünaydınNasılsınız baktım bir kaç kere kimse yazmayınca bende yazmadım
Herkesin kaçası varmış
aynen herkes bır bırını beklıyo anlaşılan yazmak içinSen yaz yine.
Gelen gören diğerini etiketler
Alo'na ne olduaynen herkes bır bırını beklıyo anlaşılan yazmak için
ben yıne pc den yazıyorum eziyetim başladı tekrar
tuşları bozuldu eşim iş arkadaşına tamıre götürdü inşallah bozarda yenisini kitlerimAlo'na ne oldu?
Hangi telefonu düşünüyorsun ?tuşları bozuldu eşim iş arkadaşına tamıre götürdü inşallah bozarda yenisini kitlerim
elimdeki huawei p20 lite kullandığım en efsane telefondu ılk kez bır telefonu 4 sene kullandım. ne bır kez dondu ne ısındı hiç bir şey olmadıHangi telefonu düşünüyorsun ?
Ben xiaomilere takılmış durumdayım.
Elimdeki eskise yine Xiaomi alcam galiba
Benim telefonum gitse ne yaparım bilmiyorum. İos kullanırım yıllardır ama som fiyatlardan sonra almam mümkün değil. 2015ten beri kullanıyoru, tık demedi. Sadece bu sene şarjı çabuk bitmeye başladı. Yeni batarya alsam bi üç dört yıl gider diye umuyorumelimdeki huawei p20 lite kullandığım en efsane telefondu ılk kez bır telefonu 4 sene kullandım. ne bır kez dondu ne ısındı hiç bir şey olmadı
ben su kacırmasaydım 10 sene daha calısırdı heralde.
yıne huawei almak ısterdım ama google olayı var kullanılmıyo o yuzden sıkıntı.
bende xiaomi alırım güzel telefon onlarda
samsung gıbı garantı suresı doldugu ay ınsanın elınde kalmıyolar en azından.
xiaomi eşimde var modellemı alakalı markaylamı bılmıyorum tek sıkıntısı ses bıraz kısık çıkıyo konusmalarda falan
ios lere alışınca diğer telefonları kullanamıyomuşsunuz sanırım.Benim telefonum gitse ne yaparım bilmiyorum. İos kullanırım yıllardır ama som fiyatlardan sonra almam mümkün değil. 2015ten beri kullanıyoru, tık demedi. Sadece bu sene şarjı çabuk bitmeye başladı. Yeni batarya alsam bi üç dört yıl gider diye umuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?