How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Geçinemeyenler kulübü

Hadi ya çok geçmiş olsun
Durumuunuz nasıl düne göre daha iyi mi daha mı kötü
Umarım hemen atlatırsınız
Teşekkür ederim Aslında iki gündür aynıyım ama doktorum düşük dozda parol ve kan sulandırıcı verdi içtim parolu umarım birsey olmaz denizin deyimiyle vibrasyon ekiplerini bekliyorum

Teşekkür ederim Aslında iki gündür aynıyım ama doktorum düşük dozda parol ve kan sulandırıcı verdi içtim parolu umarım birsey olmaz denizin deyimiyle vibrasyon ekiplerini bekliyorum
Parol hamileyken icilebilen bir ilac.
Korkma tamam mı

insallah ilerlemeden kurtulursunuz gelince ne yapıyor ki ekip
Eşim temaslı olduğu için kalmıştı karantina ile ilgili bilgilendirme yapıyorlar sisteme işleyecekler sanırım
Bol bol meyve suyu falan ic.
Korkma iki kuzenim gebeyken ayakta atlatti stres yapma olurmu.
Durumun nasil
Meyve önemliymiş sürekli havalandır bulundurduğun ortamı dedi parol içiliyormuş ama böyle Bi hastalık olmasa içmedim içmiyodum da geçenlerde baş ağrısından kıvrandım gene içmedim ama nasip canım inşallah en kısa zamanda ayaklanıcam

Oğluma bir anı daha anlatacağım sana hamileyken korona oldum diye tövbe tövbe sinirlerim bozuldu :işsiz:
Hiç bozulmasın
Şimdiden başladınız savaşmaya öyle düşünün
Benim de hamileliğim kötü geçti oğluma hep anlatırım beraber herseyin üstesinden geldik diye
Hele hikayeleştirip gülerek anlatırsanız masal gibi geliyor hoşlarına bile gidiyor

Hiç bozulmasın
Şimdiden başladınız savaşmaya öyle düşünün
Benim de hamileliğim kötü geçti oğluma hep anlatırım beraber herseyin üstesinden geldik diye
Hele hikayeleştirip gülerek anlatırsanız masal gibi geliyor hoşlarına bile gidiyor
Senecelerce uğraş hamilelik için tam sonunda başardım diyorum korona çıktı bide ama Allahtan cinsiyeti öğrendim iki hafta daha meraktan çatlardım ☺️ iyi yanı bu sadece

Back