How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Geçinemeyenler kulübü

Evdeyiz ay sıkılıyoruz bol bol
sepetime ürün ekleyip çıkıyorum kimi gerekli geliyor kimi gereksiz
:bicak:
Bende bı sürü beğenip ekliyorum
Sonraki girişte bunlar ne bok gibi .deyip çıkarıyorum

Neden böyleyim acaba 😅 daha birgün olmamış begeneli , ne değişti yani 😅

Bende bı sürü beğenip ekliyorum
Sonraki girişte bunlar ne bok gibi .deyip çıkarıyorum

Neden böyleyim acaba 😅 daha birgün olmamış begeneli , ne değişti yani 😅
Ben de öyle hemen vazgeçiyorum fiyat en büyük etken tabi:KK45:
Market alışverişinde bir gün market arabasını bıraktım raflara bakıyorum o raf bu raf bakındım sonra market arabasını aldım baya gezindim
Kasaya yakın baktım bu ne ki ne almışım buda ne o da ne derken meğer başkasının arabasını alıp geziyormusum:KK17:
Arabadakileri boşaltım yeniden alışveriş yaptım arabasını aldıpım insan ne yaptı onu merak ediyorum ama:KK53:

Ben de öyle hemen vazgeçiyorum fiyat en büyük etken tabi:KK45:
Market alışverişinde bir gün market arabasını bıraktım raflara bakıyorum o raf bu raf bakındım sonra market arabasını aldım baya gezindim
Kasaya yakın baktım bu ne ki ne almışım buda ne o da ne derken meğer başkasının arabasını alıp geziyormusum:KK17:
Arabadakileri boşaltım yeniden alışveriş yaptım arabasını aldıpım insan ne yaptı onu merak ediyorum ama:KK53:
Ay ben bile neye ugradigimi sasirdim 😅😅😅market arabası çalınan benmisim gibi çok kotu hissettim şuan 😅😅😅😅😅😅😅😅

Neler aldın bende bikini mayo filan işte yok mu var tabi ama başka çesit ve renk neden olmasındı:KK53:
Mayoyu son dakikaya bıraktım ya bir kilo bile olsa verirsem diye, umut işte😁😁
Kendime sandalet, iç çamaşırı bir tanede elbise aldım mango indiriminde, oğlanın şortları küçülmüştü şort aldım, yedek terlik aldım, mayo ve şapka aldım. Kocama yok bir şey tabii ki😄😄

Mayoyu son dakikaya bıraktım ya bir kilo bile olsa verirsem diye, umut işte😁😁
Kendime sandalet, iç çamaşırı bir tanede elbise aldım mango indiriminde, oğlanın şortları küçülmüştü şort aldım, yedek terlik aldım, mayo ve şapka aldım. Kocama yok bir şey tabii ki😄😄
Hep yazlık ihtiyaç dimi bizim de öyle ben belki gecen senedekilerle idare ederim de oğlana olmuyor ki hiç bişey
mecbur alınacak
Benim kide avm ye gitmiş oğlana kendine almış bişeyler dedim bi tane tshirtte mi yoktu koca avm de
Beğenmiyorsun ki değişime gidiyorsun ne alsam dedi düşününce haklı sustum mecburen :confused:

Alırken kendimi şöyle teselli ediyorum yakışırken giyecen:KK53:

Güzel günlerde kullanın

Onu bende yapaıyorum madem alamıyorum yalı alamayayım dimi:confused:
Yurtdışına bile açılmışlığım var
Sonra hayallere dalıyorum burda kaç çalışan lazım olur acaba diye düşünüyorum
Sonra onların giderlerini hesaplarken buluyorum
Fakirlik işte kanıma işlemiş resmen

Sonra bi ses duyuyorum annneeee ne yiyecez akşama:işsiz:
Ben genelde bakip bakip hayvan gibi şiy yapiyonuz ya diyorum 😁
Bazi evlere neden o kadar ucret cekiyorlar anlamiyorum mesela.

Zara ya bı gitmem lazım
🤷 Ankara'da olsam Faruk ekine giderdiiiim chamallows chamallows
Kiz faruk ekin pazar yeri gibi ya, addax faruk hep oyle.
Faruk ekin ilk kizilayda izmir caddesinde kucucuk bir magaza acmisti down kafenin yaninda.
Cok guzel kiyafetler cikariyordu.
Sonra isi buyuttukce sosyete pazarina cevirdi olayi

Yaz geldi diye herkes dışarıda eşiyle dostuyla artık sanırım 😊

Yarın da pazrmis pazartesiyi mi bekleyeceksin test icin

Nasıl oldun burcu?

Aynı belirtiler devam sanırım şimdi de gitsem test yaparlar ama benim burnum da sıkıntı var Allahım pandeminin ilk zamanları gene böyle üşütmüşüm acile gittim test dediler Yusuf Yusuf tabi ben gittik ordaki kadına dedim ki bak burnumda çatlatlık var dikkat et. İnat eder gibi Bi ittirdi çubuğu burnuma genzimde hissettim abuu boşaldı kan. Eşimi kan tutar görür görmez başladı mı kusmaya öğürmeye biri kustu mu benimde midem bulanır kusarım alaahım hastaneye gittiğimize pişman olduk rezil olduk unutamıyorum o günü :-)

Aynı belirtiler devam sanırım şimdi de gitsem test yaparlar ama benim burnum da sıkıntı var Allahım pandeminin ilk zamanları gene böyle üşütmüşüm acile gittim test dediler Yusuf Yusuf tabi ben gittik ordaki kadına dedim ki bak burnumda çatlatlık var dikkat et. İnat eder gibi Bi ittirdi çubuğu burnuma genzimde hissettim abuu boşaldı kan. Eşimi kan tutar görür görmez başladı mı kusmaya öğürmeye biri kustu mu benimde midem bulanır kusarım alaahım hastaneye gittiğimize pişman olduk rezil olduk unutamıyorum o günü :-)
Ayni sorun bende de var, kbb ye gidince ozellikle soyluyorum cocuklar icin kullandiklari kameralardan takiyolar.
Ama tabi covit testi olunca cubuk hep ayni cubuktur sanirim.
Bence oyle bir ortamda cart diye sokmaya hemsirede cesaret edemez.
Soylersin burnumda catlaklar var burnum kaniyo ayni zamanda da kan tutuyo kusuyorum, siz yavas yerlestirirseniz bende herkesi riske atmamis olurum dersen belki dikkat ederler

Ayni sorun bende de var, kbb ye gidince ozellikle soyluyorum cocuklar icin kullandiklari kameralardan takiyolar.
Ama tabi covit testi olunca cubuk hep ayni cubuktur sanirim.
Bence oyle bir ortamda cart diye sokmaya hemsirede cesaret edemez.
Soylersin burnumda catlaklar var burnum kaniyo ayni zamanda da kan tutuyo kusuyorum, siz yavas yerlestirirseniz bende herkesi riske atmamis olurum dersen belki dikkat ederler
Ya Bi sefer soktu irkildim deniz biliyorum başıma geleceği ya ben çekilince kadın daha hırslandı pandeminin ilk zamanları kafalar yerinde değil kadın kızdı çekilme yapamıyorum alamıyorum falan tamam dedim bidaha çekilince soktu köküne kadar ☺️

Ya Bi sefer soktu irkildim deniz biliyorum başıma geleceği ya ben çekilince kadın daha hırslandı pandeminin ilk zamanları kafalar yerinde değil kadın kızdı çekilme yapamıyorum alamıyorum falan tamam dedim bidaha çekilince soktu köküne kadar ☺️
Makattan ver örnegi.
Bir ara oyle bisey cikmisti uyguluyorlarmi bilmiyorum gercide

Makattan ver örnegi.
Bir ara oyle bisey cikmisti uyguluyorlarmi bilmiyorum gercide
Aaa ne diyosun 😁
Duymamıştım hiç
İki seçeneği var zaten cinsiyeti öğrenmeye gittiğimde hava çok sıcaktı araba eşimdeydi maalesef yürüyerek gittim ya güneş geçti o gün yada doktorun orda kaptım birseyler

Ayy kanal değiştirirken gördüm Ayşe Dinçere nolmuş kız öyle tövbe tövbe zor tanıdım

Back