• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Ah canım benim ya .
Doğum sancin gelince mi sezaryene gitmistin yoksa planlı sezaryen miydi
Canim benim suyum gelmis sancim varmis ben hic anlamadim.
O sabah tesaduf nst ve genel kontrolum vardi.
Kadin ultrasonu bi acti su yok 😂😂
Nst ye bagladi sanci var doguruyosun niye gelmiyosun diye bana kiziyo ben hala ne dogurmasi ne demek doguruyosun diye aglamistim inanamadim dogurduguma o derece belirti olmadi

Benimkide odayı kendi adına tutmuş🥴yoğun bakımda kaldım biraz kan ve tansiyon yüzünden çıkacam doktor dedi hastayı odasına götürün tekerlekli sandalyedeyim adın ne dedi doktor arayayımda oda numaranı öğreneyim
söyledım kadın aradı diyor ki öyle isimli oda yokmuş

Delirdim tabi hasta bakıcı dedi ki eşi nosunu verdı ben arayıp sorayım dedim sor bakayım nereyi tutmuş
Doktor kahkaha atıyor sonra demez mi kendı adına tutmuş odayı kadın bayılacaktı gğlmekten

Bu adamlar acayip😂
E hakli ama onlar genelde dogum aninda f bayilirlar falan ya en cok onlara lazim o oda 😂😂😂

Nst ye bagladi sanci var doguruyosun niye gelmiyosun diye ben hala ne dogurmasi ne demek doguruyosun diye aglamistim inanamadim dogurduguma o derece belirti olmadi
Şanslısın ne güzel 😍

Nst ye bagladi sanci var doguruyosun niye gelmiyosun diye bana kiziyo ben hala ne dogurmasi ne demek doguruyosun diye aglamistim inanamadim dogurduguma o derece belirti olmadi
Yaaa 🤭 daha iyi olmuş ama sanki bı anda olup bitmesi .gerçi fotoğraf çekingen fotocu tutmustum planlar alt üst oldu diyende var

Eger cati dar olmasa acilma olsa belkide gece evde dogururdum cocugu bilemedim ki.
Ben sezeryan istiyordum zaten planli sezeryandi ama kendim istemesem de sezeryan olacakmis zaten
Bu cati neye göre daroluyor arkadaş ya🤷acil çıksın işte çocuk

Yaaa 🤭 daha iyi olmuş ama sanki bı anda olup bitmesi .gerçi fotoğraf çekingen fotocu tutmustum planlar alt üst oldu diyende var
Ben iste o ben, o gun randevu aldim agdaya gidecegim doguma yetissin diye belki 1.5 aydir dokunmuyorum, sacim basim rezil fotografci ayarlanmadi.
Denizin fotolarini hastanenin kendi anlastigi fotografci cekti bil bakalim noldu, hastaneyi aradim ben dogumdayken sizin fotografciniz benim fotolarimi cekti, kim cekti acaba diyorum kimsenin haberi yok oyle bir fotografci oldugundan kaldi resimler 😔

Eger cati dar olmasa acilma olsa belkide gece evde dogururdum cocugu bilemedim ki.
Ben sezeryan istiyordum zaten planli sezeryandi ama kendim istemesem de sezeryan olacakmis zaten
Bende sezeryan istiyordum akşam 10 da yatırdılar sabah 6 da doğurdum
Kendı kendıme diyordum ki sabah olsun çıkarım burdan gider sezeryan olurum

Kafam güzelmiş demek ki🤣

Ben iste o ben, o gun randevu aldim agdaya gidecegim doguma yetissin diye belki 1.5 aydir dokunmuyorum, sacim basim rezil fotografci ayarlanmadi.
Denizin fotolarini hastanenin kendi anlastigi fotografci cekti bil bakalim noldu, hastaneyi aradim ben dogumdayken sizin fotografciniz benim fotolarimi cekti, kim cekti acaba diyorum kimsenin haberi yok oyle bir fotografci oldugundan kaldi resimler 😔
Çok ilginç.
Psikopat sapik gibi foto çekip kendine saklamış sanki.
Yani tabiki öyle değil ama insan çektiği fotoyu kakalamanin peşine düşer ya hep. Bu niye kayboldu .

Çok ilginç.
Psikopat sapik gibi foto çekip kendine saklamış sanki.
Yani tabiki öyle değil ama insan çektiği fotoyu kakalamanin peşine düşer ya hep. Bu niye kayboldu .
Valla anlamadim birde o zaman fotografcilar atiyorum 500 e cekiyosa biz acil oldugumuzdan 750 lira fiyat cekti ona bile kabul dedik.
Resimler uçtu gitti 😔

Valla anlamadim birde o zaman fotografcilar atiyorum 500 e cekiyosa biz acil oldugumuzdan 750 lira fiyat cekti ona bile kabul dedik.
Resimler uçtu gitti 😔
Ben acıbademde doğurdum, ama fotoğrafçıya para vermedim. Hemşire acıdı herhalde bana doğum öncesi telefonumj istedi verdim bir kaç tane çekti bizi yanyana sonra oğlanı çekti. Güzel de çekmiş valla 😄😄 Beleşe sezaryen hatıram var🙂

Back