- 14 Haziran 2019
- 15.237
- 75.369
- 598
- Konu Sahibi chamallows
- #24.361
Ordan gitti ya. Yazık oldu uzun sürmese barikatip daha ordamiydi ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ordan gitti ya. Yazık oldu uzun sürmese barikatip daha ordamiydi ya![]()
Ben gece Fatma’yı izlemeye takıldım, konuyu kaçırdım.O konudan dimi
Ay kadın ağladığına vicdan yapmış, onun da huzurunu kaçırdım diyor yav.
Bazen düşünüyorum da ne ballı kocalar var. Seninki, benimki,chamallows inki fln hep bahtsız
![]()
tecavuz etmis birde kadina şimdi gördumBen gece Fatma’yı izlemeye takıldım, konuyu kaçırdım.
Burada konuştuk ama girip okuyacakken diziye başladım, iyi olmuş
Benimki hele komple şanssız, beyninin pekmezini akıtıyorum adamın![]()
Fantazi sandı demiş ya. Adam tecavüz fantazisi fln yapıyor demek. Çok kötü yazıktecavuz etmis birde kadina şimdi gördumonuda ben istemedim ama o istiyorum anladi her zamanki gibi ne var bunda vajinusmus hastalarida hem istemeyip hem denemiyor mu demis
![]()
diger kiz icin arkadasinin attigi mahvetmissin mesajinin anlamini dusunelim artikFantazi sandı demiş ya. Adam tecavüz fantazisi fln yapıyor demek. Çok kötü yazık
Ay evet yadiger kiz icin arkadasinin attigi mahvetmissin mesajinin anlamini dusunelim artik![]()
zikkimin dibine sevsin, boyle insanlar bana aptal geliyor ya.Ay evet yabir de hala seviyorum diyor ya.
İnan anlamıyorum.zikkimin dibine sevsin, boyle insanlar bana aptal geliyor ya.
aşırı derecede zeka problemleri varmis gibi geliyo
Sonbahara artık kim öle kim kala, aman benim aşı sıram gelse de, ben de girsem yaprak dökümüne
aşı yokSonbahara artık kim öle kim kala, aman benim aşı sıram gelse de, ben de girsem yaprak dökümüne![]()
umarım bu kadini takip eden herkes ayni fikirde degildir
Ama bana var dendiğğğ.aşı yok![]()
biontech i ankaraya randevu alamadim tokata aldim.Ama bana var dendiğğğ.
Anlamadımbiontech i ankaraya randevu alamadim tokata aldim.
bugunde haberlerde beklenen sinovac aşılari gelmedi diyordu bir ara.
yolladigin kadini sikayet ettim siber suçlara![]()
yok dayim ilk asiyi burda oldu 2.asi icin randevu acilmadi dunden beri, sivasa gidecekler zaten aşi olmak icin tokata geçeceklerAnlamadımTokat'a mi gitcen asi olmaya
![]()
Ne mesajı denizcim, özel mi?