Geçinemeyenler kulübü

Tomrisin emzirme notlarını oku mutlaka. Ben onun da desteğiyle emzirdim. Çok zor ilk aylarda ama sabredersen daha rahat.
Afedersin Khomyuk samimiyetimize dayanarak söylüyorum bu göğüs ucu başıyla alakalı Bi durum mu eğer öyleyse yandım ben yok gibi birsey yada sonradan çıkma ihtimali ne

Ay evet o bebek arabası oto koltuğu ciğer soldurur. Benim bebek arabam lüks değildi dört sene önce bin tl ödedim, araba koltuğuna 2000 ödedim

Afedersin Khomyuk samimiyetimize dayanarak söylüyorum bu göğüs ucu başıyla alakalı Bi durum mu eğer öyleyse yandım ben yok gibi birsey yada sonradan çıkma ihtimali ne
Çocuk ilk aylarda o meme uçlarını yarıyor. Benim kanardı. Hassas bir yer tahriş oluyor. Ağlaya ağlaya emzirdim ben çok acıdı çok ağrıdı. Neticede tek önerim meme ucuna da bir şeyler al

Bebek emdikçe çıkar, göğüs ucu sıkıntı değil.
Ama emme refleksi gelişmeyen, çene kası kuvvetli olmayan ya da atak dönemlerinde emmeyi reddeden bebekler var.
Bu süreçte nasıl bir yol izlenmeliyle alakalı pekçok kaynak var.
Hele ilk dönemde çok zorlanabiliyor anneler, keza benim büyük sıpa 1 kere bile emmedi.
Küçük ise 3 ay, ne yapsak da dönemedik.
Dönebilen var, bebeğin o inadını kırabilenler var.

Valla internetten baktığım sadece bebek arabası aslında oto koltuğu olan varmış içi çıkan onu gördüm Bi bakıyım yavaş yavaş film sende sıraladın birden

Valla internetten baktığım sadece bebek arabası aslında oto koltuğu olan varmış içi çıkan onu gördüm Bi bakıyım yavaş yavaş film sende sıraladın birden
O ana kucağı.
1 yaşa kadar ana kucağını araba koltuğu olarak kullanabilirsin ama bebekler 6 7 aydan sonra oturma eylemine geçtikleri ve büyüdükleri için, ana kucağı içinde durmuyorlar.
Keza benimkiler 4 aylıkken sürünerek çıkıyorlardı, ondan hemen araba koltuğuna geçip, bebek arabasının da kendi büyük oturma alanını kullanmıştım.

Çocuk ilk aylarda o meme uçlarını yarıyor. Benim kanardı. Hassas bir yer tahriş oluyor. Ağlaya ağlaya emzirdim ben çok acıdı çok ağrıdı. Neticede tek önerim meme ucuna da bir şeyler al
Çok şey öğrenmem lazım çoook zurnanın zırt dediği zamanda almam yapmam fayda etmez şimdiden halletmeliyim bazı şeyleri
Ah film ah size çok ihtiyacım var ilerleyen zamanlarda bu topik ler oluyo ya bilmem Kasım anneleri mart anneleri diye orda bile bu bilgiler yok

Onüç kiloya kadar onlar. Bir yaş gibi gerçek oto koltuğuna geçeceksin onunda kaza testinden geçenler 2000den başlıyor
Amaaan başa gelin çekilir feda olsun kuzuma Khomyuk kucağıma Bi alıyım da sağ salim hele
Film senin küçük kaç yaşında baya unutmamışsın teyzemle konuştum geçen 6 yaşında çocuğu var ne sorsam ay unuttum hatırlamıyorum çok zaman geçmiş sinir etti

Ben senin yerinde olsam, güvenlik önlemli şeyleri en üst düzey tutar (oto koltuğu, araba, kamera, anne yanı beşik, reflü yatağı) diğer her şeyin bayağı ucuzunu alırım.
İlk çocukta maalesef iyisi olsun diye bir algıyla angarya birçok şeye dünya para veriyoruz keza oda takımı da buna dahil.
Allahın dönencesine seneler önce 600 700 lira vermiştim ben, bayağı malmışım

O tarz şeylerde kalite önemli değildir, içeriği önemlidir ama güvenliğin söz konusu olduğu şeye basacaksın alacaksın.

Anaaa siz burda bunu konusurken bende tam eşimle bunu konusuyordum. Ne tesadüf.

Gümüş başlık neye yariyodu

Benim büyük 4,5 küçük 3,5.
Daha unutacak kadar zaman geçmedi, geçen sene pandemi başında mamadan kesildi bebek arabası bırakıldı daha, bezi de birkaç ay önce
Unutamadım akshshdhd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…