- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi chamallows
-
- #24.201
Afedersin Khomyuk samimiyetimize dayanarak söylüyorumTomrisin emzirme notlarını oku mutlaka. Ben onun da desteğiyle emzirdim. Çok zor ilk aylarda ama sabredersen daha rahat.
Ay evet o bebek arabası oto koltuğu ciğer soldurur. Benim bebek arabam lüks değildi dört sene önce bin tl ödedim, araba koltuğuna 2000 ödedimBin lira derken?
Valla mı, o paraya var mı?
Şöyle söyleyeyim, bebek arabası, oto koltuğu ve ana kucağı, 10 bini unut.
Ki bu üst model falan değil, güvenli ve uygun modellerde böyle.
E bunun oda takımı, anne yanı beşiği, iç yatağı, reflü yatağı, halısı perdesi kamerası kıyafeti biberon emziği vırtı zırtı.
Ne sen son ne ben söyleyeyim...
Hiç daralacak bişey yok .Bazıları diyo ya hani ay daralırım yok şöyle böyle cesaret edemedim etrafımda da kimse yok kullanan ama düşününce bebek için de güzel olabilir
Çocuk ilk aylarda o meme uçlarını yarıyor. Benim kanardı. Hassas bir yer tahriş oluyor. Ağlaya ağlaya emzirdim ben çok acıdı çok ağrıdı. Neticede tek önerim meme ucuna da bir şeyler alAfedersin Khomyuk samimiyetimize dayanarak söylüyorumbu göğüs ucu başıyla alakalı Bi durum mu eğer öyleyse yandım ben yok gibi birsey yada sonradan çıkma ihtimali ne
Bebek emdikçe çıkar, göğüs ucu sıkıntı değil.Afedersin Khomyuk samimiyetimize dayanarak söylüyorumbu göğüs ucu başıyla alakalı Bi durum mu eğer öyleyse yandım ben yok gibi birsey yada sonradan çıkma ihtimali ne
O zamaaaanÇok fena çok o işler.
Valla internetten baktığım sadece bebek arabası aslında oto koltuğu olan varmış içi çıkan onu gördüm Bi bakıyımBin lira derken?
Valla mı, o paraya var mı?
Şöyle söyleyeyim, bebek arabası, oto koltuğu ve ana kucağı, 10 bini unut.
Ki bu üst model falan değil, güvenli ve uygun modellerde böyle.
E bunun oda takımı, anne yanı beşiği, iç yatağı, reflü yatağı, halısı perdesi kamerası kıyafeti biberon emziği vırtı zırtı.
Ne sen sor ne ben söyleyeyim...
Benim 3 bebek arabam olduAy evet o bebek arabası oto koltuğu ciğer soldurur. Benim bebek arabam lüks değildi dört sene önce bin tl ödedim, araba koltuğuna 2000 ödedim
Uzun tarihe attın sende gel gel arayı soğutma sende benim peşimden devamO zamaaaan
Kızlar gebelik çalışmalarım 2300 tarihine dek ertelenmiştir
Onüç kiloya kadar onlar. Bir yaş gibi gerçek oto koltuğuna geçeceksin onunda kaza testinden geçenler 2000den başlıyorValla internetten baktığım sadece bebek arabası aslında oto koltuğu olan varmış içi çıkan onu gördüm Bi bakıyımyavaş yavaş film sende sıraladın birden
O ana kucağı.Valla internetten baktığım sadece bebek arabası aslında oto koltuğu olan varmış içi çıkan onu gördüm Bi bakıyımyavaş yavaş film sende sıraladın birden
Çok şey öğrenmem lazım çoook zurnanın zırt dediği zamanda almam yapmam fayda etmez şimdiden halletmeliyim bazı şeyleriÇocuk ilk aylarda o meme uçlarını yarıyor. Benim kanardı. Hassas bir yer tahriş oluyor. Ağlaya ağlaya emzirdim ben çok acıdı çok ağrıdı. Neticede tek önerim meme ucuna da bir şeyler al
Ah film ah size çok ihtiyacım var ilerleyen zamanlarda bu topik ler oluyo ya bilmem Kasım anneleri mart anneleri diye orda bile bu bilgiler yokBebek emdikçe çıkar, göğüs ucu sıkıntı değil.
Ama emme refleksi gelişmeyen, çene kası kuvvetli olmayan ya da atak dönemlerinde emmeyi reddeden bebekler var.
Bu süreçte nasıl bir yol izlenmeliyle alakalı pekçok kaynak var.
Hele ilk dönemde çok zorlanabiliyor anneler, keza benim büyük sıpa 1 kere bile emmedi.
Küçük ise 3 ay, ne yapsak da dönemedik.
Dönebilen var, bebeğin o inadını kırabilenler var.
Huhu siyah beyaz kartlı gibi şeyler ne khomyukOnüç kiloya kadar onlar. Bir yaş gibi gerçek oto koltuğuna geçeceksin onunda kaza testinden geçenler 2000den başlıyor
Zeka kartı dedim ya. Siyah beyaz zeka kartı yaz. Epey de ucuz bir şeyHuhu siyah beyaz kartlı gibi şeyler ne khomyuk
Amaaan başa gelin çekilir feda olsun kuzuma KhomyukOnüç kiloya kadar onlar. Bir yaş gibi gerçek oto koltuğuna geçeceksin onunda kaza testinden geçenler 2000den başlıyor
Film senin küçük kaç yaşında baya unutmamışsın teyzemle konuştum geçen 6 yaşında çocuğu var ne sorsam ay unuttum hatırlamıyorum çok zaman geçmiş sinir ettiO ana kucağı.
1 yaşa kadar ana kucağını araba koltuğu olarak kullanabilirsin ama bebekler 6 7 aydan sonra oturma eylemine geçtikleri ve büyüdükleri için, ana kucağı içinde durmuyorlar.
Keza benimkiler 4 aylıkken sürünerek çıkıyorlardı, ondan hemen araba koltuğuna geçip, bebek arabasının da kendi büyük oturma alanını kullanmıştım.
Ben senin yerinde olsam, güvenlik önlemli şeyleri en üst düzey tutar (oto koltuğu, araba, kamera, anne yanı beşik, reflü yatağı) diğer her şeyin bayağı ucuzunu alırım.Valla internetten baktığım sadece bebek arabası aslında oto koltuğu olan varmış içi çıkan onu gördüm Bi bakıyımyavaş yavaş film sende sıraladın birden
Anaaa siz burda bunu konusurken bende tam eşimle bunu konusuyordum. Ne tesadüf.Çocuk ilk aylarda o meme uçlarını yarıyor. Benim kanardı. Hassas bir yer tahriş oluyor. Ağlaya ağlaya emzirdim ben çok acıdı çok ağrıdı. Neticede tek önerim meme ucuna da bir şeyler al
Sanırım gögüs ucu yara olmasın diyeAnaaa siz burda bunu konusurken bende tam eşimle bunu konusuyordum. Ne tesadüf.
Gümüş başlık neye yariyodu
Benim büyük 4,5 küçük 3,5.Amaaan başa gelin çekilir feda olsun kuzuma Khomyukkucağıma Bi alıyım da sağ salim hele
Film senin küçük kaç yaşında baya unutmamışsın teyzemle konuştum geçen 6 yaşında çocuğu var ne sorsam ay unuttum hatırlamıyorum çok zaman geçmiş sinir etti
Sağip mi versem napsam .Sanırım gögüs ucu yara olmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?