- 17 Aralık 2015
- 26.874
- 49.027
- 598
- Konu Sahibi chamallows
- #24.041
yasaklarda is yerinin verdigi izin belgesiyle askere gidecek olan nisanlisinin yanina sevismeye gitmek isteyen bir bayana baya yuklendikdeHayırdır ne oldu?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yasaklarda is yerinin verdigi izin belgesiyle askere gidecek olan nisanlisinin yanina sevismeye gitmek isteyen bir bayana baya yuklendikdeHayırdır ne oldu?
Bu mesajın üstüne bı buçuk saat geçmişyasaklarda is yerinin verdigi izin belgesiyle askere gidecek olan nisanlisinin yanina sevismeye gitmek isteyen bir bayana baya yuklendikde![]()
kendinize iyi bakin beni özleyin minnoşlaroffline takilacagim sanirim bir sure
konuda kimse banlanmadi sanirimBu mesajın üstüne bı buçuk saat geçmiş
Halen ban yememissin huh, şükür
Aaa süper haber ablama yetistirmeliyim
Evet canım bizimki Aile Bakanlığı. Çok şükür yani.elecda bizim kreş kapanmadı.
Yasaklardan muaf ailelerin çocukları için eğitime devam ediyorlar.
Diğerleri gitmeyecek.
Sizinki aile bakanlığına mı bağlıydı?
Çok sevindim, en azından minik eğitimine devam edecek, sen evde büyük kızınla ilgilenebileceksin.Evet canım bizimki Aile Bakanlığı. Çok şükür yani.
Yasaklardan muaf olmayan aile kaldımı ki![]()
konuda kimse banlanmadi sanirimyada henuz bana sira gelmedi
benEvet canım bizimki Aile Bakanlığı. Çok şükür yani.
Yasaklardan muaf olmayan aile kaldımı ki![]()
Aaaa deniz naptın
konu sahibi ederdi ama oda uyelik kapatip kacti bizide libosuz luser ilan ederekKimse birbirini şikayet edemedi bende sucluyum diye sanırım![]()
O hangi konu zorunlu
sokaga cikma engeli yaziyorsu sanirim basliktaO hangi konu zorunlu
Dilini tutamadın mısokaga cikma engeli yaziyorsu sanirim baslikta
aman yok banlanmadik bence hakli isyanimiza yoneticilerde hak verdiDilini tutamadın mıokuyup geliyorum
Valla haksız yere ban yiyen çok gördüm inşallah Bi anda gitmezsin hiç belli olmuyoaman yok banlanmadik bence hakli isyanimiza yoneticilerde hak verdi![]()
Abuu denizaman yok banlanmadik bence hakli isyanimiza yoneticilerde hak verdi![]()
BilmiyorumO hangi konu zorunlu