• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Ben de hırpalayarak çocuk sevmeyi severdm ama yıllar önce bıraktm. Çocuğumu da öyle sevdirmem kimseye. Şiddetle sevgi bağdaşmasın diye. Bazı kadınlar kocam dövüyor ama seviyor cümlesini bu yüzden kullanıyorlar maalesef. Sevdiğine narin davranmalı bir çiçeğin yaprağı gibi

Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Gebelik takvimi çok iyi oluyor oradan takip etmek, bir de Dr Banu Çiftçi’nin uygulaması var o da çok iyi. Geçen sene hergün onlardan takip ediyordum. Dün sabah 6’ya kadar uyutmadı eşek sıpası.
Evet bende kagan hocayi banu hocayi takip ediyorum. Hamile kalamayanlar var ya ondan basta yaptim sonra kaldirdim. Belki uzulurler gorup falan dedim. Ondan bir arkadas var benle ayni zamanda ondan takip ediyorum buradaki takvimi 😅
Amin inşallah. 🥰
Bende habire uyusam da uyaniyorum sık sık nedense. Sizin bebisr de saglikli ,sıhhatli ,huzurlu hayat diliyorum. 🥰

Burası işe yaradı demek ki. Parça parça satıver parasını çıkarsın
Hayatta satmam, evladiyelik o😂
Gerçi ağacı iyi bir şey almadım, boyu uzun sadece ama süsleri aşırı pahalı.
Dünya süs aldım anca yarısına yetti.
Bu cuma çıkar öbür kalanına da alırım, artık oğlanların çeyize koyarım😂😂😂

Evet bende kagan hocayi banu hocayi takip ediyorum. Hamile kalamayanlar var ya ondan basta yaptim sonra kaldirdim. Belki uzulurler gorup falan dedim. Ondan bir arkadas var benle ayni zamanda ondan takip ediyorum buradaki takvimi 😅
Amin inşallah. 🥰
Bende habire uyusam da uyaniyorum sık sık nedense. Sizin bebisr de saglikli ,sıhhatli ,huzurlu hayat diliyorum. 🥰
acıkıyodur kuzucuk ☺️

Ben daha bugün 8,5 tl ye aldım😳
Ortalama 14 tl fiyatlar, burasının porsiyonu çok büyük, 1,5 gibi.
Hayır yani kıç kadar da dükkan, öyle lüks bir kenara bayağı paspal bir yer içeride 8 masa var. Adeta yan masayla beraber yiyorsun o kadar küçük bir dükkan ama ünlü işte ve fiyat bu.

marketlerde var evet en minicik boyuu ama filmdelisi nin evinde dev gibisi var demedi demeyinnn :KK70:
Ooo vay be cok guzel duruyor evde 😀 ama kaldiracak yerim yok ki sonra birde suslere kıran girmis o susler ne oyle bir topcuk 20 tl.. 😀
Bu sene yilbasi nasil olcak bilmiyorum.
Alkol alan biriyim, toplasmayi severim bu gunlerde ama bu sene olmayacak hicbiri . Alkol degil ama insansizlik uzuyor beni ne yalan söyleyeyim 😟🤦🏻‍♀️
Girdigimizi anlayacak miyim bakalim 😀
Gecen sene ne guzelmis oysa ki. Insan kiymet bilecek iste kaybetmeden bilmiyoruz

Ooo vay be cok guzel duruyor evde 😀 ama kaldiracak yerim yok ki sonra birde suslere kıran girmis o susler ne oyle bir topcuk 20 tl.. 😀
Bu sene yilbasi nasil olcak bilmiyorum.
Alkol alan biriyim, toplasmayi severim bu gunlerde ama bu sene olmayacak hicbiri . Alkol degil ama insansizlik uzuyor beni ne yalan söyleyeyim 😟🤦🏻‍♀️
Girdigimizi anlayacak miyim bakalim 😀
Gecen sene ne guzelmis oysa ki. Insan kiymet bilecek iste kaybetmeden bilmiyoruz
Benim geçen sene de iğrençti.
2 çocuk ve kocam beta oldu, sabah kocamı ayrı hastaneye götürüyordum serum ve ilaca, onu getirip küçük oğlanı götürüyordum sırayla.
Şansıma o dönem ablam ziyarete gelmişti, evde o durdu ben hasta baktım.
Yılbaşı gecesi bile hastanedeydik 10 da eve döndük, belliymiş 2020😂

💤💤

Eklentiler

• Screenshot_20201217_014747.jpg
    Screenshot_20201217_014747.jpg
    106,1 KB · Görüntüleme: 12
Ortalama 14 tl fiyatlar, burasının porsiyonu çok büyük, 1,5 gibi.
Hayır yani kıç kadar da dükkan, öyle lüks bir kenara bayağı paspal bir yer içeride 8 masa var. Adeta yan masayla beraber yiyorsun o kadar küçük bir dükkan ama ünlü işte ve fiyat bu.
pişşştt hamileeeee anlarsın yaaaaaa piştttttt :KK53:

Benim geçen sene de iğrençti.
2 çocuk ve kocam beta oldu, sabah kocamı ayrı hastaneye götürüyordum serum ve ilaca, onu getirip küçük oğlanı götürüyordum sırayla.
Şansıma o dönem ablam ziyarete gelmişti, evde o durdu ben hasta baktım.
Yılbaşı gecesi bile hastanedeydik 10 da eve döndük, belliymiş 2020😂
Nasil girersen oyle gider derler hepimiz icin giris yapmışsın gibi olmus ya 😀
Bu sene bir mucize olsa ve korona btti deseler.
01.01.2021 de keskeee

Nasil girersen oyle gider derler hepimiz icin giris yapmışsın gibi olmus ya 😀
Bu sene bir mucize olsa ve korona btti deseler.
01.01.2021 de keskeee
Dün izlediğim haberlere göre felaket tellallığı yapmayayım ama bitecek gibi değil, aşı çözüm olmayacak.
İlaç lazım bize...

Back