- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
- Konu Sahibi chamallows
- #2.381
marketlerde var evet en minicik boyuu ama filmdelisi nin evinde dev gibisi var demedi demeyinnnNerde ki 25 tl ye ay alsam mi bende acana minyaturcuktur ama olsun be
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
marketlerde var evet en minicik boyuu ama filmdelisi nin evinde dev gibisi var demedi demeyinnnNerde ki 25 tl ye ay alsam mi bende acana minyaturcuktur ama olsun be
Benimkinden verirdim birkaç dalyarın 25 tl ye çam ağacı alacağımmmm 44-25=19
hırsız noel babalarım var astım kızın odasınaaa 6 yıldır kullanıyorummm 40 yıl daha dayanırlarrrBenimkinden verirdim birkaç dal
Burası işe yaradı demek ki. Parça parça satıver parasını çıkarsınBenimkinden verirdim birkaç dal
Ben daha bugün 8,5 tl ye aldımValla biz de Allahın lahmacununa dünya para bayıldık.
Cennet kuşunu belki biliyorsundur, çayyolu pazarının arkasında.
18 tl yapmış lahmacunu arkadaş, 18!!!
eskişehir en yaşanacak şehirlerden de ondan .hem modern hem ucuz oralı olmayı isterdimBen daha bugün 8,5 tl ye aldım
Evet bende kagan hocayi banu hocayi takip ediyorum. Hamile kalamayanlar var ya ondan basta yaptim sonra kaldirdim. Belki uzulurler gorup falan dedim. Ondan bir arkadas var benle ayni zamanda ondan takip ediyorum buradaki takvimiSağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Gebelik takvimi çok iyi oluyor oradan takip etmek, bir de Dr Banu Çiftçi’nin uygulaması var o da çok iyi. Geçen sene hergün onlardan takip ediyordum. Dün sabah 6’ya kadar uyutmadı eşek sıpası.
Hayatta satmam, evladiyelik oBurası işe yaradı demek ki. Parça parça satıver parasını çıkarsın
acıkıyodur kuzucukEvet bende kagan hocayi banu hocayi takip ediyorum. Hamile kalamayanlar var ya ondan basta yaptim sonra kaldirdim. Belki uzulurler gorup falan dedim. Ondan bir arkadas var benle ayni zamanda ondan takip ediyorum buradaki takvimi
Amin inşallah.
Bende habire uyusam da uyaniyorum sık sık nedense. Sizin bebisr de saglikli ,sıhhatli ,huzurlu hayat diliyorum.
Ortalama 14 tl fiyatlar, burasının porsiyonu çok büyük, 1,5 gibi.Ben daha bugün 8,5 tl ye aldım
Ooo vay be cok guzel duruyor evde ama kaldiracak yerim yok ki sonra birde suslere kıran girmis o susler ne oyle bir topcuk 20 tl..marketlerde var evet en minicik boyuu ama filmdelisi nin evinde dev gibisi var demedi demeyinnn
Benim geçen sene de iğrençti.Ooo vay be cok guzel duruyor evde ama kaldiracak yerim yok ki sonra birde suslere kıran girmis o susler ne oyle bir topcuk 20 tl..
Bu sene yilbasi nasil olcak bilmiyorum.
Alkol alan biriyim, toplasmayi severim bu gunlerde ama bu sene olmayacak hicbiri . Alkol degil ama insansizlik uzuyor beni ne yalan söyleyeyim
Girdigimizi anlayacak miyim bakalim
Gecen sene ne guzelmis oysa ki. Insan kiymet bilecek iste kaybetmeden bilmiyoruz
pişşştt hamileeeee anlarsın yaaaaaa pişttttttOrtalama 14 tl fiyatlar, burasının porsiyonu çok büyük, 1,5 gibi.
Hayır yani kıç kadar da dükkan, öyle lüks bir kenara bayağı paspal bir yer içeride 8 masa var. Adeta yan masayla beraber yiyorsun o kadar küçük bir dükkan ama ünlü işte ve fiyat bu.
pişşştt hamileeeee anlarsın yaaaaaa piştttttt
Nasil girersen oyle gider derler hepimiz icin giris yapmışsın gibi olmus yaBenim geçen sene de iğrençti.
2 çocuk ve kocam beta oldu, sabah kocamı ayrı hastaneye götürüyordum serum ve ilaca, onu getirip küçük oğlanı götürüyordum sırayla.
Şansıma o dönem ablam ziyarete gelmişti, evde o durdu ben hasta baktım.
Yılbaşı gecesi bile hastanedeydik 10 da eve döndük, belliymiş 2020
Dün izlediğim haberlere göre felaket tellallığı yapmayayım ama bitecek gibi değil, aşı çözüm olmayacak.Nasil girersen oyle gider derler hepimiz icin giris yapmışsın gibi olmus ya
Bu sene bir mucize olsa ve korona btti deseler.
01.01.2021 de keskeee
çok zor, daha çok yolu var aşı falanda getirtememisler sanirimNasil girersen oyle gider derler hepimiz icin giris yapmışsın gibi olmus ya
Bu sene bir mucize olsa ve korona btti deseler.
01.01.2021 de keskeee