Geçinemeyenler kulübü

Nasil girersen oyle gider derler hepimiz icin giris yapmışsın gibi olmus ya 😀
Bu sene bir mucize olsa ve korona btti deseler.
01.01.2021 de keskeee
burda gülüp eğleniyoruz da aslında deliliğe vurdum düşünmemek için.yoksa hayatımdan seneler kayıyor cezaevinde gibi yaşıyorum yaşamıyorum arası bir hayat.önümü göremiyorumm .

nasi virusmus 1 senedir bi evrimini tamamlayamadi yahu.
butun dunyadaki virusun agirligi 1.tatli kasigi tuz kadar ama etkisi buyuk,
defolup gideydi bi
Şöyle ki, İngiltere’de binden fazla vakada virüsün mutasyona uğrayıp birleşenlerinin değiştiği, çok daha saldırgan, öldürücü ve bulaşıcı olduğu saptanmış.
Yani virüs daha da güçlenmiş, bağışıklık işe yaramıyor.
Zaten defalarca olunabilen bir hastalıkta aşı asla çare olamaz, ilaç gerekli.
E bu aşılar virüsün mutasyondan önceki haline göre yapıldı, baz alınanlar onlar, eski hastalığın ölü hücreleri var.

denk geldigimiz doneme bak, daha gormedigimiz ne kaldi acaba
Virusu ilk duydugumda etkisinin buyuk olcagini tahmin ettim ama kacinci yuzyildayiz canim 5 6 ay en fazla surer dedim . Buyuk yanildim.
Nerde tip, nerde ileri bilim oyle kaldik g.. kırda. Biri vardi TR de arastirma icin kendini kapatan ekibiyle o da kaldi orda unuttular mi nedir 😀

Şöyle ki, İngiltere’de binden fazla vakada virüsün mutasyona uğrayıp birleşenlerinin değiştiği, çok daha saldırgan, öldürücü ve bulaşıcı olduğu saptanmış.
Yani virüs daha da güçlenmiş, bağışıklık işe yaramıyor.
Zaten defalarca olunabilen bir hastalıkta aşı asla çare olamaz, ilaç gerekli.
E bu aşılar virüsün mutasyondan önceki haline göre yapıldı, baz alınanlar onlar, eski hastalığın ölü hücreleri var.
valla ben hala nasil yakalanmadigima hayret ediyorum açıkçası

Virusu ilk duydugumda etkisinin buyuk olcagini tahmin ettim ama kacinci yuzyildayiz canim 5 6 ay en fazla surer dedim . Buyuk yanildim.
Nerde tip, nerde ileri bilim oyle kaldik g.. kırda. Biri vardi TR de arastirma icin kendini kapatan ekibiyle o da kaldi orda unuttular mi nedir 😀
Ercüment hoca😂
Ya ben orada siyasi olayların devreye girip ket vurulduğunu düşünüyorum çünkü o özel bir ekip.
Biz ülkece devletin bulmasını istiyoruz üni birliklerinin win to win olayı.

valla ben hala nasil yakalanmadigima hayret ediyorum açıkçası
Seninki ne ki, benim fellik fellik gezen, defalarca tatile giden, her hafta en az 7 8 farklı aileyle görüşen hala ev gezmelerine devam eden arkadaşlarım olmadı yahu.
Hayat aynen eskisi gibi devam ediyor, bir tek maske takıyorlar ve olmadılar.
Şaka gibi...

ondan bi nane çikmadi muhtemelen ercument ovali.
ses soluk kesildi, kahramanlarim kahramanlarim dedi yuzunu goren hacı

X