- 8 Mart 2015
- 25.055
- 81.027
- Konu Sahibi chamallows
- #2.401
Aşı gelse ne olacak, mutasyon söz konusu.çok zor, daha çok yolu var aşı falanda getirtememisler sanirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşı gelse ne olacak, mutasyon söz konusu.çok zor, daha çok yolu var aşı falanda getirtememisler sanirim
ilac bulunmus ama 2022 den once piyasaya suremezlermis aynen devamDün izlediğim haberlere göre felaket tellallığı yapmayayım ama bitecek gibi değil, aşı çözüm olmayacak.
İlaç lazım bize...
burda gülüp eğleniyoruz da aslında deliliğe vurdum düşünmemek için.yoksa hayatımdan seneler kayıyor cezaevinde gibi yaşıyorum yaşamıyorum arası bir hayat.önümü göremiyorumm .Nasil girersen oyle gider derler hepimiz icin giris yapmışsın gibi olmus ya
Bu sene bir mucize olsa ve korona btti deseler.
01.01.2021 de keskeee
nasi virusmus 1 senedir bi evrimini tamamlayamadi yahu.Aşı gelse ne olacak, mutasyon söz konusu.
Dün izlediğim haberlere göre felaket tellallığı yapmayayım ama bitecek gibi değil, aşı çözüm olmayacak.
İlaç lazım bize...
Evet, malesef bitmeyecek biliyorum ama iste umut fakirin ekmeği.çok zor, daha çok yolu var aşı falanda getirtememisler sanirim
aşı gelmedi henüz gelince de hemen yapılmayacak denemeleri var daha.ve zaten hepimize aşı yok en büyük sorun bu asılçok zor, daha çok yolu var aşı falanda getirtememisler sanirim
denk geldigimiz doneme bak, daha gormedigimiz ne kaldi acabaEvet, malesef bitmeyecek biliyorum ama iste umut fakirin ekmeği.
Çin aşısı ne bileyim zaten bana pek guvenli gelmiyor.
savaş kaldı allah korusunnnn.denk geldigimiz doneme bak, daha gormedigimiz ne kaldi acaba
kendilerine guzel guzel biontechi yapistiriyolar vallaaşı gelmedi henüz gelince de hemen yapılmayacak denemeleri var daha.ve zaten hepimize aşı yok en büyük sorun bu asıl
Şöyle ki, İngiltere’de binden fazla vakada virüsün mutasyona uğrayıp birleşenlerinin değiştiği, çok daha saldırgan, öldürücü ve bulaşıcı olduğu saptanmış.nasi virusmus 1 senedir bi evrimini tamamlayamadi yahu.
butun dunyadaki virusun agirligi 1.tatli kasigi tuz kadar ama etkisi buyuk,
defolup gideydi bi
onuda kismen gördük, digeride yakindi.savaş kaldı allah korusunnnn.
saklama koşulu olmasa bir yolunu bulup getirtecektim ama lanet aşı bavula konup getirilemiyorrkendilerine guzel guzel biontechi yapistiriyolar valla
Virusu ilk duydugumda etkisinin buyuk olcagini tahmin ettim ama kacinci yuzyildayiz canim 5 6 ay en fazla surer dedim . Buyuk yanildim.denk geldigimiz doneme bak, daha gormedigimiz ne kaldi acaba
valla ben hala nasil yakalanmadigima hayret ediyorum açıkçasıŞöyle ki, İngiltere’de binden fazla vakada virüsün mutasyona uğrayıp birleşenlerinin değiştiği, çok daha saldırgan, öldürücü ve bulaşıcı olduğu saptanmış.
Yani virüs daha da güçlenmiş, bağışıklık işe yaramıyor.
Zaten defalarca olunabilen bir hastalıkta aşı asla çare olamaz, ilaç gerekli.
E bu aşılar virüsün mutasyondan önceki haline göre yapıldı, baz alınanlar onlar, eski hastalığın ölü hücreleri var.
aynen öyle.saklama koşulu olmasa bir yolunu bulup getirtecektim ama lanet aşı bavula konup getirilemiyorr
Ercüment hocaVirusu ilk duydugumda etkisinin buyuk olcagini tahmin ettim ama kacinci yuzyildayiz canim 5 6 ay en fazla surer dedim . Buyuk yanildim.
Nerde tip, nerde ileri bilim oyle kaldik g.. kırda. Biri vardi TR de arastirma icin kendini kapatan ekibiyle o da kaldi orda unuttular mi nedir
yazamıyorumm maalesef açık açık ama hala destekliyorlar diyeyimmm anlayınnnnonuda kismen gördük, digeride yakindi.
boyle yokluk devam ederse millet yakinda bir birini kirmaya baslar
Seninki ne ki, benim fellik fellik gezen, defalarca tatile giden, her hafta en az 7 8 farklı aileyle görüşen hala ev gezmelerine devam eden arkadaşlarım olmadı yahu.valla ben hala nasil yakalanmadigima hayret ediyorum açıkçası
ondan bi nane çikmadi muhtemelen ercument ovali.Virusu ilk duydugumda etkisinin buyuk olcagini tahmin ettim ama kacinci yuzyildayiz canim 5 6 ay en fazla surer dedim . Buyuk yanildim.
Nerde tip, nerde ileri bilim oyle kaldik g.. kırda. Biri vardi TR de arastirma icin kendini kapatan ekibiyle o da kaldi orda unuttular mi nedir