Geçinemeyenler kulübü

Estagfurullah . Sagol soylemen yeter.
Ama cok severim ondan canım ceker kusura bakmayin müdahale ettim. Ama can bu napiyim saat olmus 1 bucuk eşim calisiyor gidemez bu hafta almaya.hafta sonu zaten yasak . Paket servis cok aktif degil burada ondan mecburdum durdurmaya :cry:
kıyamam ya benim eşsekliğim kusura bakma valla çok üzüldüm 😑

Yani inan hatırlamıyorum, düşündüm düşündüm gerçekten bilmiyordum😂
Amaniin çok az kalmış, keyfini çıkar bugünlerin😂😂

Şuan resmen türk filmi yeşilçam kötü adamı gülmesi yapıyorum😂😂😂😂
Bana giren sana da girecek ahahshshshsh
Son cumle peki :KK12:
Ay gelemem o zamanlar buralara dimi
Kafami kasiyacak vaktim olur mu olmaz mi? Hayat ne olacak bakalım. ☺
Insallah hepimize yeni yil saglik mutluluk huzur para getirir sevdiklerimizle birlikte 🥰

Ben böyle konularda çok keskin olamıyorum.
Bir anneyi çocuğunu dudaktan öperken görünce sapık demiyoruz da babalara niye diyoruz, yani evet dünya kötü ama erkeklere ayrımcılık yaptığımızı düşünmeye başladım ebeveynlik konusunda.
O fark anlaşılır bence, ben oğlumu yanaklarından gözlerinden burnundan durmaksızın öperim, bunu babası da yapsa rahatsız olmazsınız. Dudaktan öpenler var ama çok yanlış çocuklara mahrem eğitiminde bile dudaktan öpülmeyeceği öğretiliyor.

Ben böyle konularda çok keskin olamıyorum.
Bir anneyi çocuğunu dudaktan öperken görünce sapık demiyoruz da babalara niye diyoruz, yani evet dünya kötü ama erkeklere ayrımcılık yaptığımızı düşünmeye başladım ebeveynlik konusunda.
dudaktan opmek var opmek var,
bazen kizimda gelir beni yanaklarimdan agzimdan burnumdan oper ama tutup cocuguda emmem yani

O fark anlaşılır bence, ben oğlumu yanaklarından gözlerinden burnundan durmaksızın öperim, bunu babası da yapsa rahatsız olmazsınız. Dudaktan öpenler var ama çok yanlış çocuklara mahrem eğitiminde bile dudaktan öpülmeyeceği öğretiliyor.

dudaktan opmek var opmek var,
bazen kizimda gelir beni yanaklarimdan agzimdan burnumdan oper ama tutup cocuguda emmem yani

Yani evet, mahremiyet yaşı gelince ben de bıraktım bu pis sapıklar yüzünden ama keşke bırakacak bir dünyada yaşamadaydım.
O çocuğu ben doğurdum arkadaş, ister poposunu ısırırım ister dudağını öperim.
Bu pislikler yüzünden koruma içgüdüsü ile sevgimizi sınırlandırıyoruz, ne acı...

Yani evet, mahremiyet yaşı gelince ben de bıraktım bu pis sapıklar yüzünden ama keşke bırakacak bir dünyada yaşamadaydım.
O çocuğu ben doğurdum arkadaş, ister poposunu ısırırım ister dudağını öperim.
Bu pislikler yüzünden koruma içgüdüsü ile sevgimizi sınırlandırıyoruz, ne acı...
evet bende kizimla sarilip opusurken kendimi sıkıyorum maalesef.
severken falan poposuna dokunmamaya calisiyorum,
babasina kiziyorum cocuk normallestirmesin olmadik yerlerini minciklama oynarken diye,
ama uzuluyorum birde kizim hunharca sevilmeye bayiliyor

Aa sen bilmiyor musun?
Sagol cok teşekkür ederim. 1 bucuk ay inşallah :anneadayı: :KK5:
Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Gebelik takvimi çok iyi oluyor oradan takip etmek, bir de Dr Banu Çiftçi’nin uygulaması var o da çok iyi. Geçen sene hergün onlardan takip ediyordum. Dün sabah 6’ya kadar uyutmadı eşek sıpası.

X