- 17 Aralık 2015
- 26.877
- 49.034
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #23.721
kist oluşmuş olabilir belki tekrar.chamallows filmdelisi
Ay 13 gün geçti adet olduğum yok
Hata kaza gebemiyim diye iki test yaptım ayrı zamanlarda
Yoo degilim.
Cuma doktora gidiyorum baksınlar bı hormonlar fırladı düştü filan heralde.
Pkosluyum ama adetim düzenli olurdu evlendim evleneli.
Nakliye mi olacak, orasını da bilmiyoruz ki firmanın deposunda duruyor eşyalar, eski ev sahibinin çıkmasını bekliyoruz.nakliyeye izin veriyorlardi daha onceden ama simdi bilemedim
iyi bir nakliye firmasi bulursaniz kendileri bosaltip yerlestirir.Nakliye mi olacak, orasını da bilmiyoruz ki firmanın deposunda duruyor eşyalar, eski ev sahibinin çıkmasını bekliyoruz.
Bir de izin verseler bir tek ablama mı verirler tek başına, nasıl olacak ya bu iş offf
Herşey ihtimal dahilinde bilemiyorum kiBen de 1 senedir ilk defa 29. Günde regl oldum bugün, nasıl mutluyum anlatamam
Hava değişimi falan etkiliyor zaten. Ondan gecikmiş olabilir mi?
Onlarında fiyat uçtuiyi bir nakliye firmasi bulursaniz kendileri bosaltip yerlestirir.
ablana cok is kalmaz.
yada bakkala gidiyomus gibi çıkip gideceksiniz
Yok, yerleştirme anlaşmaya dahil değil, elletmeyiz zaten.iyi bir nakliye firmasi bulursaniz kendileri bosaltip yerlestirir.
ablana cok is kalmaz.
yada bakkala gidiyomus gibi çıkip gideceksiniz
Tarlusal filan mı ictinkist oluşmuş olabilir belki tekrar.
yada mevsimseldir.
13 gun yine iyi ben en son 1 martta oldum oda ilaçla hala tık yok
8 bine anlaştık biz, istanbuldan geldi.Onlarında fiyat uçtu
Orada ne kadar herşeyi paketleyen boşaltan yerlestirenlerin fiyatı ?
Valla normali de yok ki anacım, ortalama 35 37 gün, uygulamada öyle gösteriyor.Herşey ihtimal dahilinde bilemiyorum ki
Normalde kaç günde olursun ?
Tahlil sonuçlarını göstermeye gidincede mi para ödeyeceğim ?
Önce muayene ücreti
Sonra tahlil ücreti
Sonra tahliliniz iki güne çıkar .
İki gün sonra tahlil okutmak için doktorun yanına girerken yine ücret?
evet ben tarlusalla regl oluyorum.Tarlusal filan mı ictin
Doğru olan .8 bine anlaştık biz, istanbuldan geldi.
Ablamın eşyası çok az, aynı gün başka teslimat da ekledikleri için ablamın eşyalarının yanına, 6 bine indirdiler ama yerleştirme yok, istemedik.
Adaçayı mı bir şey küründen bahsediyorlar.evet ben tarlusalla regl oluyorum.
Sende farkında olmadan pkoslumusun nedirValla normali de yok ki anacım, ortalama 35 37 gün, uygulamada öyle gösteriyor.
Bazen tam 30 gün bazen 60 gün ohoo.
Banada verirler heralde .evet ben tarlusalla regl oluyorum.
şoyle yapin esyalari nakliye eve indirsin, ablanin kalacak yeri varsa bi 10 gun falan kalsin evde esyalar dokunmayin.Yok, yerleştirme anlaşmaya dahil değil, elletmeyiz zaten.
Topladılar firmanın çalışanları, yıkamadan dizmeyiz.
O değil ki sadece, eve eşya gelmeden yapılacak işler de vardı, perdesi, duvar kağıdı cart curtu.
Ay çok fena olmuş ya şuan dank etti bana
bir aga civanpercemi denedim ve ise yaradi, sogan kuru denedim oda ise yaradi, kekik suyunu cok duydum onu deneyecegim yarin.Adaçayı mı bir şey küründen bahsediyorlar.
Regl gününe 10 gün kala içmeye başlıyormuşsun falan filan.
Pcos hastalarına bile çare oluyormuş, denedin mi hiç öyle bir kür?
Valla hep böyleydi, 2 bebe doğurdum sürpriz şekilde.Sende farkında olmadan pkoslumusun nedir
oruca kac gun var? onu zaten 10 gun iciyosun 2 3 gunde regl olma suresi varBanada verirler heralde .
Oruç çıkmadan icemem deçıkar çıkmaz artık kendiliginden gelmezse.
Çok mantıklı bu söylediğin, eve atsınlar, kurulacak monte edilecek dolap vs kurup gitsinler.şoyle yapin esyalari nakliye eve indirsin, ablanin kalacak yeri varsa bi 10 gun falan kalsin evde esyalar dokunmayin.
zaten o zamana kadar hersey netlesmiste olur yani hangi sartlarda sokaga cikabilecegimiz vs. hemde adamlar dokundugu icin esyalarda olusan riskte ortadan kalkmis olur rahat rahat acar cikarir yerlestirirsiniz.
sonrasinda acilinca perdeci falan gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?