- 17 Aralık 2015
- 26.906
- 49.086
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #23.401
ama randevusunu veriyorlar yani annem asiya gitse biontechmi vuracaklar ?Canım şöyle ilk doz olarak sinovac su an yapılmıyor cogu yerde, ikinci doz hakları saklı tutuluyor ne olur ne olmaz diye. İnsallah gelir bilgimiz yok tedarik konusunda.
A aaaa .ama randevusunu veriyorlar yani annem asiya gitse biontechmi vuracaklar ?
Randevusu veriliyorsa eğer ellerinde vardır, bizde de var su an saklama kosullarından ötürü biontech hic gelmedi bile. Genel ülke bazı konustum benama randevusunu veriyorlar yani annem asiya gitse biontechmi vuracaklar ?
kayinbabam icme suyundan supheleniyorA aaaa .
Benim ana babaya ne vurdular şimdi
Hiç peşine düşmedik
Ciddi ciddi?kayinbabam icme suyundan supheleniyor
hayirlisi olsun ne diyimRandevusu veriliyorsa eğer ellerinde vardır, bizde de var su an saklama kosullarından ötürü biontech hic gelmedi bile. Genel ülke bazı konustum ben
Yavrum her aşı gibi hastalığa yakalabilirsin ama hastalığı çok daha hafif şekilde atlatırsın, ölümcül sonuçları olmaz.Şimdi bişey sorcam bu aşıyı vurunursak korona oluyoz mu olmuyoz mu .
Ben halen oradayım
chamallows filmdelisi Neyapsamkisimdi
bebekken aşı oluyoruz ama kizamigi yine atlatiyoruz ama ölmüyoruz büyük oranda aynis sey iste
Aa bu benim öz dayım olabilir mikayinbabam icme suyundan supheleniyor
Acitsaydi bu kezde içinde ne var kim bilirAa bu benim öz dayım olabilir midayım da geçen babamı fitliyordu, acıtmadı bile kessin su
Ağzını aç yeter ki.Ay bdvde kızın biri geri çekilme kullandı diye öldürmedikleri kalmış dkföflfkfk
Doğru yapılırsa gayet doğum kontrol yöntemi aslında. Ama bence işin en heyecanlı yerinde cıkarmakdkföfşflfl zekz istiyoruz zekzAğzını aç yeter ki.
Topa tutmaya hazırız
Uuu kim kim? Dedikoduya bayılırıımBence bir üyenin ikinci üyeliğini buldum
kim kız tanidik miBence bir üyenin ikinci üyeliğini buldum
6.his diyelimkim kız tanidik mi
nasil buluyosunuz anlamiyorum ki
Ama kim6.his diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?