Geçinemeyenler kulübü

Sana şuan alt dolaplarımı göstersem oturup ağlarsın.
Tupper setlerimin içinde bile oyuncak var, tencereleri de alıyorlar içeriye gidip oyuncak dolduruyorlar.
Her şeyi kullanmadan önce yıkıyorum, kaç kapak kırdılar ya...
Aaa .
Kaçış yoksa ulaşabilecekleri yerlere sıradan çelik tencere mi koysak ki :KK57:

Bu çocuklar mutfak dolaplarını açıp tencereleree istila edip tak tak vuruyorlar ya
Ona bı çözümünüz var mı hanimefendicim :KK70:
chamallows chamallows
hayir yok o tamamen onun ritim calismasi ozellikle verdigim zamanlar oldu.
cocuklar boyle seyleri gelisim icin kullanirlar.
cikan farkli sesler dikkatini ceker, sert bir seye vurdugunda ses cikacagini ogrenir vs.
bir sure sonra kendi birakiyor zaten.

Aaa .
Kaçış yoksa ulaşabilecekleri yerlere sıradan çelik tencere mi koysak ki :KK57:
Kaç dolaba tencere koyacaksın, 1 koy 2 koy, gerisi illa bir şeyler oluyor.
Ben o sebeple en altlara plastikleri ve tencereleri indirdim, diğer tehlikeli tabak çanak üstlerdedir.

hayir yok o tamamen onun ritim calismasi ozellikle verdigim zamanlar oldu.
cocuklar boyle seyleri gelisim icin kullanirlar.
cikan farkli sesler dikkatini ceker, sert bir seye vurdugunda ses cikacagini ogrenir vs.
bir sure sonra kendi birakiyor zaten.
Kaşıkla tencereye vururken eline vurcak diye korkuyorum. Küçücük eli var kopuverir parmağı filan diye :(

Kaşıkla tencereye vururken eline vurcak diye korkuyorum. Küçücük eli var kopuverir parmağı filan diye :KK43:
ögrenecek 😂😂
dolaplarin arasina sikisiyor o parmaklar, hatta bir zaman sen parmagi sıkıstigi icin getir opiyim falan diyosun, numara cekmeye basliyorlar parmaklari sıkışmış gibi.

çay kasigi verirsin eline onun icin onemli olan ses, kasigin boyu degil
Bizim yeğen hepsini reddeder gider kepçe varya onu alirdi .

Sonra dandandan.
Allah'ım aklım cikiyo suratına mi vuracak elimi altında kalacak .

Ayy evham evham. Zor

Çocuk ses çıkarsın diye bir şey veriyordun eline:KK43:
evet 😂 her cocuk oynar zaten.
diyorum ya bunun icin ozel tencereler bile var onlara 😁
ha beynim şişmiyormuydu şişiyordu ama herşey eğitim için 😁
hatta bir ara birlikte delirmeceler modundaydik artik.
baktim ses beynimi yiyo ritimli calmayi ogrensin baride gobecikler atalim umuduyla

evet 😂 her cocuk oynar zaten.
diyorum ya bunun icin ozel tencereler bile var onlara 😁
ha beynim şişmiyormuydu şişiyordu ama herşey eğitim için 😁
hatta bir ara birlikte delirmeceler modundaydik artik.
baktim ses beynimi yiyo ritimli calmayi ogrensin baride gobecikler atalim umuduyla
Yok anacım, kız çocuk farklı bir olgu şuan onu anladım.
Bırak eline vermeyi, o tava ve kepçeleri vurdukları camlar başımızdan aşağı inecek diye alma kavgası yapıyordum ben.
Deli miyim ben vereyim😂

Yok anacım, kız çocuk farklı bir olgu şuan onu anladım.
Bırak eline vermeyi, o tava ve kepçeleri vurdukları camlar başımızdan aşağı inecek diye alma kavgası yapıyordum ben.
Deli miyim ben vereyim😂
benim salon ve bir oda haric camlar yukarda, ama demistim ya deniz laf dinleyen bir cocuk kucuklukten beri boyleydi.
deniz tv ye degil buna vuracaksin yoksa bu kirilir bununla oyna derdim hic yeltenmezdi.
tv yi cekip dusurup ilk yuruyusunu o korkuyla kacarken yaptigini saymiyorum tabi 😁😁

kuzu sana bir sey soracagim, annem bugun aile hekimine gitmis sinovac yok demisler, ay basinda gelecek falan demisler.
aşı yokmu şuan acaba, yada geldide kontrolleri yapiliyor ancakmi yetisecek mayisa ?
Canım şöyle ilk doz olarak sinovac su an yapılmıyor cogu yerde, ikinci doz hakları saklı tutuluyor ne olur ne olmaz diye. İnsallah gelir bilgimiz yok tedarik konusunda.

Back
X