- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi chamallows
-
- #23.421
Herhangi bir insanoğluAma kim
Ablam bizde, birkaç gün az girerim merak etmeyinizkislar
temamAblam bizde, birkaç gün az girerim merak etmeyiniz
Efendik denizcimkislar
naparsin ankara guzeliEfendik denizcim
Napıyım yasaklara iyi oldu oh ailemle vakit geçiyorum bayramda da görüşemeyeceğim Bi süre ayrıyız gene iyi hasret gideriyoruznaparsin ankara guzeli
bende iyiyim, evde bunalmacaNapıyım yasaklara iyi oldu oh ailemle vakit geçiyorum bayramda da görüşemeyeceğim Bi süre ayrıyız gene iyi hasret gideriyoruzsen napıyosun
Bayram işi kesin mi? Açıklandı mı?Napıyım yasaklara iyi oldu oh ailemle vakit geçiyorum bayramda da görüşemeyeceğim Bi süre ayrıyız gene iyi hasret gideriyoruzsen napıyosun
Bilmiyorum yasak varmı ama babam çalışacak görüşemeyeceğiz o yüzdenBayram işi kesin mi? Açıklandı mı?
Sen öyleysen deniz napsın kızbende iyiyim, evde bunalmaca
Napiyosun anne hanım.Sen öyleysen deniz napsın kız
İyiyim zorunlu o nasıl laf arkadaşım annemlerin yanındayım giremiyorum pek ondan sen napıyosunNapiyosun anne hanım.
Bizi sallamaz oldun
Yaaİyiyim zorunlu o nasıl laf arkadaşım annemlerin yanındayım giremiyorum pek ondan sen napıyosun
Ben Bayadır gelmiyodum en son yılbaşından önce geldim ankaraya bu arada okudum çocuk falan Bi heves yapmışsın başla başla hemen çalışmaya ilacı bırak pco da var diyon bakYaa
Biraz nazlaniyim dedim be :)
Ne güzel hasret giderceksin sEfan olsun
Ne zamandır görmüyordun?
denize ne var sokaga cikiyo oyununu oynuyo, eve geliyo devam ediyo o bizim kadar bunalmiyo kiSen öyleysen deniz napsın kız
Yaa bayağı olmuş 5 ayı bulacak nerdeyseBen Bayadır gelmiyodum en son yılbaşından önce geldim ankaraya bu arada okudum çocuk falan Bi heves yapmışsın başla başla hemen çalışmaya ilacı bırak pco da var diyon bak
Bunalmasa bile kısıtlamayla geçiyo çocuklukları. Bizim zamanlarımızda öyle miydi ah ah ne anılarım var sokaklarda parklarda oyun bahçelerinde ailemle orda burda şimdikiler ne biriktiyo koca Bi hiçdenize ne var sokaga cikiyo oyununu oynuyo, eve geliyo devam ediyo o bizim kadar bunalmiyo ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?