Geçinemeyenler kulübü

😂😂😂 Deli kizz.
Baksana abartıp papaganlasmadigin sürece güzel durmuyor mu ?
Ben taktım bı bu ara
Neon taytlar da alasım varr:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Eki Görüntüle 2831373
Güzel duruyormuş, ben makyaj yapmayalı o kadar uzun zaman oldu ki, önceleri işte hafifte olsam renklenirdim orda kestim, dışarı da kestim. Yemin ederim bb krem eyeliner rimel ruj sürmeye hasretim ama hiç yapmaya da halim yok

Millet kafayı yemiş.
yürek yiyecekler sanirim iftarda, bende bugun annemin o tarafa gittim parkta 1 saat belki 1.5 saat oturdum geldim.
benmi aptalim bu insanlar mi akilli bilmiyorum.
birde aksama aradim komsusuyla parkta yuruyorlardi, komsusu bana insan gelirde anasinda 5 dk oturmaz mi biz bizimkilerle hep ic iceyiz ne olmus diyor, ve bunu diyen insan 2 kez covit atlatti.
anneme yedi sulalesiyle yiyip icip kalkan insanlar yuruyusmu yapiyosun maasallah sana sen boyle devam et dahada parka bile getirmem denizi dedim kapattim 🤦

Güzel duruyormuş, ben makyaj yapmayalı o kadar uzun zaman oldu ki, önceleri işte hafifte olsam renklenirdim orda kestim, dışarı da kestim. Yemin ederim bb krem eyeliner rimel ruj sürmeye hasretim ama hiç yapmaya da halim yok
Ya bu maskeden ötürü bizde yapamaz olduk
Yapsak nereye yapcaz maskeden anca gözler görünüyor

Ki zaten maske olmasa da sosyallesebildigimiz ortam yok kime yapcaz

Kirpik lifting yaptırıyorum, evde de o yetiyo abdest alırken yıka tekrra rimel sur derdi olmuyo bari .

Gerçi ta Şubat sonu Ankara'ya giderken yaptırmıştım bak halen duruyor.

Yasaklardan heryer kapali , durmasaydi nereye yaptircaktim tekrar...bilmem.

Kirpik lifting yaptırıyorum, evde de o yetiyo abdest alırken yıka tekrra rimel sur derdi olmuyo bari .

İranlılar gibi göze vurgu yapın. 😀

yürek yiyecekler sanirim iftarda, bende bugun annemin o tarafa gittim parkta 1 saat belki 1.5 saat oturdum geldim.
benmi aptalim bu insanlar mi akilli bilmiyorum.
birde aksama aradim komsusuyla parkta yuruyorlardi, komsusu bana insan gelirde anasinda 5 dk oturmaz mi biz bizimkilerle hep ic iceyiz ne olmus diyor, ve bunu diyen insan 2 kez covit atlatti.
anneme yedi sulalesiyle yiyip icip kalkan insanlar yuruyusmu yapiyosun maasallah sana sen boyle devam et dahada parka bile getirmem denizi dedim kapattim 🤦
İnsanlar artık ölsekte ölelim böyle hayat geçmez felsefesine büründüler. İlk zamanlar bütün arkadaşlarım bakanlığın verdiği otellerde kaldılar, ailelerine geçmesin diye. Şimdi herkes evine geçti artık, herkes artık bitti ne olacaksa olsun diyor.

Bekar değilim allahtan, insanın cafe de yandaki adamla bakışmak bile çekiyor canı valla.

chamallows chamallows

taşındım da kurtuldum .
Yoksa birgün aynı koridora çıkıyor olmak aynı asansörü kullanmak yeterli olacakti korona kapmak için .
Bi insanın evi hergun tıklım tıklım olur mu.
Herkesin ne çok arkadaşı varmiiiis

üşenmedim saydim tam 7 ton far kullanmış 🤦
o makyaji yapmak gecisleri tamamlamak surekli yapmayan insan icin eziyet
Aksine çok daha basit, koyu renkleri en sona bırakırsan ve altına sağlam sabitleyici sürersen çubuk gibi iz bırakıp dağıtma fırçasıyla hafif geç, böyle olur.

Bekar değilim allahtan, insanın cafe de yandaki adamla bakışmak bile çekiyor canı valla.
Ay yandaki adamla bakismak demisken şu klipteki ilk adamla klibin sonlarına doğru gelen adama bakınca attan inip essege binilir mi dedim.

Senceeeee ?

Back
X