Geçinemeyenler kulübü

Bizim devlet memuru kuzenler hep hamile kaldı 20. Haftaya kadar öyle böyle rapor risklidir vs diye, sonra zaten nöbet tutamıyorlar diye idare ettiler.
Ücretli izni çakıp, doğum olunca ücretsiz izne geçişle 1 seneyi doğurarak atlattılar😂

Çocuk daha yorucu bence de
Aynen benım bır tane parmaganda oynatıyo...buda bır ıs..
Calısmayan kadınlar daha cok depresyona gırıyormus

Geçen sene bizim net bozuldu, pandeminin en cafcaflı kimsenin evden çıkmadığı zamanları.
Eve teknik ekip gelecek diye kocamla ben süslendik, oğlanları giydirdik, makyaj falan yaptım ben, en son kocam çorap uyumunu soruyordu bana tshirtüyle😂
İnsana aç olmak başka bir şey😂
Medenıyetın gozunu seveyıp..ben saldım bayaga..genc kızken oyleydım

Ben 29subat da öğrendim gebeliğimi 14martta okullar kapandı pandemiden dolayı... Çok ağlamıştım. (Koronaya çok takmıştım) Gebeliğim boyunca hiç okula gitmedim. Sonra doğumum öyle bşr zamana denk geldi ki ücretli izinin bitişi ara tatil in bitiişi idi. Sonra okullar yeniden uzaktan eğitim oldu... Ben hiç ücretsiz izne ayrılmadan devam ermis oldum. Kısacası gebeliğimin başından beri pandemi bana yaradı yani ne yalan söyleyim 🤭😅
Bu arada gebeliği zor geçen biriyim. 2.gebeliğimdi.
Arksdaslar hep sunu dedi biz de mi hamile kalsak vs
Allah yüzüme baktı diyorum ben... Baska sıkıtnıalr ile de uğrasıyordm çünkü....

Korona nın olacağını bilse idim hamile kalmazdım. İlk denemede gebe kaldım bi de.... Nasipmiş. Şimdi çok şükür diyorum. 😊

Ay ne çol yazmısım 😅😅

Bizim ülkede iş sevmemek diye bir lüks yok.
Oğlunuz çok doğru düşünüyor ama hayatın bu denli zor olduğunu ve maalesef battığımızı bilmesi mümkün değil.
Onların zamanında umarım bu dönemleri ‘vay bee ne çekmiş ailelerimiz’ diye anacakları şekilde güzel günlerde yaşarlar.
Her gecen gun gecmıs daha cok ozlenıyo
Ufak tefek seylerle mutlu olurduk
Insanlar robotlastı..sadece bır seylerı yetıstırme cabası..su an kı cagda genc olmadıgım ıcın mutluyum..belkı iphonem yok dıye dwpresyona gırecektım:)))

yine hepiniz birden gelip, hepiniz birden gittiniz.
napiyosunuz hizinizi alamayip ozelden konusmaya baslayip benimi disliyosunuz napiyosunu yani 😁
her seferinde bunu nasil ayarliyorsunuz
Ahahahshdjdjdk yok kız ben kimseyle konusmuyorum özelden en son seninle konusmustuk:D

Her gecen gun gecmıs daha cok ozlenıyo
Ufak tefek seylerle mutlu olurduk
Insanlar robotlastı..sadece bır seylerı yetıstırme cabası..su an kı cagda genc olmadıgım ıcın mutluyum..belkı iphonem yok dıye dwpresyona gırecektım:)))
Kesinlikle katılıyorum iyi ki teknolojinin çok gelişmedği 3210 a 3310 a sevindiğimiz günlerde yaşadık..... Hatta keske elimde olsaydı da ben 1970li 80li yıllarda yasada idim :dua:

Ben 29subat da öğrendim gebeliğimi 14martta okullar kapandı pandemiden dolayı... Çok ağlamıştım. (Koronaya çok takmıştım) Gebeliğim boyunca hiç okula gitmedim. Sonra doğumum öyle bşr zamana denk geldi ki ücretli izinin bitişi ara tatil in bitiişi idi. Sonra okullar yeniden uzaktan eğitim oldu... Ben hiç ücretsiz izne ayrılmadan devam ermis oldum. Kısacası gebeliğimin başından beri pandemi bana yaradı yani ne yalan söyleyim 🤭😅

Korona nın olacağını bilse idim hamile kalmazdım. İlk denemede gebe kaldım bi de.... Nasipmiş. Şimdi çok şükür diyorum. 😊

Ay ne çol yazmısım 😅😅
Allah sansını daım etsın..vallahı cocuk evde okul uzak..ben goturup getırecektım oturuyoruz sımdı beraberce oglumla..:))

Ay ne çol yazmısım 😅😅
Yaa ne güzel .
Bebeğiniz yoruyor mu peki nasıl geçiyor vakit
Kolik değildir inşallah

Kesinlikle katılıyorum iyi ki teknolojinin çok gelişmedği 3210 a 3310 a sevindiğimiz günlerde yaşadık..... Hatta keske elimde olsaydı da ben 1970li 80li yıllarda yasada idim :dua:
Aynen benım cep telefonu 26 yasımda oldu esım almıstı..

yine hepiniz birden gelip, hepiniz birden gittiniz.
napiyosunuz hizinizi alamayip ozelden konusmaya baslayip benimi disliyosunuz napiyosunu yani 😁
her seferinde bunu nasil ayarliyorsunuz
Ay ilk cümlenin aynısını geçirdim içimden .

Topluca nereye gidiyorlarsa diyorum :D

Allah sansını daım etsın..vallahı cocuk evde okul uzak..ben goturup getırecektım oturuyoruz sımdı beraberce oglumla..:))
Allah bir seyleri ayarlıyor işte...
Şerler var içi hayır dolu. ..
Ne yapalım, keske korona olmasa idi :KK43: ama olmasında da bir çok hayır oldu benim hayatımda ya da ben olumlu açıdan bakıyorm bilmiyorum.

Allah bir seyleri ayarlıyor işte...
Şerler var içi hayır dolu. ..
Ne yapalım, keske korona olmasa idi :KK43: ama olmasında da bir çok hayır oldu benim hayatımda ya da ben olumlu açıdan bakıyorm biliyorum.
Nasıbın otesıne gecılmez..ıste cok sıkıntıda olan kesım var...Allah kımseyı darda zorda koymasın ınsallah...

Back
X