Geçinemeyenler kulübü

Alışan sonra belirli bir zaman geçmesi lazım antikor oluşumu için öyle 2 3 hafta ile değil hatta daha fazlası gerekebiliyor. Vakalarda artış hızı azaldı stabil su an, yavas yavas düsüse geçer diye dua ediyorum
insallah öyle olur önce senin dugunun icin sonra hepimizin rahat bir oh demesi icin.
esimin is yerinde her gun cok fazla vaka cikiyordu, pazartesinden beri bicak gibi kesildi

insallah öyle olur önce senin dugunun icin sonra hepimizin rahat bir oh demesi icin.
esimin is yerinde her gun cok fazla vaka cikiyordu, pazartesinden beri bicak gibi kesildi
İnsallah 🙏🥺🥺

insanların götü yerinde durmuyordu ki anacım, hala da ben maskesiz cok insan görüyorum. Bir gün dayak yicem maske icin uyara uyara.

Yok farklı bir adı, neon renkler huda beauty de var oldukça.
Kerimcan durmaz yeni seri çıkardı, anastasia beauty olması lazım tam adını hatırlamıyorum ama bakarım, onda da sıklıkla vardı.
Ama hangileri hayvan deneyi yapıyor inan bilmiyorum...
Ah RALPH :KK61:

bebeklinick bebeklinick
Aaaa suppper.
Benim baktığım yerlerde stokta yok yazıyordu
Bak bunda direkt sepete ekle yazıyor
Ayyy çok sevindim 🤩bende çek vardı sephoranin .Mayıs sonunda kullanabileceğiz ama .
Ona alırım madem para vermeden.

İnsallah 🙏🥺🥺

insanların götü yerinde durmuyordu ki anacım, hala da ben maskesiz cok insan görüyorum. Bir gün dayak yicem maske icin uyara uyara.
bizim sitedeki 84 dairenin 82 adetinde şuan toplu iftar verildigine yemin edebilirim ama ispatlayamam 🤦

bizim sitedeki 84 dairenin 82 adetinde şuan toplu iftar verildigine yemin edebilirim ama ispatlayamam 🤦
Bugün totomdan ter aktı bebelere kırmızo pantolon bulacağım diye, girmediğim delik kalmadı, sabah 10 da avm deydim öyle diyeyim.
Hadi ben aciliyetten oradayım, millet gözünde çapak alışverişte markette yahu, saat 11 de market kasa sırası mı olur?
Mağazalar desen tıklım tıkış, anam ağladı ve sonuç olarak ne kırmızı ne beyaz pantolon bulamadım.
Benim gibi arayan anne çoktu hatta, üreticiler topluca küfür yediler😂

Ahahdhdhffjhf dikkatli yapmak lazım, aksi halde cennet mahallesindeki Pempeye dönmek an meselesi.
Makyaj yaparken beklediğim;
A7DA8D80-7026-47DB-9B46-EB277CFE8F3A.webp

aslında olan;

7B5D9713-E07B-4697-9A18-CC849655983F.webp

Bugün totomdan ter aktı bebelere kırmızo pantolon bulacağım diye, girmediğim delik kalmadı, sabah 10 da avm deydim öyle diyeyim.
Hadi ben aciliyetten oradayım, millet gözünde çapak alışverişte markette yahu, saat 11 de market kasa sırası mı olur?
Mağazalar desen tıklım tıkış, anam ağladı ve sonuç olarak ne kırmızı ne beyaz pantolon bulamadım.
Benim gibi arayan anne çoktu hatta, üreticiler topluca küfür yediler😂
Bayram geliyor ya bir de bayram alışverişi var. Halbuki bayramda %99 yasak olacak 🤣

Kızlar dünden bugüne köfte yaparım diye kıyma aldım. Ama bugüne de halim yok yapmasam diyorum. Çiğ kıyma buzdolabında derindondurucuya atmadan iki gün durur mu? Yarın pişirsen bozulur mu iki günde
Bence durur ben genelde bır ıkı gun sonrada yaparım

Benim koca sık sık alıyor bebelere.
Her eve geldiğinde ‘adam oğlanın düğünü çıkardı, çeyizi aldılar’ vb yorum yapardı.
100 küsür civarına alıyormuş.

Bugün ben de migrosta çarpıldım, avuç kadar kavuna 40 tl ödedim, halbuki 8 tl yazıyordu kilosu.
Anlamadım da, nasıl oldu 2 kilo gelmeyen kavun 40 lira olmuş kasaya kadar!
Kasada neden bırakmadınki

Bayram geliyor ya bir de bayram alışverişi var. Halbuki bayramda %99 yasak olacak 🤣
Bayrama daha 20 gün var, ne oldu da sabah 10 da avm ye attın kendini be teyze diye diye eşeliyordum reyonları.
Öyle böyle değil, sanırsın bir cuma akşamı saat 7.
Market desen akşam üstü yoğun olur da daha öğle namazı kılınmamış, her türlü dede markette😂

Back
X