Geçinemeyenler kulübü

İnsanlar artık ölsekte ölelim böyle hayat geçmez felsefesine büründüler. İlk zamanlar bütün arkadaşlarım bakanlığın verdiği otellerde kaldılar, ailelerine geçmesin diye. Şimdi herkes evine geçti artık, herkes artık bitti ne olacaksa olsun diyor.
benim covit servisinde hemsire olan iki arkadasim vardi pandemi ilk basladiginda, bir daha covit servisine girmemek icin hamile kaldilar.
biri 5 gun once dogurdu yine hastenede dolayli yollardanda olsa 🤦
guya bu donemde hastaneye ugramamak icin hamile kaldilar

Ay keşke görseydim. Eve bilgisayarcı da çağırılabilir🤣
Geçen sene bizim net bozuldu, pandeminin en cafcaflı kimsenin evden çıkmadığı zamanları.
Eve teknik ekip gelecek diye kocamla ben süslendik, oğlanları giydirdik, makyaj falan yaptım ben, en son kocam çorap uyumunu soruyordu bana tshirtüyle😂
İnsana aç olmak başka bir şey😂

Aksine çok daha basit, koyu renkleri en sona bırakırsan ve altına sağlam sabitleyici sürersen çubuk gibi iz bırakıp dağıtma fırçasıyla hafif geç, böyle olur.
kursta şu 7 tonu ögrenene kadar anamiz ağladı bizim 😂😂😂
sanki lady gaga ya makyaj yapacagiz 🤦

Para artık gerçekten pul olmuş.
Hiçbir şey almasan bile eksiliyor, Ramazan pidesi fiyatları belli yani.
Ne aldın pide, kaç para en az 5 tl.
Allah fakır fukaranın yardımcısı olsun..
Oglum dedıkı ınsanların sevmedıgı ısı yapması dogru degıl..
Dedımkı oglum cogu aılesı ıcın mecburen yapıyo sevsede sevmesede
Tabı cocuklar ne bılsın

chamallows chamallows

taşındım da kurtuldum .
Yoksa birgün aynı koridora çıkıyor olmak aynı asansörü kullanmak yeterli olacakti korona kapmak için .
Bi insanın evi hergun tıklım tıklım olur mu.
Herkesin ne çok arkadaşı varmiiiis
benim hic gelenim yok 😂🤦
uzakta oturmanin faydalari

benim covit servisinde hemsire olan iki arkadasim vardi pandemi ilk basladiginda, bir daha covit servisine girmemek icin hamile kaldilar.
biri 5 gun once dogurdu yine hastenede dolayli yollardanda olsa 🤦
guya bu donemde hastaneye ugramamak icin hamile kaldilar
Yok ya sallamışlar, gebelere idari izin veriliyor belli bir aydan sonra herkes o yüzden canhıraş hamile kaldı. Bizim hastanede de gebelik vurgunu var.

Allah fakır fukaranın yardımcısı olsun..
Oglum dedıkı ınsanların sevmedıgı ısı yapması dogru degıl..
Dedımkı oglum cogu aılesı ıcın mecburen yapıyo sevsede sevmesede
Tabı cocuklar ne bılsın
Bizim ülkede iş sevmemek diye bir lüks yok.
Oğlunuz çok doğru düşünüyor ama hayatın bu denli zor olduğunu ve maalesef battığımızı bilmesi mümkün değil.
Onların zamanında umarım bu dönemleri ‘vay bee ne çekmiş ailelerimiz’ diye anacakları şekilde güzel günlerde yaşarlar.

Yok ya sallamışlar, gebelere idari izin veriliyor belli bir aydan sonra herkes o yüzden canhıraş hamile kaldı. Bizim hastanede de gebelik vurgunu var.
Ahahahshjd millet cidden kafayı yemiş. İzin için hamile kalınır mı abi, insanın başına tonla iş.

yok dolayli yol derken dogum yaptigi icin hastanede, pandemi servisinde degil yani.
ustelik cocuk kuvezde ve gostermiyorlar bile.

Ahahahshjd millet cidden kafayı yemiş. İzin için hamile kalınır mı abi, insanın başına tonla iş.
Bizim devlet memuru kuzenler hep hamile kaldı, 20. Haftaya kadar öyle böyle rapor risklidir vs diye, sonra zaten nöbet tutamıyorlar diye idare ettiler.
Ücretli izni çakıp, doğum olunca ücretsiz izne geçişle 1 seneyi doğurarak atlattılar😂

Oğlunuz çok doğru düşünüyor ama hayatın bu denli zor olduğunu ve maalesef battığımızı bilmesi mümkün değil.
Onların zamanında umarım bu dönemleri ‘vay bee ne çekmiş ailelerimiz’ diye anacakları şekilde güzel günlerde yaşarlar.
torunlara anlatacak çok sey var 🤦

Maalesef..
Benım komsu var kocasının belırlı bır ısı yok su an gercekten sıkıntıda..ıkıncıyımı yapsam dedı cocugu evde yanlız kalmasın dıye..
Korona gecsın dedım ..zaten gunu zor gecıren ınsanlar neden cocuk yapna dersıne duser..

Bizim devlet memuru kuzenler hep hamile kaldı, 20. Haftaya kadar öyle böyle rapor risklidir vs diye, sonra zaten nöbet tutamıyorlar diye idare ettiler.
Ücretli izni çakıp, doğum olunca ücretsiz izne geçişle 1 seneyi doğurarak atlattılar😂
Afedersin it gibi çalışırım daha iyi. 🤣 2 çocuk yetiyor tenks.

Ya kahkaha attım yaaa .çünkü aynı cümleyi kullandım at hırsızıiiii gibi bu ne be diye 😂😂
Zevkli insanların hali başka👍👍
İnsanlara laf attıktan sonra doğurduklarımız:

A724DA0D-F971-425A-9920-5B0FF67288AB.webp

Back
X