Geçen gün beni yerden yere vuran siz değerli hanımlar.

Yok yok.
Bir konu açtı, haksızlığı söylenince olayı ayrıntılamak için bir tane daha açtı. Açtığı konuda haksızlığı nirvana yapınca da bunu açtı.
Şimdi yeni konuya başlık düşünüyor olabilir:KK57:
Onu sonradan gördüm bende. Araya bir konu daha sıkıştırmış. Bunlar hep işsizlikten :sopa:

Seni ilgilendirmez de ondan yerden yere vurduk. Kadın da adam da bekarmış istedikleri gibi sabahlarlar :KK71:Hiçbir ilginin alakanın olmadığı bir insanı bu denli takip etmek, saplantı haline getirmek aklı selim bir insanın yapacağı şeyler değil. Tedavi şart.
Heee sanirim konu sahibi birisine platonik asik.

Adam da bir kizla evinde sabahlamis

Konu sahibi da kizi yerden yere vurmus burda adamla evinde sabahladi diye

Bizim Kk hatunlari da .sanane? Demis .

Komu sahibi de kizmis

Insallah dogru anlamisimdir konuyu

Komu sahibi de kizmis

Aynen öyle

Komu sahibi de kizmis

Tebrik ediyorum sizi :sampiyon::cool:

Hanımefendi, kendinize dair memnuniyetsizliğnizi ve hayatınızdaki mutsuzluğu başkalarının hayatları üzerinden çıkarmaya çalışmayın.Bu hiçbir işinize yaramaz.Öncelikle kendinizden memnun olacağınız şekilde hayatınızı düzenleyin.Kilo vermeye öncelik verin örneğin çünkü eski konulara baktım şikayetçisiniz, memnun değilsiniz.Yalnızlıktan dertlisiniz anladığım kadarıyla, sosyal ortam olabilecek yerlere gitmeye çalışın.Başkalarıyla kendinizi kıyasladığınızı gördüm, herkesin benden küçüklerin bile yuvası çocukları var diyorsunuz, kıyaslama yapmamaya çalışın.Bu sizi daha mutsuz yapar.Son olarak vizyonunuzu genişletin.İnsanlar istedikleri hayatı yaşayabilirler, bununla ilgilenmek ve yargılamak bize düşmez.

Komu sahibi de kizmis

sabahladığı kişide yeni evlendiği karısıymış :D

Komu sahibi de kizmis

Sanırım adamın evine girip çıkan düzgün olmayan kız adamın yeni eşi

Komu sahibi de kizmis

heh aynen bu.bir de sanırım bu evinde sabahlayan konu sahibinin bu sebeple düzgün değil diye caps lockla eleştirdiği kız adamın yeni karısıymış meğer :halay:

.........KONU BU ARKADAŞLAR...........
BÜYÜK HARFLE YAZILAN YERİ OKUSANIZ BİLE YETER

Bizim sitede bi erkek vardı eşinden boşanalı 5 yıl oldu 2 de çocuğu var karısına çok yalvarmış ve dönmemiş bu adamda çok ağır bunalım yaşamış oturduğu binada annesi ve yengesi de oturuyor. Gel gelelim bi kızla tanışmış bu kız bunun evine amcasının oğluyla girip çıkmaya sabahlamaya başladı laf söz olmasın diye yanında amcasının ogluda geliyormuş. Bu arada bu adam hem karısı evine dönsün istiyor, hemde başka bir kadınla ilişki yaşıyor bunu da çocuğunun karısının evine getiriyor. Soruyorum DÜZGÜN BİR KIZ SEVGİLİSİNİN EVİNE GELİP SABAHLAR MI? bu adam bu arada 2 senelik evliymiş hatta dört aylık bi çocuğu da olmuş ona başka bir yerde ev açmış başını aşk için kapatmış ve bu adam yaşayan ölüyken bu kadın yaşayan ölüyü canlandırmış o yüzden eli öpülesi bir kızmış. Ve bu kız bakarmış hiç evlenmemiş ama ne hikmetse düğün dernek hiç bi saçma adetle uğraşmak istememişler. Kızlar bunlar 2 senelik evli diyorlar bu adamın annesi daha geçen yaz oğlum evlenmeyi düşünmüyor ilerde karşısına iyi birisi çıkarsa evlenecek diyordu, bu kadınla bu adam daha geçen yaz siteye gizli saklı giriyorlardı.. siz ne anlıyorsunuz bunlardan.

Bu arada eşimle Sevgiliyken aynı evde sabahlamıştık çoğu kez. Şimdi ben buradan düzgün bir kız olmadığım sonucunu mu çıkarmalıyım konu sahibi arkadaşım ? Ayrıca bekar halinle boşanmış 2 çocuklu adamla ne işin var diye de sorarlar adama o düzgün olmayan kadınlar ;)

Back
X