- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.261
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) al benden de o kadar .....inan bunları kafaya takacak kadar dertsiz olmak isterdim valla millet bi tuhafhic. bizim ki dert mi utaniyorm bu yuzden dile getirmeye![]()
Semayi buraya da at Allasenaşkı memnu şeması gibi şema çizerek anlamaya çalışacağım artık![]()
Konu nerde arkadaşlar hiç bişey anlamadım ?
Eski konularına bakmanızı tavsiye ederimKonu niye açılmış anlamadım![]()
Konuyu yazıp geri mı sildi şimdi onu anlamadım.Eski konularına bakmanızı tavsiye ederimdallas mübarek
eski konularına bakKonuyu yazıp geri mı sildi şimdi onu anlamadım.
o zaman. bunu diyoruz. sendeki dertse al benden. de ayni:):) al benden de o kadar .....inan bunları kafaya takacak kadar dertsiz olmak isterdim valla millet bi tuhaf
Hayır bir konu açmış orda herkes haksız olduğunu söyleyince bu konuyu açmış.Konuyu yazıp geri mı sildi şimdi onu anlamadım.
Haklısın diyene kadar durmayacak sanırımHayır bir konu açmış orda herkes haksız olduğunu söyleyince bu konuyu açmış.
Ayy içime bi fenalık geldi , ben burda bir konu göremiyorum amaç nedir yani eski konularını bize hatırlatmak mıHayır bir konu açmış orda herkes haksız olduğunu söyleyince bu konuyu açmış.
DurmazHaklısın diyene kadar durmayacak sanırım![]()
Yok yok.Hayır bir konu açmış orda herkes haksız olduğunu söyleyince bu konuyu açmış.