Geçen gün beni yerden yere vuran siz değerli hanımlar.

Bu arada eşimle Sevgiliyken aynı evde sabahlamıştık çoğu kez. Şimdi ben buradan düzgün bir kız olmadığım sonucunu mu çıkarmalıyım konu sahibi arkadaşım ? Ayrıca bekar halinle boşanmış 2 çocuklu adamla ne işin var diye de sorarlar adama o düzgün olmayan kadınlar :KK66:
Vurdu gol olduuu :KK73::KK73:

Gayet seviyeli bir yorum yaptım seviye kavramını sizin gibi birinden öğrenmeye ihtiyacım yok komşusunun evine girip çıkan herkesi bilen ve tanımadığı bir kadına kötü imalarda bulunan birinden hiç öğrenmem on yargılı ve takıntılı olan sizsiniz daha da sizinle ugrasamam kendine başka takıntı edin :super:
İyide tamda anlatmak istediğin bu işte beni nerden tanıyorsun da eleştirme yargılama hakkını kendinde buluyorsun önce herkes kendi kapısının önünü temizlesin sonuç olarak o insanları sendennnn iyide tanıyan benim belki yazmadıklarım da vardır bende seninn tanımadığın bir kadınım ayrıca git kızını kardeşini sorgusuz sevgilisinin evinde sabahlattır bu kadar normalse.. Burası Türkiye Türk erkeklerininde az çok zihniyeti bakış açısı bellidir ister dogusundan batısına şahşen ben kızımın yakınımın tırnağına zarar gelsin istemem.. İşte sizin gibiler yüzünden dizilerde göre göre kendi benliğinizi kaybetmişsiniz bu aynı namus bacak arasında değil sözünü hatırlatıyor bana insan beyniyle tasdik ettiğini bedeniyle de uygular degilmi.. Anlamak istediğin kadarsın

İyide tamda anlatmak istediğin bu işte beni nerden tanıyorsun da eleştirme yargılama hakkını kendinde buluyorsun önce herkes kendi kapısının önünü temizlesin sonuç olarak o insanları sendennnn iyide tanıyan benim belki yazmadıklarım da vardır bende seninn tanımadığın bir kadınım ayrıca git kızını kardeşini sorgusuz sevgilisinin evinde sabahlattır bu kadar normalse.. Burası Türkiye Türk erkeklerininde az çok zihniyeti bakış açısı bellidir ister dogusundan batısına şahşen ben kızımın yakınımın tırnağına zarar gelsin istemem.. İşte sizin gibiler yüzünden dizilerde göre göre kendi benliğinizi kaybetmişsiniz bu aynı namus bacak arasında değil sözünü hatırlatıyor bana insan beyniyle tasdik ettiğini bedeniyle de uygular degilmi.. Anlamak istediğin kadarsın
Anlamamakta direniyorsunuz, size neeeeee? İsteyen istedigi yerdr sabahlar neden almaiyorsunuz

Ben mi yanlış anlatmışım siz mi yanlış anlıyorsunuz anlamıyorum adamla hiç bir ilişkim geçmedi sadece hoşlandı duyuyordum o yüzden ilgimi cekti takip olayı da ben öyle ifade ettim ama bizim evimiz yol karşısı gireni çıkanı ister istemez görüyorsun kimseyi elime dürbünü alıp takip etmedim yani bu kızla da iki senelik evliymiş bende 6 gün önce tesadüf eseri bunu öğrendim ve bıraktım sadece üzülüyorum hemde sebepsiz yere

Ya takip edipte ben öyle ifade ettim bizim evimiz yol karşısı ister istemez giren çıkan görülüyor kimseyi elime dürbün alıpta takip etmiyorum:63: ben bilmiyordum tesadüfle ögrendim sadece

Karşı komşumun evine gireni bende görmüyorum hala aynı kafa

kapıdan girip çıkarken amca oğlu olduğunu nasıl anladınız?
sadece karşıdan gördüğünüz insanların?
rahat bırakın insanları.
hem içiniz rahat olsun, evlilermiş.
kadın ‘düzgün’ sizin tabiriniz ile.
platonik aşkınız emin ellerde.

İlkokuldayken futbola merak sarmıştım kendi aklıma hizmet :) Teneffüslerde erkekler beni takımlarına seçsin diye futbol topumla gider olmuştum okula. Allah bana akıl fikir versinmiş ama çocukluk işte.
Sizin de sürekli aynı konu üzerinden, benim küçükken yaptığım çabalama durumunu sezdim. Allah akıl fikir versin ..

Hayır konu bambaşka birşeydi öyle anlaşıldı
Yo hayır gayette öyleydi.
İşiniz gücünüz yok pencere kuşu gibi adamın eve kimi alıp almadığını izliyorsunuz,sonra birşey diyince suçlusu biz oluyoruz. Sizde hiç suç yok zaten.

Birini yerden yere vuruyorsunuz haber vermiyorsunuz ya aşkolsun :halay::halay::halay:

Yalnız halen konuyu anlamayan bir ben var benden ileri :KK53::deli:

Birini yerden yere vuruyorsunuz haber vermiyorsunuz ya aşkolsun :halay::halay::halay:

Yalnız halen konuyu anlamayan bir ben var benden ileri :KK53::deli:
Hanımefendinin konusunun özeti: sitelerinde boşanan bir beyefendi var,sevgili konu sahibimiz bu beye aşık oluyor.
Daha sonra adamın evine giren çıkanları izliyor. Yanında bir kadın olduğunu görüyor. Ve konu sahibi bize "düzgün bir kız sevgilisinin evinde kalır mı!" diye soruyor. Sonra bizde ona bu söylediklerinin yanlış olduğunu söylüyoruz ve linç başlıyor. :KK70:

Hanımefendinin konusunun özeti: sitelerinde boşanan bir beyefendi var,sevgili konu sahibimiz bu beye aşık oluyor.
Daha sonra adamın evine giren çıkanları izliyor. Yanında bir kadın olduğunu görüyor. Ve konu sahibi bize "düzgün bir kız sevgilisinin evinde kalır mı!" diye soruyor. Sonra bizde ona bu söylediklerinin yanlış olduğunu söylüyoruz ve linç başlıyor. :KK70:

Beni al beni al beni alll.... :halay:
Beni al Onu alma durumu gibi O zaman :KK53:
Yada kedi uzanamadığı ciğere miyavlamışşşşşşş bak sennnnn :rolleyes:

anlamak için eski konularınıza baktım. beynim yandı çünkü.
ve yaptığınız yorumları okudum hemen alıntılıyorum.

"Soruyorum DÜZGÜN BİR KIZ SEVGİLİSİNİN EVİNE GELİP SABAHLAR MI?"
"Bu sabahlarım diye yazan kızların çoğunda başka bir köşede hamileyim bekaretim gitti beni kandırdı diye yazıyor şuan.. ben ne anlatmak istedim sizler ne anlamışsınız benim anlatmak istediğim bambaşka birşey"

Bunlar sizin cümleleriniz. çok iğrenç bir düşünce tarzınız var. sizlerle aynı havayı soluduğum için utanıyorum. o tecavüzcülerden, o saatte orda ne işi varmış, niye mini etek giymiş. diyenlerden hiçbir farkınız yok. bir de kadınsınız. şunu da söyleyim ayrıca, insan kınamadığını yaşamadan ölmezmiş.

isteyen istedigi kisiyle sabahlar bize yargilamak dusmez siz kendinizden mesulsunuz digerlerini kimse alakadar etmez

Yazmayayım dedim dayanamadım. Size ne konu sahibi? Adam boşanmış zaten. Bekar. O düzgün olmayan kız diye tabir ettiğiniz kadın da bekar. İki bekar insan ilişki yaşayabilir bu çok normal. Burada bence tek problemli nokta kadının sırf adam istiyor diye kapanması. Ama o da bizi ilgilendirmez.

Ya sabır hadi BACIM hadiiiii sıkıntinı başka yerde gider ne kendimi sana anlaticam ne de tartışıcam önce. Sen kendi kapının önünü supurde bi bırak milletin karısının kızının günahını sana mi kaldı sanane ? Sen o kadın gibi yapmassın olur biter !
Cevap yazma bana git başkasıyla uğraş :kusmuk:

32 yasinda ugrastigin seylere bak yazik. Burada yazdigin konuyu platonik asik oldugun adama soylesene buradakiler gibi sana ne diyecektir. 3 yil asik olup takip etmissin adam buna da bana ne der. :D Sen de bosa gecen zamaninla kalirsin basbasa

Yahu bu ara ne oluyor insanlara. Sinirleri kasiyici konu açıyorsunuz elestirilince de owww. Herkes de gelip bizi eleştiriyor sonradan trip atacaksaniz hiç oynamayalim:KK14:

Back
X