Bu çok seviyesiz bir karikatür ya ne zaman görsem cizenin zihniyetine küfrederim. Ticaret yapıyoruz sanki. Gösterdim vermedim piyasa değerim yükseldi oooo marjinal fayda. Falan filan . Rezil korkunç bir şeyasıl dananın kuyruğu bende kopacak ama alın buyrun başka cümle kurmayayım sonra ilişki kuran arkadaşlar beni aforoz ediyo..işin günahına girmiyom buyrun karikatürümüze.
aslında bu karikatürden kasıt bana göre şöyle..kadınlar bazı durumlarından o kadar zamansız feragat ediyorlar ki adamlar kendilerini bir halt sanıp daha evlenmeden kadınlara hayatlarını zindan ediyorlar..nitekim konu sahibini tatilden çağırıp ilişkiye girip ayrılması bana bundan fazlasını ifade ediyor..Bu çok seviyesiz bir karikatür ya ne zaman görsem cizenin zihniyetine küfrederim. Ticaret yapıyoruz sanki. Gösterdim vermedim piyasa değerim yükseldi oooo marjinal fayda. Falan filan . Rezil korkunç bir şey
Güldürdün beni yaasıl dananın kuyruğu bende kopacak ama alın buyrun başka cümle kurmayayım sonra ilişki kuran arkadaşlar beni aforoz ediyo..işin günahına girmiyom buyrun karikatürümüze.
estağfurullah görevimiz ,görevimizde dedim ya şimdi aforoz etmeye gelecekler beni malum evlilik dışı ilişkiler artık çok meşru..evliyken yapanı yuhluyolarGüldürdün beni ya
Bunun için teşekkürler...
Tamamen namus =bekaret zihniyetli biri ama o kadar ki düşünün karısı facebook kullanamazmis çünkü o o....lık oluyormuş gibi aşırı düşünceleri olan (birlikte olduktan sonra tekedildim birlikte olmadan önce bunu bilmiyordum) birisi zamansız feragat ettiğim durumum için aylarca bana eziyet etti. Söylediğiniz çok doğru .ama bu karikatür kadinlara yol göstermiyor o şerefsize ben haklıyım dedirtiyor. Çizen kişinin düşüncesi böyle benceaslında bu karikatürden kasıt bana göre şöyle..kadınlar bazı durumlarından o kadar zamansız feragat ediyorlar ki adamlar kendilerini bir halt sanıp daha evlenmeden kadınlara hayatlarını zindan ediyorlar..nitekim konu sahibini tatilden çağırıp ilişkiye girip ayrılması bana bundan fazlasını ifade ediyor..
bu karikatür bence bir doğruyu maalesef kadınların yüzüne çarpıyo ..seviyesine girmeyeceğim haklısınız..erkeklerin beynini tepside sunuyor bize..kızacağımız karikatür değil bu kafa yapısı olsun ..Tamamen namus =bekaret zihniyetli biri ama o kadar ki düşünün karısı facebook kullanamazmis çünkü o o....lık oluyormuş gibi aşırı düşünceleri olan (birlikte olduktan sonra tekedildim birlikte olmadan önce bunu bilmiyordum) birisi zamansız feragat ettiğim durumum için aylarca bana eziyet etti. Söylediğiniz çok doğru .ama bu karikatür kadinlara yol göstermiyor o şerefsize ben haklıyım dedirtiyor. Çizen kişinin düşüncesi böyle bence
kımse yokmuuuuuuuuu
haklsın canımkendi gurunu ve bedenini en çok insanın kendisi korumalı ve sahiplenmeli diye düşünüyorum, ayrılmışsın bitmiş adam özledim diyor gidiyosunuz birlikte oluyo tekrar ayrılıyo laçka geldi bana . insan ne kadar sevse de bunu kendisine layık görmemeli . ha belki öyle yapacağını düşünmedm diyebilirsiniz ama tanımanız gerekirdi heralde sevgili olduğunuz zamandan .
pardon da sız benım egıtım dururumu bılıyo musunuz hayır ben burda bır sınırle yazdımŞimdi sana yazacaklarım için bana kızacaksın belki ama yazdıklarından özünde iyi ve saf kalpli biri olduğun sonucunu çıkarttığım için yazıyorum.
Öncelikle evet çok güzel, çok hoş bir kızsın ancak böyle boş yaşamaya devam edersen daha da çok üzülürsün. Yazdıklarını insanlar çok zor anlıyor farkındaysan. Hiç mi kitap okumuyorsun? İki lafı bir araya getirememişsin, kendini ifade edemiyorsun. Felsefe oku, psikoloji oku, hayatı tanı gözlemle. Takılmış gibisin aşka meşke. Evet erkekler güzel kadınları sever, ama sadece güzelsen canı çektiğinde seni çağırır, sen "hani aşk, hani sevgi" diye ortada kalakalırsın. Kendini geliştir, iyi bir iş sahibi ol, ayaklarının üzerinde dur. Kendini sevdireceksen aklınla, zekanla, iyi huyunla sevdir. Güzellik geçince sadece bunlar kalıyor çünkü geriye.
Çok sert olmadı umarım, kardeşim olsan aynı yorumu yapardım.Ama neticede senin hayatın. Sevgiler...
kımse eglenmedı amaasıl dananın kuyruğu bende kopacak ama alın buyrun başka cümle kurmayayım sonra ilişki kuran arkadaşlar beni aforoz ediyo..işin günahına girmiyom buyrun karikatürümüze.
are you ready dediğimi hatırlamıyorum... kimse eğlensin diye paylaştığımı da ...senin için normalse bir erkek için tatilini bölüp aynı gün yakınlaşmak daha sonrasında ayrılmak okey ben çekileyim sayfadan konu sahibi sensin nede olsa..(oysaki ana temada azıcık ders al niteliğinde bir ironi mevcuttu.)kımse eglenmedı ama
hakkatten yazsana eğitim durumunu..zıt fikirlere açık değilsen ne diye konu açıyorsun buraya..burda konu açacak bir İNSAN her türlü eleştiriye açık olmak zorunda işine gelmeyeni iplemezsin gelene cevap yazarsın..kapınıza kuyrukmuyuz kardeşim biz Allahallahpardon da sız benım egıtım dururumu bılıyo musunuz hayır ben burda bır sınırle yazdım
ımla kurallarını bılmedıgımı ya da anlatım gucumde kı zayıflıgı nerden bılıyosunuz
ben burda yazıyorum anlamadım oku,dıkkatını ver
anlamadıysan yazma ya da
bılımsel bır konnu yok anlamayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?