gecem gunduzum zehır :(

asıl dananın kuyruğu bende kopacak ama alın buyrun başka cümle kurmayayım sonra ilişki kuran arkadaşlar beni aforoz ediyo..işin günahına girmiyom buyrun karikatürümüze.
Bu çok seviyesiz bir karikatür ya ne zaman görsem cizenin zihniyetine küfrederim. Ticaret yapıyoruz sanki. Gösterdim vermedim piyasa değerim yükseldi oooo marjinal fayda. Falan filan . Rezil korkunç bir şey

Bu çok seviyesiz bir karikatür ya ne zaman görsem cizenin zihniyetine küfrederim. Ticaret yapıyoruz sanki. Gösterdim vermedim piyasa değerim yükseldi oooo marjinal fayda. Falan filan . Rezil korkunç bir şey
aslında bu karikatürden kasıt bana göre şöyle..kadınlar bazı durumlarından o kadar zamansız feragat ediyorlar ki adamlar kendilerini bir halt sanıp daha evlenmeden kadınlara hayatlarını zindan ediyorlar..nitekim konu sahibini tatilden çağırıp ilişkiye girip ayrılması bana bundan fazlasını ifade ediyor..

aslında bu karikatürden kasıt bana göre şöyle..kadınlar bazı durumlarından o kadar zamansız feragat ediyorlar ki adamlar kendilerini bir halt sanıp daha evlenmeden kadınlara hayatlarını zindan ediyorlar..nitekim konu sahibini tatilden çağırıp ilişkiye girip ayrılması bana bundan fazlasını ifade ediyor..
Tamamen namus =bekaret zihniyetli biri ama o kadar ki düşünün karısı facebook kullanamazmis çünkü o o....lık oluyormuş gibi aşırı düşünceleri olan (birlikte olduktan sonra tekedildim birlikte olmadan önce bunu bilmiyordum) birisi zamansız feragat ettiğim durumum için aylarca bana eziyet etti. Söylediğiniz çok doğru .ama bu karikatür kadinlara yol göstermiyor o şerefsize ben haklıyım dedirtiyor. Çizen kişinin düşüncesi böyle bence

Tamamen namus =bekaret zihniyetli biri ama o kadar ki düşünün karısı facebook kullanamazmis çünkü o o....lık oluyormuş gibi aşırı düşünceleri olan (birlikte olduktan sonra tekedildim birlikte olmadan önce bunu bilmiyordum) birisi zamansız feragat ettiğim durumum için aylarca bana eziyet etti. Söylediğiniz çok doğru .ama bu karikatür kadinlara yol göstermiyor o şerefsize ben haklıyım dedirtiyor. Çizen kişinin düşüncesi böyle bence
bu karikatür bence bir doğruyu maalesef kadınların yüzüne çarpıyo ..seviyesine girmeyeceğim haklısınız..erkeklerin beynini tepside sunuyor bize..kızacağımız karikatür değil bu kafa yapısı olsun ..

Kusura bakma canım ama tam bir karaktersizlik örneği bahsettiin şahıs..
Daha fazla zaman kaybetmene de kendini hırpalamana da gerek yok. Geçmiş zaman için üzülüp daha da vakit kaybetmek yerine "olan oldu artık önüme bakayım " de ve onu geçmişte bırak...

Kendine yapabileceğin en büyük iyilik bu.

valla her acının bi sonu var..
bi şekilde unutacaksın...
ama bundan koca olmaz evlenmeye kalkarsan eğer dizlerini döve döve ağlarsın o zaman gerçekten hemde hergün...

Canim konun cok uzun biraz net ve kisa yazsan.Onemli ayrintilar var ama konu cok karisik oldugundan araya kaynamis.Net yazarsan daha cok yardmci olan kisi olur diye dusunuyorum.Durumuna gelince hayat
boyle iste erkekler istedigini alinca uzaklasiyo.Maalesef aci gercek bu.Duygularimiza yenildigimiz icin bu haldeyiz.Kendini affetmeyi sec .Herkes hata yapabilir

Canım öncelikle duruma gerçekten üzüldüm fakat söylemeden edemiycem sen bu adamı uzun zaman tanımışsın az çok karakterini anlamış olman gerekmez miydi üstüne birde onca problem yaşamış ve bir çok yanlış hareketini deneyimlemişsin o yüzden anlayamadığım şey böyle bir adamla neye güvenerek her kadın için özel ve önemli olan bir olayı paylaşma gereği duydun hiçmi aklına gelmedi durumun bu seviyeye geleceği kimse beni yanlış anlamasın bekaret takıntısı olan biri değilim ama bazı şeyleri yaşarken bunun öncesini ve sonrasını düşünmek tartmak sana düşerdi bu saatten sonra değiştirebileceğin hiç birşey yok o yüzden olanları unutup ileriye bakmak zorundasın çünkü yaşanılan herşey senin rızanla yaşanmış dilerim bundan sonra yaptığımız her davranışın sonuçlarına katlanmak durumunda olanın kendimiz olduğu bilinciyle hareket edersin.
İnşallah bu yükü ve üzüntüyü gönlünden atar ve kendi kıymetini anlarsın....

kımse yokmuuuuuuuuu :oops:

kendi gurunu ve bedenini en çok insanın kendisi korumalı ve sahiplenmeli diye düşünüyorum, ayrılmışsın bitmiş adam özledim diyor gidiyosunuz birlikte oluyo tekrar ayrılıyo laçka geldi bana . insan ne kadar sevse de bunu kendisine layık görmemeli . ha belki öyle yapacağını düşünmedm diyebilirsiniz ama tanımanız gerekirdi heralde sevgili olduğunuz zamandan .

kendi gurunu ve bedenini en çok insanın kendisi korumalı ve sahiplenmeli diye düşünüyorum, ayrılmışsın bitmiş adam özledim diyor gidiyosunuz birlikte oluyo tekrar ayrılıyo laçka geldi bana . insan ne kadar sevse de bunu kendisine layık görmemeli . ha belki öyle yapacağını düşünmedm diyebilirsiniz ama tanımanız gerekirdi heralde sevgili olduğunuz zamandan .
haklsın canım
cok mantıklı cok guzel bı yorum
ben gorememeısım

Şimdi sana yazacaklarım için bana kızacaksın belki ama yazdıklarından özünde iyi ve saf kalpli biri olduğun sonucunu çıkarttığım için yazıyorum.

Öncelikle evet çok güzel, çok hoş bir kızsın ancak böyle boş yaşamaya devam edersen daha da çok üzülürsün. Yazdıklarını insanlar çok zor anlıyor farkındaysan. Hiç mi kitap okumuyorsun? İki lafı bir araya getirememişsin, kendini ifade edemiyorsun. Felsefe oku, psikoloji oku, hayatı tanı gözlemle. Takılmış gibisin aşka meşke. Evet erkekler güzel kadınları sever, ama sadece güzelsen canı çektiğinde seni çağırır, sen "hani aşk, hani sevgi" diye ortada kalakalırsın. Kendini geliştir, iyi bir iş sahibi ol, ayaklarının üzerinde dur. Kendini sevdireceksen aklınla, zekanla, iyi huyunla sevdir. Güzellik geçince sadece bunlar kalıyor çünkü geriye.

Çok sert olmadı umarım, kardeşim olsan aynı yorumu yapardım.Ama neticede senin hayatın. Sevgiler...
pardon da sız benım egıtım dururumu bılıyo musunuz hayır ben burda bır sınırle yazdım
ımla kurallarını bılmedıgımı ya da anlatım gucumde kı zayıflıgı nerden bılıyosunuz
ben burda yazıyorum anlamadım oku,dıkkatını ver
anlamadıysan yazma ya da
bılımsel bır konnu yok anlamayacak

asıl dananın kuyruğu bende kopacak ama alın buyrun başka cümle kurmayayım sonra ilişki kuran arkadaşlar beni aforoz ediyo..işin günahına girmiyom buyrun karikatürümüze.
kımse eglenmedı ama

kımse eglenmedı ama
are you ready dediğimi hatırlamıyorum... kimse eğlensin diye paylaştığımı da ...senin için normalse bir erkek için tatilini bölüp aynı gün yakınlaşmak daha sonrasında ayrılmak okey ben çekileyim sayfadan konu sahibi sensin nede olsa..(oysaki ana temada azıcık ders al niteliğinde bir ironi mevcuttu.)

pardon da sız benım egıtım dururumu bılıyo musunuz hayır ben burda bır sınırle yazdım
ımla kurallarını bılmedıgımı ya da anlatım gucumde kı zayıflıgı nerden bılıyosunuz
ben burda yazıyorum anlamadım oku,dıkkatını ver
anlamadıysan yazma ya da
bılımsel bır konnu yok anlamayacak
hakkatten yazsana eğitim durumunu..zıt fikirlere açık değilsen ne diye konu açıyorsun buraya..burda konu açacak bir İNSAN her türlü eleştiriye açık olmak zorunda işine gelmeyeni iplemezsin gelene cevap yazarsın..kapınıza kuyrukmuyuz kardeşim biz Allahallah

Yahu bu adam kocan değil,çocuklarının babası değil,madem mutsuzsun yol ver gitsin nedir yani.

şu an çok acı çekiyorsunuz ve geçmeyecek gibi geliyor ama ne acılar unutuluyor bu hayatta..bu kötü tecrübe belki de bundan sonra hayatına girecek düzgün bir adamın kıymetini bilmeni sağlayacak..

bir de ben şunu anlamadım, bu adam seni ikinci kere çağırıyor ve birlikte olup ayrılıyorya bunu normal olan hiç bir insn yapamaz..yani siz ilişkiniz boyunca hiç birlikte olmamıştınız ve barıştığınızı sanarak gittiğinizde ilk defa mı oldu bu ?bunu şu yüzden soruyorum eğer böyleyse bu çok ağır bişey ve bunu bi erkek bi kıza yaptıysa ne bilyim intikam almak gibi bişey mi var altında?bi insan kötü olurda bu kadar olamaz akşamına terk edeceğin kız bunu yaşatmak için bi düşmanlık olmalı

Back