yanlıs tanımısım her kızı begenmıs masallahCok gereksiz bir iliski. Yol verin gitsin bu ne ya liseliler gibi birileriyle eklesmeler, begeni savaslari falan.
evet yanlıs en bastan yanlıstı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanlıs tanımısım her kızı begenmıs masallahCok gereksiz bir iliski. Yol verin gitsin bu ne ya liseliler gibi birileriyle eklesmeler, begeni savaslari falan.
Ben evlenicez diye birlikte olduktan 2 hafta sonra terkedildim. Keşke orada kalsaydı.kullanilmadin öyle düşünmeallah herkesın yardımcısı olsun
amin
kullanılmak agır geldı
saol defnecm ıste kızlar daha duygusal bakıyo bazı seylereBen evlenicez diye birlikte olduktan 2 hafta sonra terkedildim. Keşke orada kalsaydı.kullanilmadin öyle düşünme
evet canım bız yapıyoruz allah herkesı kıymet bılenlerle karsılastırsınYanlis anlama beni lutfennn benzer seyler yasadim zamaninda bi git ti bi geldu hep affettim sonra bi ceza vwrdim duz coktu.. bu baya gitti ona simdi yine bi havalarda ama alistim.erkekler boyledir kendilerini bisey zannederler ama hicbisey umrlarinda olmaz .sen yemek yiyemezsin o ogun atlamaz sen uyuyamazsin o ck uykum var sonra konusalim der.cunku onlarin mekanizmasi bozuk yaratilistan boyleler.ama biz yapioruz biliyomusun ipleri veriyoruz biz yapioruz. .
evet ne ıstedgını bılmıyo.duygularımla oynadı gururumu kırdı ıncındım ama umrunda mı degıl.Adam ne ıstedıgını bılmıyo,hem senı yorar hem kendını,uzak dur bence
Onemli olan ne biliyomusun sevgi varmi bunu anlayabilirsin..kadinlar hisseder eger sevgi varsa mucadele olur kendini kandirma sakin ama dusun sadece bu a da m beni seviyo mu de.. son ra ona gore tekrar konusalim
kımse ıcın fedakarlık yapılmamalı dogru sze ne demelıkızlar cok canım yanıyo ben esım dostum işim gucum herseyden bu adam ıcın vazgectım.benı begenen ınsanlar vardı yanlıs ınsanı secmısım
sen bu konuda ciddi misin? yani kendi hayatından elin adamı için vazgeçtin?
ahhh sevgilisi için bu kadar karaları bağlayan insanlar aslında inanılmaz şanslı
niye mi Allah başka dert vermemiş
hey gidi.. o kadar oku o yaşa gel sonra işinden bile vazgeç
kuzucuk bir iki satır alttaki konuları zaman ayırda bir oku
aşk evliliklerinin sonu da var öyle sınırsız değil hiç bir sevgi
ne diyim kendi hayatın
bir erkek için tüm hayatından vazgeçmeye geldiysen kendin bilirsin
bana kızma alınma ama hayatta hiç bir şeyin garantisi yok boş şeyler için vaktini öldürmekımse ıcın fedakarlık yapılmamalı dogru sze ne demelı