gecem gunduzum zehır :(

One oyle 10 yasindaki cocuk gobi faceden trip atmalar felan ...

Ayrica iliskiye baslarken adamlarin her dedigine evet diyosunuz sonrasinda boyle oluyo iste..
Sunla bunla gorusme , suraya gitme ..
Bunlara once evet diyosunuz sonrasinda bunaldiginiz icin ters tepki verdiginizde adamlarda kabullenmiyor...

Bu adamdan bir hakt olmaz yoluna bak sen.

dogru soyledın evet bastan nasıl gıderse oyleymıs bunu deneyımledım artık

Yanlis anlama beni lutfennn benzer seyler yasadim zamaninda bi git ti bi geldu hep affettim sonra bi ceza vwrdim duz coktu.. bu baya gitti ona simdi yine bi havalarda ama alistim.erkekler boyledir kendilerini bisey zannederler ama hicbisey umrlarinda olmaz .sen yemek yiyemezsin o ogun atlamaz sen uyuyamazsin o ck uykum var sonra konusalim der.cunku onlarin mekanizmasi bozuk yaratilistan boyleler.ama biz yapioruz biliyomusun ipleri veriyoruz biz yapioruz. .

Yanlis anlama beni lutfennn benzer seyler yasadim zamaninda bi git ti bi geldu hep affettim sonra bi ceza vwrdim duz coktu.. bu baya gitti ona simdi yine bi havalarda ama alistim.erkekler boyledir kendilerini bisey zannederler ama hicbisey umrlarinda olmaz .sen yemek yiyemezsin o ogun atlamaz sen uyuyamazsin o ck uykum var sonra konusalim der.cunku onlarin mekanizmasi bozuk yaratilistan boyleler.ama biz yapioruz biliyomusun ipleri veriyoruz biz yapioruz. .
evet canım bız yapıyoruz allah herkesı kıymet bılenlerle karsılastırsın

Onemli olan ne biliyomusun sevgi varmi bunu anlayabilirsin..kadinlar hisseder eger sevgi varsa mucadele olur kendini kandirma sakin ama dusun sadece bu a da m beni seviyo mu de.. son ra ona gore tekrar konusalim

Onemli olan ne biliyomusun sevgi varmi bunu anlayabilirsin..kadinlar hisseder eger sevgi varsa mucadele olur kendini kandirma sakin ama dusun sadece bu a da m beni seviyo mu de.. son ra ona gore tekrar konusalim

ınsan gormek ıstedıgını goruyo bu zamana kadar boyle yaptım artık sadece yokum yoklugumu farkederse ne ala

Insan gormek istedigini goruyo evet malesef... sonra sadece ne icin uzuluyosun biliyomusun gurunu kirdigin icin kendine haksizlik ettigin icin kim bu diyosun ne hakla brni mahvetti diyosun

haklısın cnm kımse ask acısından olmez herkes gururu ıcın yasar .. gururumu kıranla olmamalı dogru haklısın

kızlar cok canım yanıyo ben esım dostum işim gucum herseyden bu adam ıcın vazgectım.benı begenen ınsanlar vardı yanlıs ınsanı secmısım

sen bu konuda ciddi misin? yani kendi hayatından elin adamı için vazgeçtin?
ahhh sevgilisi için bu kadar karaları bağlayan insanlar aslında inanılmaz şanslı
niye mi Allah başka dert vermemiş
hey gidi.. o kadar oku o yaşa gel sonra işinden bile vazgeç
kuzucuk bir iki satır alttaki konuları zaman ayırda bir oku
aşk evliliklerinin sonu da var öyle sınırsız değil hiç bir sevgi
ne diyim kendi hayatın
bir erkek için tüm hayatından vazgeçmeye geldiysen kendin bilirsin

kızlar cok canım yanıyo ben esım dostum işim gucum herseyden bu adam ıcın vazgectım.benı begenen ınsanlar vardı yanlıs ınsanı secmısım

sen bu konuda ciddi misin? yani kendi hayatından elin adamı için vazgeçtin?
ahhh sevgilisi için bu kadar karaları bağlayan insanlar aslında inanılmaz şanslı
niye mi Allah başka dert vermemiş
hey gidi.. o kadar oku o yaşa gel sonra işinden bile vazgeç
kuzucuk bir iki satır alttaki konuları zaman ayırda bir oku
aşk evliliklerinin sonu da var öyle sınırsız değil hiç bir sevgi
ne diyim kendi hayatın
bir erkek için tüm hayatından vazgeçmeye geldiysen kendin bilirsin
kımse ıcın fedakarlık yapılmamalı dogru sze ne demelı

kımse ıcın fedakarlık yapılmamalı dogru sze ne demelı
bana kızma alınma ama hayatta hiç bir şeyin garantisi yok boş şeyler için vaktini öldürme
git çalış ilgi alanlarına yönel kafanı dağıt seni hayatta hiç bir erkek kendin kadar mutlu edemez
bak kaç tane konu var aynı sayfada kocamdan dayak yedim diye
bir üstte ailesi tarafından kovulmuş bir kızcağız
lütfen otur düşün...

yaşarken en büyük acı gibi geliyo maalesef ama sonra bi gün geliyo geçmiş gitmiş komik geliyo hatta üzüldüğün şeyler şuan için geçmez geçer diyemem en azından hafifletebilirsin geceni gündüzünü kafanı meşgul ederek geçir

Şimdi sana yazacaklarım için bana kızacaksın belki ama yazdıklarından özünde iyi ve saf kalpli biri olduğun sonucunu çıkarttığım için yazıyorum.

Öncelikle evet çok güzel, çok hoş bir kızsın ancak böyle boş yaşamaya devam edersen daha da çok üzülürsün. Yazdıklarını insanlar çok zor anlıyor farkındaysan. Hiç mi kitap okumuyorsun? İki lafı bir araya getirememişsin, kendini ifade edemiyorsun. Felsefe oku, psikoloji oku, hayatı tanı gözlemle. Takılmış gibisin aşka meşke. Evet erkekler güzel kadınları sever, ama sadece güzelsen canı çektiğinde seni çağırır, sen "hani aşk, hani sevgi" diye ortada kalakalırsın. Kendini geliştir, iyi bir iş sahibi ol, ayaklarının üzerinde dur. Kendini sevdireceksen aklınla, zekanla, iyi huyunla sevdir. Güzellik geçince sadece bunlar kalıyor çünkü geriye.

Çok sert olmadı umarım, kardeşim olsan aynı yorumu yapardım.Ama neticede senin hayatın. Sevgiler...

Değer vermemesiyle alakası yok ki öyle yetişmiş çocuk daha , arkadaşınla otursanız rezil eder seni hiç uğraşma bulsun kendine göre biri

asıl dananın kuyruğu bende kopacak ama alın buyrun başka cümle kurmayayım sonra ilişki kuran arkadaşlar beni aforoz ediyo..işin günahına girmiyom buyrun karikatürümüze.

Eklentiler

• untitled.png
    untitled.png
    84,8 KB · Görüntüleme: 56
Back