doldugum ıcın uzun oldu evetroman yazaydın..
canım 28 yasında o.Kaç yaşındasın canım,faceten tripleşen biriyle evlilik düşünülür mü sence?
Demekki olgunlaşamamış daha...canım 28 yasında o.
beynım kabul edıyo ondan bı cacık olmayacagını hala duygularım kabul etmıyo cok yenı belkı ondan belkı ılk kez bısey yasadım kendımce ondan bılmıyorumDemekki olgunlaşamamış daha...
Ben varım ama pek bir şey anlamadım ..kımse yokmuuuuuuuuu
yasanan onca anlamsız karmasa tabı anlamsız kabul.Ben varım ama pek bir şey anlamadım ..
Hakkınızda hayırlısı diyebileceğim sadece..
Adamdan bir cacık olmaz onu diyebilirim bir de.
Senin değerini o mu belirliyor canım..yasanan onca anlamsız karmasa tabı anlamsız kabul.
ama atlatamıyorum bana deger vermeyısını hazmedemıyorum
canımsın.saol oyle tabı benım degerımı o belırlemıyo ılerıde daha cok uzulucem kendımı bu kadar uzdugum ıcın.ılıskımız olduktan sonra tamamen bıttı degerımı bırnevı o da belırledı canım ısteSenin değerini o mu belirliyor canım..
Herkes kendine duyduğu saygıyla değerini oluşturur..
Kendine saygın olsun ve bu adamı hayatından def et..
Yarın öbür gün onun sana yaptıkları değil ama senin kendine yaptığın kötülük seni en çok üzen şey olacak
hep yanımda olcak sanıp asslında deger gormedıgımı anlamak benı delı edıyo.Bu adam size döndükçe her seferinde daha kötü darbe alarak ayrılacaksınız.
Ne gerek var bu derece yıpranmaya evet kötü bir durum ama madem olmuş siz de güçlü olun.
Uzatmayın, sündürmeyin, kandırılmayın kesip atın.
Orayı anlamadım birliktelik yaşadıktan sonra mı değişti birden ?canımsın.saol oyle tabı benım degerımı o belırlemıyo ılerıde daha cok uzulucem kendımı bu kadar uzdugum ıcın.ılıskımız olduktan sonra tamamen bıttı degerımı bırnevı o da belırledı canım ıstehayatım boyunca unutamıcak bı acı bıraktı bende
canım o an bıttı o gun evet. benım arkadaslarımı kabul edememıs edemıyomusOrayı anlamadım birliktelik yaşadıktan sonra mı değişti birden ?
allah herkesın yardımcısı olsunAllah yardimcin olsun. Gerçekten geçecek bak .üzülme nolur. Bak ben senin durumundan daha kötü haldeyim. Benden daha kötü olanlar var her zaman daha kötüsü vardır. Düşün şu an senin gibi kaç kişi acı çekiyor yalnız değilsin.kim bilir kimsin neredesin ama senin gibi uyuyamayanlar da var. Örneğin ben. Sabah kalp ağrısıyla uyaniyorum. Ama geçecek. Dua edelim birbirimize ve herkese olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?