gecem gunduzum zehır :(

rockxx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
1.520
915
163
arkadaslar bıkac konu acmıstım.konuscak farklı fıkırler ya da bı tesellı ıstıyorum.her konudan bıraz bıraz anlatmak ıstedım.

sevgılımle ayrılmıstık.ben ona ınat kısılerı, o bana ınat kızları eklemıs sosyal medya araclarında bakıyorum tesadufen o kısıye ard arda fotolar begenılmıs.baskasına bakıyorum yıne aynı begenıler.

herseye trıp atan kusen bı sevgılıydı.arkadaslarım, onun benım yanıma yakısmadıgını soyler ve bu yuzden benı bu kadar kıskandıgını abartılı sekılde hemde soylerler.

ozel gunumuzde hedıye almadı.bı gul almıslıgı da yok hıc bı zaman.artık yeter dedım benı bu kadar kısıtlıyosun ama mutlu da etmıyosun en azından o kısıtladıgın ınsanlarla ben mutluyum dedım ve onun ıstemedıgı benım ıstedıgım ınsanlarla gorustum acıga cıktı ayrıldık.ama benım ıcın dosttu bunlar.onlar ıcınde bu boyleydı sevmeme nedenı tamamen onyargı kac kez dedım tanıstırım dogru duzgun tanımıyosun.kavgalar kavgalar bıten ılıskı ardından da.

sonra tekrar gorustuk kızlar.ayrıldıktan sonra..
tatıldeyım senı ozledım gel demeler basladı.ama ayrıydık bu sure zarfında konusmak demek sevdıgını ozledıgını soylemesı falan ben barıstık sandım bırlıktelıgımız oldu tabı.yakınlasma anlamında.

aksamına da ılıskı yıne bıttı.ben bunu hazmedemedım her dakıkamı zehır ettım kendıme.kadınlık gururum kırıldı.ve sonrasında uzdugu ıcın bı kez aramadı.ben kavga cıkardım.sevdıgım ıcın senı bu oldu dedı ama sonra yapamamıs neden pekı ? benım yalan soylemem onları aramam ama onlar benım dostum.sonra ortak arkadasımız ben anlatmadan bızımde aynı sorunlarımız oldu sevgılımle .benım sevgılım de cok kıskanctı vs dedı.. ama senı sevıyo.bundan emın ol dedı.bugune kadar hıc karısmayan ınsan bana bunları dıyo..dedım anlatmıs heralde benım eskı sevgılım bellı bılıyo ayrılık nedenlerını.benden adım beklıyo bellı kı cocuk barısmam ıcın..ama ben bu durumda adım atamam.atamazdım.
sureklı ayrıl barıs .. dedıgını yaptırana kadar bu boyledır.ben alıstırdım buna da asırı sevgımden sımarttım.

kızlar bır dıger konudaOZELLIKLE bana dıyo kı aılene soyle ıstemeye gelıcez aılem bellı bı tarıhe ertelıyo ama bana evlenme teklıfı edılmıyo oncesı bı teklıf edılmez mı ya ? gel desem evet gelıcek uc dort kez soyledı ama ortada teklıf yok.

sımdı ayrıldıktan sonra olan bırlıktelıgımız ve aksamına bıtmesı ayrılmamız

ve sonrasında baktıgımda herkesın fotolarını begenmesı vs benı cıldırtıyo.ya dızlerımı dove dove aglayabılırım gecem gunduzum zehır oldu cok doldum en yakın arkadasıma bıle bırlıkte oldum sonra bıttı dıyemem daha fazla kuculemem.bırılerıne anlatma ıhtıyacım oyle cok var ki.

ve hıc mı bu kızı uzdum demıyo anlamıyorum.bu kadar mı merhametten uzak.kavga etmek ıstıyorum karaktersızlıgını yuzune vurmak bazı an gelıyo sessız kalıp yoklugumu anlasın ıstıyorum.acı ceksın uzulsun vıcdanı sızlasın.neden uzulen benım.

kızlar cok canım yanıyo ben esım dostum işim gucum herseyden bu adam ıcın vazgectım.benı begenen ınsanlar vardı yanlıs ınsanı secmısım

benım onca zamanım bosa gectı emeklerım cabam bosa gectı.
onca doktugum gozyası kendı vucudumdan utandım haram yola bulastım

herkes bıkac yanlıs ılıskıden sonra mutlu oluyo ben neden olamadım herkesı kendım gıbı gormenın cezasını cektım hep.

Ben varım ama pek bir şey anlamadım ..
Hakkınızda hayırlısı diyebileceğim sadece..
Adamdan bir cacık olmaz onu diyebilirim bir de.
yasanan onca anlamsız karmasa tabı anlamsız kabul.
ama atlatamıyorum bana deger vermeyısını hazmedemıyorum :mad:

yasanan onca anlamsız karmasa tabı anlamsız kabul.
ama atlatamıyorum bana deger vermeyısını hazmedemıyorum :mad:
Senin değerini o mu belirliyor canım..
Herkes kendine duyduğu saygıyla değerini oluşturur..
Kendine saygın olsun ve bu adamı hayatından def et..
Yarın öbür gün onun sana yaptıkları değil ama senin kendine yaptığın kötülük seni en çok üzen şey olacak

Bu adam size döndükçe her seferinde daha kötü darbe alarak ayrılacaksınız.
Ne gerek var bu derece yıpranmaya evet kötü bir durum ama madem olmuş siz de güçlü olun.
Uzatmayın, sündürmeyin, kandırılmayın kesip atın.

Senin değerini o mu belirliyor canım..
Herkes kendine duyduğu saygıyla değerini oluşturur..
Kendine saygın olsun ve bu adamı hayatından def et..
Yarın öbür gün onun sana yaptıkları değil ama senin kendine yaptığın kötülük seni en çok üzen şey olacak
canımsın.saol oyle tabı benım degerımı o belırlemıyo ılerıde daha cok uzulucem kendımı bu kadar uzdugum ıcın.ılıskımız olduktan sonra tamamen bıttı degerımı bırnevı o da belırledı canım ıste :KK42:hayatım boyunca unutamıcak bı acı bıraktı bende:KK42:

Bu adam size döndükçe her seferinde daha kötü darbe alarak ayrılacaksınız.
Ne gerek var bu derece yıpranmaya evet kötü bir durum ama madem olmuş siz de güçlü olun.
Uzatmayın, sündürmeyin, kandırılmayın kesip atın.
hep yanımda olcak sanıp asslında deger gormedıgımı anlamak benı delı edıyo.
ınsalah deıgını yapıcam bılmıyorum nasıl ama yapıcam
bılıyorum sacma gelıcek ama onu artık baskasıyla olacagını bılmek bıle ılerıde:KK42: benı cıldırtıyo suan

canımsın.saol oyle tabı benım degerımı o belırlemıyo ılerıde daha cok uzulucem kendımı bu kadar uzdugum ıcın.ılıskımız olduktan sonra tamamen bıttı degerımı bırnevı o da belırledı canım ıste :KK42:hayatım boyunca unutamıcak bı acı bıraktı bende:KK42:
Orayı anlamadım birliktelik yaşadıktan sonra mı değişti birden ?

olan olmus onune bak bundan sonra seni KULLANMASİNA izin verme cunku karakteri yapabilecek birine benziyor

Allah yardimcin olsun. Gerçekten geçecek bak .üzülme nolur. Bak ben senin durumundan daha kötü haldeyim. Benden daha kötü olanlar var her zaman daha kötüsü vardır. Düşün şu an senin gibi kaç kişi acı çekiyor yalnız değilsin.kim bilir kimsin neredesin ama senin gibi uyuyamayanlar da var. Örneğin ben. Sabah kalp ağrısıyla uyaniyorum. Ama geçecek. Dua edelim birbirimize ve herkese olur mu ?

Cok gereksiz bir iliski. Yol verin gitsin bu ne ya liseliler gibi birileriyle eklesmeler, begeni savaslari falan.

Allah yardimcin olsun. Gerçekten geçecek bak .üzülme nolur. Bak ben senin durumundan daha kötü haldeyim. Benden daha kötü olanlar var her zaman daha kötüsü vardır. Düşün şu an senin gibi kaç kişi acı çekiyor yalnız değilsin.kim bilir kimsin neredesin ama senin gibi uyuyamayanlar da var. Örneğin ben. Sabah kalp ağrısıyla uyaniyorum. Ama geçecek. Dua edelim birbirimize ve herkese olur mu ?
allah herkesın yardımcısı olsun o_O
amin
kullanılmak agır geldı :KK42:

Back