gece yatmadan önce sevgilinize nasıl bir msj yazarsınız?

Bizde arada bir mesajlaşırız genelde telde konuşuruz mesajda ayrı oluyo tabi :asigim: ne yazıştığımızı gelince genelde iyi geceler prensesim der oyy kurban olurum ben balıma :1hug:

Seni sewmiyorum u denemek lazımm süpermiş herkeze mutluluklar hep daima mutlu olun aşkla:asigim: sewgiyle kalına.s.

ben eşimle sevgiliyken onun sesini duymadan uyamazdım ..

msj olarakda gece 3 4 sularında kalkar öyle çekerdim ii geceler msjımı bazende o .. ama genelde o saatlerde ben msj attıysam o uyuyor olurdu o msj attıysa ben uyuyor olurdum kaydirigubbakcemile3

eŞım gececıyken hala yazarım ben Şunları hep aŞkıtom kocaların entatlısı senı sevıyoruz yavrunla ben sana aŞıgız hayırlı ıŞler kocacıgım allahıma emanetsın ııgeceler kojaman ÖpÜldÜn kızınla ben tarafından derım oda arar konuŞuruz uyurummm

ben genelde msj atmadan uyurum.. sonra sevgilim msj üstüne msj atar.. askım napiosun askımm askım orda mısın askım bak merak ediyorum.. sonra arar.. uyuyom aşkım derim.. tesekkür eder haber verdiğim için. =) uykum gelince gözüm yatak ve yorgandan başka bişi görmüyo. tabi ben böle odun olunca sevgilim de bana benzedi.. odun odun takılıyoruz şu sıralar =)))

bir zamanlar şunları yazardım
iyi geceler bebegim yanındayım şuan beni hisset =)
öptüm bitanemi seni çok seviyorum iyi uykular
gibi gibi .. offf offf

ne ara bu alışkanlığı edindik hiç bilmiyorum ama 5 yıldır yatmadan önce mutlaka birbirimize iyi geceler tatlı rüyalar muckss diye msj atarız :) veya tlfnda aynı seyleri söyleriz..mutlaka söyleriz..eğer sadece iyi geceler derse bı taraf kızgın demektir :) veya öpmezse,mucks yazmazsa :) bir tek kavgalı olduğumuz zamanlar Aksar onun dısında asla aksamaz :)) güzel bir şey bence..

iyi geceler tatlı rüyalar canımın için yazarım...:asigim:
o da allah rahatlık versin tatlı rüyalar bitanem yazar..:asigim:
sabahlarıda günaydın sabah şeriflerin hayrolsun pamuk prensesim yazar..:asigim:

birlikte uyumak ıçın bı gün daha az kaldı, yazarım genelde..

bizde her gece mutlaka yazardık... ta ki askere gidene kadar mafoldumben

simdi uyumadan once onu dusunuyorum biliyorum ki oda beni dusunuyor kendi kendime onu çok sevdiğimi söylüyorum o da geciriyordur belki içinden..

ben de iyi geceler konusması yaparken ona gözlerimi seni düsünerek kapatıyorum demistim.
oda bundan daha güzel bişey olablir mi askım dedi
bende senin de öyle yapman deyince de zaten ben onu hesaba katarak söyledm diye kıwırmıstı essek:)
ahh ah o günleri özlüyorum onu daha da cok özlüyorum...

iyi geceler sçs bbbky
bizim böyle kısaltma yazılarımız vardı.kodlu çalışıyoduk biz:D
-tatlicadiarzu-

Son düzenleyen: Moderatör:
NE OLUR YARDIM EDıN!!!

kızlar benim problemim tam olarak bu,güzel mesajlar atmaması,en fazla canım,bitanem yazıyor. beni çok seviyor biliyorum ama sevgisini gösteremeyen,romantik şeyleri beceremeyen bir erkek.4.5 aydır görüşüyoruz,2 aydır tam anlamıyla sevgilyiz,daha çok başlardayız yani. bu konuyu konuştuk ,ilgi istiyorum dedi.tamam elimden geleni yapıcam dedi,2 hafta bişe yapmadı,tekrar mevzu açıldı,bişeyler oldu ben kırıldım, o da pişman oldu tekrar söz verdi,elimden geleni yapıcam dedi ama ben biraz soğuk davranmaya,daha az ilgili davranmaya karar vermiştim.ama böyle yaparsam hevesini mi kırarım,ters mi teper? ona ben mi öğreteyim yani ben ona sizin yazdığınız gibi mesajlar mı yazayım,ama başlarda ben ona 2-3 kere yamıştım o yazmadı.ne yapayım??? ben yaparsam yine serer diye korkuyorum.ben güzel bişe yazıp,daha basit,beni tatmin etmeyen bi cevap alınca daha çok üzülüyorum,sadece canımitatlım mesela. ne yapayım? biraz ilgisi davranarak,eskisi gibi olmadıgımı belli mi edeyim,üstüme düşsün boylece bilemedim. mesajlarınızı okuyunca içim gitti,çok üzüldüm,keşke yazdıklarınızı okuyabilse...

ephot baslık acamamıssın guzelım
cnım tatlım da guzel mesajdır neyını begenmedın sen daha ıyı mesajlar yaz o da öörnek alır belkı,yada dahaıyı msj yazan bırıını bul.

içimizden ne geliyosa onu yazarız ama seni seviyorum sana çok aşığım demeden de uyuyamayız :asigim: tıpkı evlilikteki gibi sevgiliyken de yatağa küs girmemek çok önemli bence

Back
X