NE OLUR YARDIM EDıN!!!
kızlar benim problemim tam olarak bu,güzel mesajlar atmaması,en fazla canım,bitanem yazıyor. beni çok seviyor biliyorum ama sevgisini gösteremeyen,romantik şeyleri beceremeyen bir erkek.4.5 aydır görüşüyoruz,2 aydır tam anlamıyla sevgilyiz,daha çok başlardayız yani. bu konuyu konuştuk ,ilgi istiyorum dedi.tamam elimden geleni yapıcam dedi,2 hafta bişe yapmadı,tekrar mevzu açıldı,bişeyler oldu ben kırıldım, o da pişman oldu tekrar söz verdi,elimden geleni yapıcam dedi ama ben biraz soğuk davranmaya,daha az ilgili davranmaya karar vermiştim.ama böyle yaparsam hevesini mi kırarım,ters mi teper? ona ben mi öğreteyim yani ben ona sizin yazdığınız gibi mesajlar mı yazayım,ama başlarda ben ona 2-3 kere yamıştım o yazmadı.ne yapayım??? ben yaparsam yine serer diye korkuyorum.ben güzel bişe yazıp,daha basit,beni tatmin etmeyen bi cevap alınca daha çok üzülüyorum,sadece canımitatlım mesela. ne yapayım? biraz ilgisi davranarak,eskisi gibi olmadıgımı belli mi edeyim,üstüme düşsün boylece bilemedim. mesajlarınızı okuyunca içim gitti,çok üzüldüm,keşke yazdıklarınızı okuyabilse...