- 29 Ocak 2012
- 15
- 0
ben yeni evliyken diğer banyomda deniyoduk allahım öanyaklık manyklık kimbilir ne ses gidiyodu..
bazen oluyo değilmi böyle kan çekiyo..ayy saat 7 de kalkıcam ve ben bu uykuyla alışverişe gidicem 500 milyonluk alışveriş yapıcam çılgınlargibi hemdene stres atıcam biliyonmu
kızlar hepinize ii geceler.. çok zevkliydi sohbetiniz..görüşürüz umarım tekrar..öpüyorum sizi
tekrar beklerim hayatım topiğimde misafir ağırlamaktan onur duyarımkızlar hepinize ii geceler.. çok zevkliydi sohbetiniz..görüşürüz umarım tekrar..öpüyorum sizi
hevukcanım şurayada bi HAYAT BANA GÜZELi koyayım iyice anlaşılsıngizemli takıntım batsın hey allahım oooo şşşşşeetttssss
heee ne heyecan ama 5 paket un 3 teneke yağ 6 kilo şeker.....Abılaaa bende gelimmi
Heyecandan uyuyomuyosundur kesin senn..
kk nın el değmemiş uçsuz bucaksız ücralarını keşfe çıktımdı..........baktım muhabbet beni çığrımdan çıkarıyo dedim bulumon kendine gel bi daha mı nick değiştirecen topladım kendimi bende mecburen..ooooof ofBloomoonn sen nire gittin ??
bizede iş yerinden sodexso ticket falan veriyolar 270 tl lik her ay mutfak eksiği falan görüyoz artık allah ne verdiyse.......heee ne heyecan ama 5 paket un 3 teneke yağ 6 kilo şeker.....eşimin işyerinden birikimi senelik kooperatif 7000 kişilik işyeri yarın bayanlarda gelicekişyerinin alışveriş günü benimkiyle çok stres atıyoz sorma alışverişi yaparken olsun deterjanları almak yeter alışveriş merkezinde bayanlar için herşey var ama ben erzakları almayı terch ettim
walla öbür topik dağıldı kardeşim yaa herkes ayrı telden çalıyo artık malesefBaşkaları çakmaz ya merak etme Gece anca ben dolaşıyorum zaten benden başka kimse yokki..
kk nın el değmemiş uçsuz bucaksız ücralarını keşfe çıktımdı..........baktım muhabbet beni çığrımdan çıkarıyo dedim bulumon kendine gel bi daha mı nick değiştirecen topladım kendimi bende mecburen..ooooof of
kız sendemi eski geyikçilerdensin yoksam kine......walla öbür topik dağıldı kardeşim yaa herkes ayrı telden çalıyo artık malesef
hevukum sen ne diyon bacım ben eski geyikçilerdenim +18 in dibine vuruyoduk hemde ama ben yakalandım ama hiç banlanmadım ...baktım olmuyo bidaha yakalanmamak için önce nick değiştirdim sonra üyelik iptali ve yeni üzelik yaptı james bond gibi bişey oldum yaaaaHahah nerden buldun anacımm öyle muhabbetlerii
Ben bulamıyorum bende 2 kez ban yedim dahada karışmıyom
iyi oluyo be kuzum..ben bu ara evim.nete takılıyorum habire taksi habire taksit ama çoook güzel şeyler var şu bereket narlarından alacambizede iş yerinden sodexso ticket falan veriyolar 270 tl lik her ay mutfak eksiği falan görüyoz artık allah ne verdiyse.......
kız sen yine zayıfmısın bacım yaaa..anam bize bi resim göstermiştin ya hala unutamıyom ne gülmüştüm ben ona yawwwwwFarid Farjad biliyonuzmu kızlar ünlü kemen ustasıı
Aşığım bu adama yaa çirkin filan ama çaldıgı kemen koparıyo dünyadan insanı..
Ben müzik dinlemeyi sevmem ama bu adamı çok seviyom..
yaa nediyosun benm bu 3kız sendemi eski geyikçilerdensin yoksam kine......
hevukum sen ne diyon bacım ben eski geyikçilerdenim +18 in dibine vuruyoduk hemde ama ben yakalandım ama hiç banlanmadım ...baktım olmuyo bidaha yakalanmamak için önce nick değiştirdim sonra üyelik iptali ve yeni üzelik yaptı james bond gibi bişey oldum yaaaa
walla öbür topik dağıldı kardeşim yaa herkes ayrı telden çalıyo artık malesef
kız sen yine zayıfmısın bacım yaaa..anam bize bi resim göstermiştin ya hala unutamıyom ne gülmüştüm ben ona yawwwww