Gece Vardiyası..

hevukcanım şurayada bi HAYAT BANA GÜZELi koyayım iyice anlaşılsıngizemli takıntım batsın hey allahımoooo şşşşşeetttssss

bazen oluyo değilmi böyle kan çekiyo..ayy saat 7 de kalkıcam ve ben bu uykuyla alışverişe gidicem 500 milyonluk alışveriş yapıcam çılgınlargibi hemdene stres atıcam biliyonmu

Abılaaa bende gelimmi
Heyecandan uyuyomuyosundur kesin senn..

Abılaaa bende gelimmi
Heyecandan uyuyomuyosundur kesin senn..
heee ne heyecan ama 5 paket un 3 teneke yağ 6 kilo şeker.....eşimin işyerinden birikimi senelik kooperatif 7000 kişilik işyeri yarın bayanlarda gelicekişyerinin alışveriş günü benimkiyle çok stres atıyoz sorma alışverişi yaparkenolsun deterjanları almak yeteralışveriş merkezinde bayanlar için herşey var ama ben erzakları almayı terch ettim

Bloomoonn sen nire gittin ??
kk nın el değmemiş uçsuz bucaksız ücralarını keşfe çıktımdı..........baktım muhabbet beni çığrımdan çıkarıyo dedim bulumon kendine gel bi daha mı nick değiştirecen topladım kendimi bende mecburen..ooooof of

bizede iş yerinden sodexso ticket falan veriyolar 270 tl lik her ay mutfak eksiği falan görüyoz artık allah ne verdiyse.......

Hahah nerden buldun anacımm öyle muhabbetlerii
Ben bulamıyorum bende 2 kez ban yedim dahada karışmıyom

Farid Farjad biliyonuzmu kızlar ünlü kemen ustasıı
Aşığım bu adama yaa çirkin filan ama çaldıgı kemen koparıyo dünyadan insanı..
Ben müzik dinlemeyi sevmem ama bu adamı çok seviyom..

walla öbür topik dağıldı kardeşim yaa herkes ayrı telden çalıyo artık malesef
kız sendemi eski geyikçilerdensin yoksam kine......

Hahah nerden buldun anacımm öyle muhabbetlerii
Ben bulamıyorum bende 2 kez ban yedim dahada karışmıyom
hevukum sen ne diyon bacım ben eski geyikçilerdenim +18 in dibine vuruyoduk hemde ama ben yakalandım ama hiç banlanmadım ...baktım olmuyo bidaha yakalanmamak için önce nick değiştirdim sonra üyelik iptali ve yeni üzelik yaptı james bond gibi bişey oldum yaaaa

bizede iş yerinden sodexso ticket falan veriyolar 270 tl lik her ay mutfak eksiği falan görüyoz artık allah ne verdiyse.......
iyi oluyo be kuzum..ben bu ara evim.nete takılıyorum habire taksi habire taksit ama çoook güzel şeyler var şu bereket narlarından alacam

Farid Farjad biliyonuzmu kızlar ünlü kemen ustasıı
Aşığım bu adama yaa çirkin filan ama çaldıgı kemen koparıyo dünyadan insanı..
Ben müzik dinlemeyi sevmem ama bu adamı çok seviyom..
kız sen yine zayıfmısın bacım yaaa..anam bize bi resim göstermiştin ya hala unutamıyom ne gülmüştüm ben ona yawwwww

yaa nediyosun benm bu 3 ahh be kader kahbe kadeeeer

walla öbür topik dağıldı kardeşim yaa herkes ayrı telden çalıyo artık malesef

Malesef öyle alçak garu bırktı gitti tükkanı ne olucakki başka..
BEN ZATEN GÜNDÜZ PEK KATILMIYODUM AMA OSSUN.
gÖRÜŞÜYORUZ YİNE birbirimizdn haber alıyoruz özel mesaj ile.

kız sen yine zayıfmısın bacım yaaa..anam bize bi resim göstermiştin ya hala unutamıyom ne gülmüştüm ben ona yawwwww

Hahah o ben değildimm nan
Zayıfım valli ya yakı yaptırdım belime yatıyom kadın bide bağladı bişeylen belim kopmazsa ii 1 hafta kalıcak
Yürüyemiyom dengem bozulduu..

kızlar ben kaçıyorumm benm kız anne çok soğuk gelsene deyor uyu kız deyom annecim uyumecem deyor ben gider yarın belki girerim olmadı bu hafta 2 den 12ye kadar musaitim dikişleri yetiştirmessem ben biraz zor girecemde bu gidişle:44:bir ara diktiklerimi çeker sergi açarım kıııı hadi öpüldünüssss konçüsyüshevuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…