Gece Vardiyası..

garulağğğğğğ
ben kaçıyorum artık herüfüm de küsmüş zaten gidem gönlünü alem yarın akşama kadan yatış yolu var bize hadi allaha emanet olun bayan bayannnnnnn

24 yas bir evlat Allah bağışlasın erkencıymişsin
çalısıyormusn
ben 22 yasındayım suan calısmıyorum kpss ıcın hazırlanıyorum bekarım sevgilim var oyle işteeee

24 yas bir evlat Allah bağışlasın erkencıymişsin
çalısıyormusn
ben 22 yasındayım suan calısmıyorum kpss ıcın hazırlanıyorum bekarım sevgilim var oyle işteeee
erkenci sayılırım 17 yaşımda evlendim ben....çalışmıyorum ama evden dışarıya sipariş yapıyorum bi nevi çalışıyorum denilebilir......
bu yıl kende girmeyi düşünüyorum kpss ye

Saat kaç olmuş kimseler yok hala nerdesiniz nan
Gelinde 2 lafın belini ağzını yüzünü kırak dağıtak..
Buloumoon
Doğum günün kutlu olsun canım..
Kız sen daha sebiymişsin yaa..

Ben tamm 27 olucam Mayısta
Bebik yok bişey yok

allah seni hevukcan yaaaaaaa alemsin bebek topiğinin spoilerini burayamı taşıdın.....
evet sebi sayılırdım bi zamanlar anneme sorsan kocaman garu oldun tokur oldun der.....
hatta az önce benden 3 yaş küçük yiğenim aradı teyze alarmı kurdum sen fırçalama diye doğum günün kutlu olsun kocakarı teyzecim dedi......
şimdi söyle hala sebimiymişimm.......

Yo gıı renkliolsun istedim spoi olmuş
Ben ölim ozamn..
Ablamlarda otururken birgün bi çingen geldi 13 yaşındaydımm
Anaaam sen daha evli değilmisin turşu olmuşsun haberin yok dedi
Herkes farklı yorum ediyo Anneme diyorumki 27 oldum
Oyy gee nezaman yok 30 sen daha 24 yaşındasın diyo
Allah'tan psikolojimi bozan yok ama ben yetiyorum..
Heheh İyiikorkutmuşsun baksana alarm filan tetikte herkes..
Benim dogum günümü bi Allahın kulu kutlamaz..
Bende kimseninkini..

kız ha 24 ha 27 arada ne fark var........
bende doğum günü yılbaşı falan kutlamam genelde yiğenime öylesine takıldım ciddiye almış zağar......
yiğen değil kardeş gözüyle görüyorum onları.....
ama heleki kutlamasaydı sen benim lafımı kulak ardımı ediyosun diye burnundan fitil fitil getirirdim sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…