- 18 Ağustos 2011
- 4.747
- 96
bacıların vardita bitmiş asıl mesai başlamış anlaşılan.......bacularrr nirdesiniz yawww
bacıların vardita bitmiş asıl mesai başlamış anlaşılan.......
çoooooooooooook mutluyum doğum günü garusuyum.......sen nasılsın......Galibanasılsıın bu arada Bluemoon?
mutlu yıllaaar sanaaaaaçoooooooooooook mutluyum doğum günü garusuyum.......sen nasılsın......
teşekkür ederim tanışıyor olabilirmiyiz......mutlu yıllaaar sanaaaaa:119:
olur neden olmasın..yok tanısmadık ama tanısabılırız
erkenci sayılırım 17 yaşımda evlendim ben....çalışmıyorum ama evden dışarıya sipariş yapıyorum bi nevi çalışıyorum denilebilir......24 yas bir evlat Allah bağışlasın erkencıymişsin
çalısıyormusn
ben 22 yasındayım suan calısmıyorum kpss ıcın hazırlanıyorum bekarım sevgilim var oyle işteeee
allah seni hevukcan yaaaaaaa alemsin bebek topiğinin spoilerini burayamı taşıdın.....Saat kaç olmuş kimseler yok hala nerdesiniz nan
Gelinde 2 lafın belini ağzını yüzünü kırak dağıtak..
Buloumoon
Doğum günün kutlu olsun canım..
Kız sen daha sebiymişsin yaa..
Ben tamm 27 olucam Mayısta
Bebik yok bişey yok
msn den yiğenimin doğum günüm için yolladığı pastaBluemoonnPastan çok orjinal yanlız
Nie milleti masrafa sokuyon..
allah seni hevukcan yaaaaaaa alemsin bebek topiğinin spoilerini burayamı taşıdın.....
evet sebi sayılırdım bi zamanlar anneme sorsan kocaman garu oldun tokur oldun der.....
hatta az önce benden 3 yaş küçük yiğenim aradı teyze alarmı kurdum sen fırçalama diye doğum günün kutlu olsun kocakarı teyzecim dedi......
şimdi söyle hala sebimiymişimm.......
kız ha 24 ha 27 arada ne fark var........Yo gıı renkliolsun istedim spoi olmuş
Ben ölim ozamn..
Ablamlarda otururken birgün bi çingen geldi 13 yaşındaydımm
Anaaam sen daha evli değilmisin turşu olmuşsun haberin yok dedi
Herkes farklı yorum ediyo Anneme diyorumki 27 oldum
Oyy gee nezaman yok 30 sen daha 24 yaşındasın diyo
Allah'tan psikolojimi bozan yok ama ben yetiyorum..
Heheh İyiikorkutmuşsun baksana alarm filan tetikte herkes..
Benim dogum günümü bi Allahın kulu kutlamaz..
Bende kimseninkini..