yazda sonra mesajı düzenlelen garulağğğğğğ yazammı konunun adını şuracığa........
valla merak ettim o topikmiydi.....
hahaaaayyyyyyyy
yanılmıyorsam ben o konuyu okumuştum hattaaaaaaaaaaa
isminide yazzziiiiiiiiiiiiim mi
ben bilmem hakim beg gocam bilüğğğğğğğğğğğyazda sonra mesajı düzenle
bu ne kıs nasıl pro oluyokBilmeyende kalmamışkii takip etmeyen inledii zaten kk
Güzeldi ya hadii pro olunda orda coşak
[video]http://facebookvideoindir.gen.tr/farid-farjad-braveheart-mukemmel.html[/video]
bu ne kıs nasıl pro oluyok
allah seni bana şarkı koymuş dinleyem diye konfuçyus yarın dinlerim balum pro işine gelince onada bakacas işine önce uyumam lazım saaat 5555555555555555555Bu farid farjan dinlicenn nann
pRO ÜYEE OLMAKTA ÇOK BASİT 35 LİRA ÖDÜYON İLK SAYFADA LİNKİ VAR
Toplanılan parayla biz on kişi akülü sandalye aldık engelli kardeşimiziçin hayır işi yapıyon yanii..
kapatamamdım bırakamadım naaaan eski nikimi deşifre etmeeen ona göre sonra halim harap kk da danımayan yok heeehttp://www.kadinlarkulubu.com/kadin...a/494563-gulumseme-hayat-36.html#post23169283
Burda bütün bilgiler var pro üyelik için..
Hani sen yatıyodun looo
başına kar yağsın emi antika gacıben bilmem hakim beg gocam bilüğğğğğğğğğğğ
tanımadım kişisel olarak bilmiyorum sadece tesadüfen konudan biraz msj falan okudum .......evet oydu bacum beni tanıdınmı pekiii
allah seni bana şarkı koymuş dinleyem diye konfuçyus yarın dinlerim balum pro işine gelince onada bakacas işine önce uyumam lazım saaat 55555555555555555557de kalkçam benm kıs pörtledi... uyumecem deyor havhavlara vericem seni ham yapsınlar dedim onuda annecim istemeyom diyor yörüklük varmı bu kızda ben bilemedim şimdi:44:
Biraz evvelde gidiyodun yaa senallah seni bana şarkı koymuş dinleyem diye konfuçyus yarın dinlerim balum pro işine gelince onada bakacas işine önce uyumam lazım saaat 55555555555555555557de kalkçam benm kıs pörtledi... uyumecem deyor havhavlara vericem seni ham yapsınlar dedim onuda annecim istemeyom diyor yörüklük varmı bu kızda ben bilemedim şimdi:44:
konu duruyosa okursan çıkarırsın ama okumamanı tavsiye ederim ruuyaalarında cem yılmaz görürsüntanımadım kişisel olarak bilmiyorum sadece tesadüfen konudan biraz msj falan okudum .......
yağsıın bende boyarım kızılmı yapsam sarı mı kestane mi acaba hangisiiiiiii.........başına kar yağsın emi antika gacı
konu duruyosa okursan çıkarırsın ama okumamanı tavsiye ederim ruuyaalarında cem yılmaz görürsün
Vuhuuu saat 5 olmuşşş
gecem gündüzüm hepsinde kocam varsa kocam yoksa kocam hep kocam hep kocammmmmmmmmmmmkonu duruyosa okursan çıkarırsın ama okumamanı tavsiye ederim ruuyaalarında cem yılmaz görürsün