bizede iş yerinden sodexso ticket falan veriyolar 270 tl lik her ay mutfak eksiği falan görüyoz artık allah ne verdiyse.......
tükkan sahibinimi diyosun:44:çaktımMalesef öyle alçak garu bırktı gitti tükkanı ne olucakki başka..
BEN ZATEN GÜNDÜZ PEK KATILMIYODUM AMA OSSUN.
gÖRÜŞÜYORUZ YİNE birbirimizdn haber alıyoruz özel mesaj ile.
seni tanıyor olabilümüyüm ben......yaa nediyosun benm bu 3ahh be kader kahbe kadeeeer
ehhhhhhhhhhhh be biliyorum onun sen olmadığını resme gülmüştüm dedimya hevukum.....Hahah o ben değildimm nan
Zayıfım valli ya yakı yaptırdım belime yatıyom kadın bide bağladı bişeylen belim kopmazsa ii 1 hafta kalıcak
Yürüyemiyom dengem bozulduu..
kız sendemi eski geyikçilerdensin yoksam kine......
hevukum sen ne diyon bacım ben eski geyikçilerdenim +18 in dibine vuruyoduk hemde ama ben yakalandım ama hiç banlanmadım ...baktım olmuyo bidaha yakalanmamak için önce nick değiştirdim sonra üyelik iptali ve yeni üzelik yaptı james bond gibi bişey oldum yaaaa
seni tanıyor olabilümüyüm ben......
ehhhhhhhhhhhh be biliyorum onun sen olmadığını resme gülmüştüm dedimya hevukum.....[/QUOT
bir cilve topiği vardı bilen beni ordan tanıyo...bütün milleti ayaklandırmıştım
konu + 18 e mi taşındıbir cilve topiği vardı bilen beni ordan tanıyo...bütün milleti ayaklandırmıştım
kızlar ben kaçıyorumm benm kız anne çok soğuk gelsene deyor uyu kız deyom annecim uyumecem deyor ben gider yarın belki girerim olmadı bu hafta 2 den 12ye kadar musaitimdikişleri yetiştirmessem ben biraz zor girecemde bu gidişle:44:bir ara diktiklerimi çeker sergi açarım kıııı hadi öpüldünüssss konçüsyüshevuk
konu + 18 e mi taşındı
hahaaaayyyyyyyyevet evett 18 e şutlandıbi gecede yaktı yıktı kk yii ama ne konuydu
evet evett 18 e şutlandıbi gecede yaktı yıktı kk yii ama ne konuydu
e bakıyodunda niye bir iki çift laf yazmadın bi ben deşifre ettim bütün nalburu serdim meydanasen ne sandın bizi cicimmmm
hahaaaayyyyyyyy
yanılmıyorsam ben o konuyu okumuştum hattaaaaaaaaaaa
isminide yazzziiiiiiiiiiiiim mi