Gece Vardiyası..

geçen gün asmerkeze gittik bir mağazada indirim varmış benmki bana mont seçtiriyo bakıyoruuuuz bedenler olmuyo allahallah neyse larcı x larcı derken zoraaki birine sıgdı bende kızıyorum biryandan kış bitiyo birton montun var ben kendime alıcam diye yok dedi ben alıyım sanada sonra bakarız..olur dedim bizede uzaktan satıcılar bakıyolar birbirlerine konuşuyolarfelan bakdedim bizi bekliyolar çabuk ol güzel oldu çok yakıştı...kasaya geldik bayan dedim bu eşime dar oldu ama xL giymiyoda normalde..hanfendi dedi sizin baktıgınız bölüm bayan bölümü ondandır :KK60::KK52::KK52:

aynı şey bizimde başımıza geldi hhahhahaa:) ama bizim satıcı koşa koşa yanımıza geldi siz kendinize bakıyosanız erkek modelleri şu tarafta dedi nişanlıma :):):):) kaç gün güldüm halimiz:)

Ay kızlar her akşam gelinde burda sohbet edek yav bende korkuyorum uyuyamıyorum ezan okunana kadar burdayımm..
Kızlar yatak mevzuna gelince bizim yan dairede ve üstte yaşlı kurtlar var :KK1:
Bi gece rahat bırakmıyolar..
üstteekine dedim ki ben duyuyorum senii gece teheccüt kılıyosun heralde su akıyo filann :KK1:
Kadın şoka girdi hıı filan dedi kalabalıktı
Sonra bidaha dedim hergece kalkıyon heralde teheccüt namazına maşallah senin yüzünden adım atamıyoz sen duycan diye cemkirdi
Ama ben harbi namaz kılıyo sanıyodum :KK1:
Meğer başka türlü bi ibadet ediyolarmış..

aynı şey bizimde başımıza geldi hhahhahaa:) ama bizim satıcı koşa koşa yanımıza geldi siz kendinize bakıyosanız erkek modelleri şu tarafta dedi nişanlıma :):):):) kaç gün güldüm halimiz:)
sizin satıcılar merhametliymiş ayol..bizimkiler karşıdan cebelleşmelerimize baktılarda güldüler belkide:KK31:

Pro yaptım yavrucumm kan çekti kızzz :KK16:
Özlemişim seni gel öpem :KK19:
ay yavruuuum proynan tanıyamadım kız seniiii...pasta verem kuzum yanacıklarından öpem kuşum ahanda bakan kör öbür topikte yorum yaptım dimi ben sana :KK9:

Ay kızlar her akşam gelinde burda sohbet edek yav bende korkuyorum uyuyamıyorum ezan okunana kadar burdayımm..
üstteekine dedim ki ben duyuyorum senii gece teheccüt kılıyosun heralde su akıyo filann :KK1:
Sonra bidaha dedim hergece kalkıyon heralde teheccüt namazına maşallah senin yüzünden adım atamıyoz sen duycan diye cemkirdi
:KK52::KK52:nediyosuuun ben ebeveyn banyomuzda yakalandım..alt komşumuza birrrdaha banyolarda çıt çıkarmıyoruzzzzz:KK14::KK14:

ay yavruuuum proynan tanıyamadım kız seniiii...pasta verem kuzum yanacıklarından öpem kuşum ahanda bakan kör öbür topikte yorum yaptım dimi ben sana :KK9:

:KK60: Pro bozmuşmu beni yanii..
Yerim valli güzel elcegezlerinden pasta öp öpp
Evet ordada çaktım ama dedim yanılmamışım..:KK54:

gece her yer sessiz oluyo bu işlerde çok sıkıntılı ama gerçekten. apartmanda herkes komşusunun özel hayatından haberdar maşşallah:):):)

Bana horlayan komşum diyo ki;hiçte sesinizi duymuyorum,evde varmısınız yok mu belli değil..Kadına dedim ki demek ki saatlerimiz çakışmıyo :KK53::KK53:

:KK60: Pro bozmuşmu beni yanii..
Yerim valli güzel elcegezlerinden pasta öp öpp
Evet ordada çaktım ama dedim yanılmamışım..:KK54:
ben heryerde ben :KK1:özümden ödün vermiyorum vessselam:KK3:pro çoook yakışmış kuzuuum maş.. nazarlar nazarlar:nazar::nazar:nerden tanıdın sen beni:KK49:

:KK52::KK52:nediyosuuun ben ebeveyn banyomuzda yakalandım..alt komşumuza birrrdaha banyolarda çıt çıkarmıyoruzzzzz:KK14::KK14:

:KK9::KK9::KK9::KK9: Hahahah bizde alt komşuda oturuyoruz gece eşlerle beraber
bi baktım nefes sesleri ah uh bişeler :KK53::KK53: Gözleri herkesin bu kadar oldu herüfler kaçtı bizde dinledik arkadaşımla sora uyardım kızı
Ay bu binalar acayip ses geçiriyo senden önceki banyoda ne yapsa duyuyoduk dedim hahah kız bidaha sesi gelmedi..
Arkadaşımın sesini duydum düşün banyoda çaprazda aradım yavaş olun lan bina inliyo diyeee
Hay bu binaların gözü kör olsun..
Ben korkudan bişe edemiyom sesim soluğum çıkmıyo :KK1:

ben heryerde ben :KK1:özümden ödün vermiyorum vessselam:KK3:pro çoook yakışmış kuzuuum maş.. nazarlar nazarlar:nazar::nazar:nerden tanıdın sen beni:KK49:

Sağol kuzuummm..
Bimemki bi an kendimi sana çok yakın hissettim tahmin işte
Benim tahminlerim çok güçlüdür :KK9:

:KK9::KK9::KK9::KK9: Hahahah bizde alt komşuda oturuyoruz gece eşlerle beraber
bi baktım nefes sesleri ah uh bişeler :KK53::KK53: Gözleri herkesin bu kadar oldu herüfler kaçtı bizde dinledik arkadaşımla sora uyardım kızı
Ay bu binalar acayip ses geçiriyo senden önceki banyoda ne yapsa duyuyoduk dedim hahah kız bidaha sesi gelmedi..
Arkadaşımın sesini duydum düşün banyoda çaprazda aradım yavaş olun lan bina inliyo diyeee
Hay bu binaların gözü kör olsun..
Ben korkudan bişe edemiyom sesim soluğum çıkmıyo :KK1:
ben yeni evliyken diğer banyomda deniyoduk allahım öanyaklık manyklık kimbilir ne ses gidiyodu..:KK52:

Sağol kuzuummm..
Bimemki bi an kendimi sana çok yakın hissettim tahmin işte
Benim tahminlerim çok güçlüdür :KK9:
bazen oluyo değilmi böyle kan çekiyo..ayy saat 7 de kalkıcam ve ben bu uykuyla alışverişe gidicem 500 milyonluk alışveriş yapıcam çılgınlargibi hemde:KK52::KK52:ne stres atıcam biliyonmu:KK14::KK14:

X