Gece Vardiyası..

hoşbulduk canım ben eşimi evde bıraktım şu an işteyim anladıgım kadarıyla senin de eşin gece vardiyasında sen evdesin dimi bu arada bende KOCİŞİMİ ÇOOK ÖZLÜYORUM :KK43::KK43::KK43::KK43:
ah canııııım ben allahtan terziyimde evde işim...bana hergün tatil:KK23:kocasız yataklar haraaam olsun bizlere:KK50:çok üzledim vallaha:KK31:

en güzeli..bizdede 6 yaş var:KK31:benm kocim aslan burcu sizinkiler
bizdede 6 yaş var yaa zatı alileri yengeç burcu oluyor balık yengeç yuvarlanıp gidiyoz işte.....

hoşbulduk canım ben eşimi evde bıraktım şu an işteyim anladıgım kadarıyla senin de eşin gece vardiyasında sen evdesin dimi bu arada bende KOCİŞİMİ ÇOOK ÖZLÜYORUM :KK43::KK43::KK43::KK43:
ben iki gün annemlere gidiyorum koçişkomda koçişkom milleti bezdiriyorum annem şu kızın kocası gelsede kurtulsak artık diyo......

aaaaah ah babamlarda bizim ev dubleksti 15 metre ama burda da böyle oldu kendi evim ya çok şükür yetiyo hamdolsun...

çıtırız tabi kız heleki ben 70 kiloluk çıtırım hemide.....

anam ben unuttum kaç yaşındaydınki özgüven abla

25 yaşındayım canım :KK17:

aaaaah ah babamlarda bizim ev dubleksti 15 metre ama burda da böyle oldu kendi evim ya çok şükür yetiyo hamdolsun...

çıtırız tabi kız heleki ben 70 kiloluk çıtırım hemide.....

anam ben unuttum kaç yaşındaydınki özgüven abla
ah bacııııım yoksam diyet topiklerindemi turluyodun :KK14:bende 55 kiloyum kocama yetiyorumda accık alırım herhalde hamilelikte ilkinde 25 kilo aldıydımda:18:

bizdede 6 yaş var yaa zatı alileri yengeç burcu oluyor balık yengeç yuvarlanıp gidiyoz işte.....

ben iki gün annemlere gidiyorum koçişkomda koçişkom milleti bezdiriyorum annem şu kızın kocası gelsede kurtulsak artık diyo......
ay ben yeni evliyken kalabiliyodum ama şimdi gitmek istemiyoooom bırakamıyorum alıştım kocama:KK16:totosuna sarılıp uyumak gibisi varmı katalitik sobam benm :KK37:

ay ben yeni evliyken kalabiliyodum ama şimdi gitmek istemiyoooom bırakamıyorum alıştım kocama:KK16:totosuna sarılıp uyumak gibisi varmı katalitik sobam benm :KK37:

kız sen beni güldürdün ALLAH da seni güldürsün emi :KK42:Katalitik sobam iyiymiş :KK53:

valla öyle yaa elektirikli battaniyem benim allahım ayırmasın cümlemizi......

:KK52:ay bir hatun var bizim binada konuşuyoduk böyle burçlardan.. benm kocamda akrep habire sokuyo dedi öllldüm öldüm kriz girdi yerlerde bittik gülmekten manyak bişey koptuk yaaa:KK9::KK9:
allah aşkına yaaa nerden de gelmiş aklına.....benimkide yengeç...
yengeçler ne yapar ıstırırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

allah aşkına yaaa nerden de gelmiş aklına.....benimkide yengeç...
yengeçler ne yapar ıstırırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
:KK23:nebilem kıstırıyomu acep...benmkide aslan manyak gece gece aslanlıpı tutarda ısırması var bazen kendini kaybediyo aç kalmış gibi parça parça koparcanmı beni diyom..aslanım ben wraaaaw diyo:KK37:mannnnyak:KK19:

küsünce barışmak için iyi bahane oluyo:KK14:accıkta fırına mercimek atıyosun fırın oluyo ozaman paşam :nazar::KK30::KK9::KK9:
mercimeği fırına ver ateşi harla dikkat et ama yakma sakın ola ondan sonra amnada sabahlar olmasın değilmi amaaaaaaa

ay amin şekerim yaaa bazen dert topiklerinde buluyorum kendimi şükrediyorum halime:KK31:
otur şöyle yanıma haline şükret dostum..
yıllardır mutluluğun hergün peşinden koştun..
bebetin beteri var haline şükret dostum...........

ah canııııım ben allahtan terziyimde evde işim...bana hergün tatil:KK23:kocasız yataklar haraaam olsun bizlere:KK50:çok üzledim vallaha:KK31:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kız senin agzından bal damlıyo tereyagını getirin ekmeklere sürelimmmmmmmmmmmmmmmmmm :KK52::KK52:benim eşiminde marketi var o evde ben vardiyada onsuz yatmak çok zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :KK43:

:KK37::KK37::KK37::KK37::KK37: Ben onu kastetmemiştim tabi :KK52:
hadi hadiiiii anladık akreplerin neden şikayetçi oldukları malumdur =mesai:KK52: hattta fazla mesai:KK9: bide bu hatun bir pot daha kırdı bakiim anlıcanızmı:KK31: takım sordu bizden biri yok dedi takım tutmuyom.yok illaki tutuyosundur fenermi gs mi bizimki..ben kocamın takımları tutuyom dedi baktı suratımıza bi bönledik :KK53:bir kris daha balkonlara attık yeminlen birdaha soru felan yok dedim ölüyorum böyle matrak gacılara yaaaa:KK52::KK19:

X