Gece Vardiyası..

gel gel yer açtık sanada giy pijamaları sabahlıyalım bu gece,yanlız pijamalarımı giyemedim yatak odasınada gitmeye tırsıyorum :KK52:
pijamalarım zaten giyinmiştim kahvemi aldım koştum geldim ..ee nerde kaldınız bakalım..neden tırsıyomuşsun sennnnnn

bende bekarım kızlarr...
aaaa bir benmi evliyim birde 3 çocuk istiyoruz:44: benden büyüksünüzdür eminim:KK19:[/QUOTE]ayy ayy ayy sen yanlızmı kaldın bakimm..bende evliyim 6 yıllık birde oğluşum bile var hemde..........

pijamalarım zaten giyinmiştim kahvemi aldım koştum geldim ..ee nerde kaldınız bakalım..neden tırsıyomuşsun sennnnnn

bundan önceki forumda tırsmıştım kaldı malesef:KK5:olsun ilerleyen saatlerde geçer artık:KK14:pastamı alıcam mutfağa gidemiyorum:KK56: sen bari evliyimde bekarmısın evlimisin yaşın kaç burcunne:KK3:

bundan önceki forumda tırsmıştım kaldı malesef:KK5:olsun ilerleyen saatlerde geçer artık:KK14:pastamı alıcam mutfağa gidemiyorum:KK56: sen bari evliyimde bekarmısın evlimisin yaşın kaç burcunne:KK3:
hadi seni mi kırıcam evliyim canım yaa yazmıştım ama yine yazıyorum 6 yıllık evli bir anneyim ben...burcum BALIK hemde sapına kadar 20 şubat hatunuyum ben.......

aaaa bir benmi evliyim birde 3 çocuk istiyoruz:44: benden büyüksünüzdür eminim:KK19:
ayy ayy ayy sen yanlızmı kaldın bakimm..bende evliyim 6 yıllık birde oğluşum bile var hemde..........[/QUOTE]
ay allah bağışlasın 3 yaşında kızım var benmde 4 yıllık evliyim çoook mutluyum maşşallh:KK19:

hatunda ne hatun balık burcuna bak sen :KK16:severim balıkları :KK9:
ben hiiiç sevmem:KK19:balık burcu kadınları çok zor yanii kendimden biliyorum......

benmkide mayısta 3 biticek mayıs 13 te...23 yaşındayım ben ve 2.bebeği düşünüyoruz inş...:KK16:
ahaaaaaaaaaaa.....
benim oğluşda 5 mayıs 2009 lu ve bizde 2. düşünüyoz ama olmiiiiiiiiiiiiiiiiii........sen şöyle yamacıma gel bakiiiiimmm:KK19:

ben hiiiç sevmem:KK19:balık burcu kadınları çok zor yanii kendimden biliyorum......

ahaaaaaaaaaaa.....
benim oğluşda 5 mayıs 2009 lu ve bizde 2. düşünüyoz ama olmiiiiiiiiiiiiiiiiii........sen şöyle yamacıma gel bakiiiiimmm:KK19:

kzı zaten insan kendi burcuyla anlaşamazki...ben bana zıt oldugu için seviyorum:KK16:ayneeeeeen olmuyo bizimde yaaa:KK5: 4 ay ugraştık malesef sonunda ameliyat olucam dişimden mayısta onu bekliyoruz bide kadın doguma gidicem :KK31:

X