Benim üstüme saldırmama sebepleri (konuyla alakalı) Eşimin rütbesine tosladılar. Belki x bir kurumda olsa veya ben ev hanımı olsam susturmak için illegal girişimleri olurdu.yani açıkçası son zamanlarda basına yansıyan birkaç sansasyonel olması gereken ama ismi geçen kişilerin rütbesi yüzünden bastırılan bir haber aklıma geldi. onda da farklı devlet kurumları için çalışan bireylerin aşk üçgeni ya da dörtgeni, hatta sekizgeni falan vardı. birbaşkasından hamile kalan kadınlar, tehdit edilen eşler falan vardı. bunu düşünerek sizin adınıza ürktüm.
bu kadın sizi böyle aleni şekilde tehdit ettiyse belli ki ilk vukuatı değildi bu adamın. daha önce tehdit ede ede cesaret gelmiş ve tabir-i cazise kaşarlanmış. hatta boş atıp dolu tutma ihtimaline karşı baka kadınlara şantaj bile yapmıştır. bari sizinle alakalı olan kısım bir an önce bitseydi.
Kocası kandırıldı masum çünküKeşke kadına orda deseydiniz, madem öğrendiğinde kocanı boşamayacaktın ne diye dedektifçilik oynadın gecenin bir yarısı diye
Benim üstüme saldırmama sebepleri (konuyla alakalı) Eşimin rütbesine tosladılar. Belki x bir kurumda olsa veya ben ev hanımı olsam susturmak için illegal girişimleri olurdu.
Şu an tek yapabildikleri adli olarak savunma. Derler ya, karakolda doğruyu söyler, mahkemede şaşar. Ona döndü bunların işi ama elde deliller ve itiraflar var yani ilk ifadelerde kabul ettiler. Etmek zorunda kaldılar çünkü çok fena iz bırakmışlar. Bir de aralarından bir aklı eksiğin çıkıp, kendilerin amirinin eşine saldırma ihtimalini düşünemediler.
Ama ayaklarına dolandı iyi ki şikayet etmişim.
Az çok tahmin ediliyor artık nasil bir olaylar olduğu ama cidden bilemiyorum kadina diyecek söz yok saten biran önce sorun çözülür senin açından inşallahÖnceden belki sadece ikisi biliyordu şu an çok duyuldu. İnsan buna bile gurur yapar. Olayın içinde olay var ve onlarıda biliyor. Burdan açıklasam bütün kk kadının notunu verir. Aldatma vakası 1 değil, hatta iğrençliklerle dolu.
Önceden şüphelendiği şeyler olmuş zaten yazışmada ordan açık verdi. Belki biliyordu ve buna rağmen kocasını kandırılmış gördü.
Olay aldatmadanda öte. Bir kadının bu tarz şeyleri yatması için ya aklının olmaması, ya suç ortağı olması lazım.
Yok bu dedektifçilik oynayan kadınların geneli böyle.Burda bile diyoruz boşanmayacaksanız kurcalamayın diye. O kadar iğrençlikten sonra hala o adamı koluna takıp gezebiliyor mu yaniŞu durumda sırf utançtan boşanılır.
Benim çevremde de var bundan bir tane. Ne boşandı ne kabullendi. Her şey ortadaydı halbuki öyle gizli saklı bile değildi. Bırakacak Rosa diyordu, hizaya sokmaya uğraşıyordu. Ama bırakmadı, bizimki de boşanmadı. Sonunda diğer kadın bıraktı.ben halen bu konu özelinde mağdur gibi görünen ama davranış örgüsü itibariyle masum gibi görünen kadın hakkında da iyi düşünemiyorum. kadın en başından beri biliyordu her şeyi. onun hesabı baöbaşkaydı bence.
Bıraksa n'olacak. O adamı alıp koynuna koca diye mi sokacak?Benim çevremde de var bundan bir tane. Ne boşandı ne kabullendi. Her şey ortadaydı halbuki öyle gizli saklı bile değildi. Bırakacak Rosa diyordu, hizaya sokmaya uğraşıyordu. Ama bırakmadı, bizimki de boşanmadı. Sonunda diğer kadın bıraktı.
Benim çevremde de var bundan bir tane. Ne boşandı ne kabullendi. Her şey ortadaydı halbuki öyle gizli saklı bile değildi. Bırakacak Rosa diyordu, hizaya sokmaya uğraşıyordu. Ama bırakmadı, bizimki de boşanmadı. Sonunda diğer kadın bıraktı.
Asla mutlu olamadı kendisi, şimdilerde kocam da kocam modunda ama içten içe nefret ediyor bence. Adama da hiçbir b*k olmadı, yaptığı yanına kar kaldı.Bıraksa n'olacak. O adamı alıp koynuna koca diye mi sokacak?
Hırs bence sadece. Oh o kadına bırakmadım yedirmedim evliliğimi hırsı.
Ohhh ne iyi ya adama.
Gel keyfim gel.
E nasıllar şimdi? Mutlu mesut devam mı ediyorlar? Kadın çalışmıyor mu, çocuklar küçük mü? Yani baska türlüsünü aklım almıyor da.
Kadının zamanına olmuş olan. 50 yaşına kadar beklemiş adamı baksana.ben üniversiteye yeni başladığım yıllarda yaşadığım şehrin yerlisi 40'lı yaşlarının sonunda afet-i devran gibi bir kadınla tanışmıştım. kadın, neredeyse 30 senedir bir adamın metresi imiş. adam, evine bir sokak ötede ev tutmuş. bu kadınlar birbirini tanıyor ve birçok ortamda denk gelmelerine rağmen ikisi de durumu bilmezden geliyorlardı. adam "ha bugün boşanıcam, ha yarın. çocukların okulu bitsin" derken o günlere getirmiş kadını. "zamanında böyle bir salaklık etmeseydim senden büyük kızım olurdu" diye ağlamıştı.
eşinin metresinden haberdar olan başka bir kadın da "ne boşanıcam yahu? adam zaten kalp hastası. iki güne kalmaz zaten ölür de maaşı bana kalır" demişti. kadını şu şekilde dinlemiştim.
bence bu hikayedeki şark kurnazları kadınlara şantaj yapıp para sızdırmaya dahi kalkmış olabilir. bunlardan her şey beklenir.
Bende kari koca ortak cevirdikleri bir dumen oldugunu dusunuyorumben halen bu konu özelinde mağdur gibi görünen ama davranış örgüsü itibariyle masum gibi görünen kadın hakkında da iyi düşünemiyorum. kadın en başından beri biliyordu her şeyi. onun hesabı baöbaşkaydı bence.
Ben ayıkmadım ama avukat ayıktı. Zaten söylediği bir kaç cümlede belirttiği üzre bir şeyler biliyordu. Olayın ilk aşamasında aldatılmış, o şekilde saçma bir harekette bulunmuş gibiydi gözümde. Yapmaması gerekti ama yapmıştı. Şu an asla masum olmadığını görüyorum.ben halen bu konu özelinde mağdur gibi görünen ama davranış örgüsü itibariyle masum gibi görünen kadın hakkında da iyi düşünemiyorum. kadın en başından beri biliyordu her şeyi. onun hesabı baöbaşkaydı bence.
Var evet zaten ondan dolayı hayret ediyorum ya. Ama arka planda ilahi adalet çok güzel tecelli etti. Mağdur olanlar çok güzel sonuçlar aldı. Dava içeriğini, arka planı anlatamıyorum ama anlatsam içinizin yağları erir.Kadının zamanına olmuş olan. 50 yaşına kadar beklemiş adamı baksana.
Zaren anlatamıyor ama sadece aldatma değil bence, kimseye zarar verme yok diyor o zaman başka bir şeyler var.
Az çok tahmin ediliyor artık nasil bir olaylar olduğu ama cidden bilemiyorum kadina diyecek söz yok saten biran önce sorun çözülür senin açından inşallah
Dava sonuçlanınca paylaşırımSanırım bir ben tahmin edemiyorum olaylarıvallahi düşünüyorum düşüyorum ama ne olmuş olabilir bu kadar anlayamıyorum. Dava sonuçlanınca paylaşacak mısınız Zaren hanım
Dava sonuçlanınca paylaşırım
Yorumları bastan sona okuyunca birşeyler canlanıyor ne demk istediğini anlayabiliyor ben çözdum bazı şeyleriSanırım bir ben tahmin edemiyorum olaylarıvallahi düşünüyorum düşüyorum ama ne olmuş olabilir bu kadar anlayamıyorum. Dava sonuçlanınca paylaşacak mısınız Zaren hanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?