- 19 Mayıs 2020
- 47.093
- 211.304
- 548
İkinci Mutluluk1982 vakası.Pes etmedim ama hani böyle eve gitsemde ağlasam modundayım. Olayın içinden olay çıktı ben start vermiş oldum. Hapis cezası gelmesi muhtemel indirim alsa bile meslekten men edilecek sınırda. Sadece bu olayla olsa fazla ceza almazdı ama işler karıştı bayağı. 2. 3. Kişiler dahil oldu, hepsi itiraf niteliğinde konuştu. Her gidişimde bir başka ifade, bir başka ayrıntıyı okuyorum.
Kadında kamulu ve ifadesini şok içinde okudum. Ya seni aldatmış bu adam ve şu an olayların açığa çıkması neticesinde meslekten men olma, hapis durumun var.
Kocasını korumuş, suçları üstüne alır nitelikte vermiş ifadeyi. Her cümlesinde onu savunmuş, suçsuz melek ilan etmiş.
Aklım almıyor...
Eee o zaman kendisine mustehak, sen niye uzuluyorsun? Kocasinin altindan şeysi icin isinden olsun, kari koca issiz ve mutlu yasasinlar.Pes etmedim ama hani böyle eve gitsemde ağlasam modundayım. Olayın içinden olay çıktı ben start vermiş oldum. Hapis cezası gelmesi muhtemel indirim alsa bile meslekten men edilecek sınırda. Sadece bu olayla olsa fazla ceza almazdı ama işler karıştı bayağı. 2. 3. Kişiler dahil oldu, hepsi itiraf niteliğinde konuştu. Her gidişimde bir başka ifade, bir başka ayrıntıyı okuyorum.
Kadında kamulu ve ifadesini şok içinde okudum. Ya seni aldatmış bu adam ve şu an olayların açığa çıkması neticesinde meslekten men olma, hapis durumun var.
Kocasını korumuş, suçları üstüne alır nitelikte vermiş ifadeyi. Her cümlesinde onu savunmuş, suçsuz melek ilan etmiş.
Aklım almıyor...
Meslekten men edilmesini istememiştir. Başına bela olur, çocukları varsa işsiz kalır para vermez diye korkmuştur. Şaşırtıcı değil aslında. Boşansa bile mesleğinden olmasını istememiştir kadın.Pes etmedim ama hani böyle eve gitsemde ağlasam modundayım. Olayın içinden olay çıktı ben start vermiş oldum. Hapis cezası gelmesi muhtemel indirim alsa bile meslekten men edilecek sınırda. Sadece bu olayla olsa fazla ceza almazdı ama işler karıştı bayağı. 2. 3. Kişiler dahil oldu, hepsi itiraf niteliğinde konuştu. Her gidişimde bir başka ifade, bir başka ayrıntıyı okuyorum.
Aklım almıyor...
Ya ne bileyim böyle ifadeye vs. Gitmek, okuduklarımın iğrençliği ve bunlara şahit olmak vs. Cidden ruhumu darlıyor. Bir kadının bu kadar alçalması, dahası çalışan bir kadının bu derece gurursuz olması (ekonomik sebepleri bahane etme açısından) boşanman gereken yerde hazır elindeki delillerle beraber böyle ayrıntılara ulaşmışken bu savunma neyin nesi? Hemcinsimden utandım.Eee o zaman kendisine mustehak, sen niye uzuluyorsun? Kocasinin altindan şeysi icin isinden olsun, kari koca issiz ve mutlu yasasinlar.
Kendiside kamulu bir de tam detay veremiyorum ama hapis ve men durumunda ilk sırada kendisi geliyor. Zaten o sebepten aklıma hayalime sığmadı bu durum. Ya bu kadar kör olamaz, olmamalı bir kadın.Meslekten men edilmesini istememiştir. Başına bela olur, çocukları varsa işsiz kalır para vermez diye korkmuştur. Şaşırtıcı değil aslında. Boşansa bile mesleğinden olmasını istememiştir kadın.
Siz pes etmeyin tabii umarım hak ettiği cezayı alır
Siddet magduru mu acaba? Ya da kocasinin yukselebilecegi manyaklik seviyesinden mi korkuyor ki? Belkide dupeduz kocacidir bilemeyiz. Sen uzme kendini, yerinde olsa aynisini yapmaya cesareti olamayacak, susacak bircok kadina ornek oldun bundan daha onemli birsey yok bana kalirsa.Ya ne bileyim böyle ifadeye vs. Gitmek, okuduklarımın iğrençliği ve bunlara şahit olmak vs. Cidden ruhumu darlıyor. Bir kadının bu kadar alçalması, dahası çalışan bir kadının bu derece gurursuz olması (ekonomik sebepleri bahane etme açısından) boşanman gereken yerde hazır elindeki delillerle beraber böyle ayrıntılara ulaşmışken bu savunma neyin nesi? Hemcinsimden utandım.
Hani insan bir mahcubiyet bekler ya, resmen kocam masum her şeyin sorumlusu benim gibi bir ifade. Nerdeyse neden açığa çıkardın diye beni suçlayacak öyle bir havası var.
Kemalim yapmaz vakasi mesude gibi aynıKendiside kamulu bir de tam detay veremiyorum ama hapis ve men durumunda ilk sırada kendisi geliyor. Zaten o sebepten aklıma hayalime sığmadı bu durum. Ya bu kadar kör olamaz, olmamalı bir kadın.
İnsanların işsiz kalmasına sebep olacak bir durum varsa yaparken düşünselerdi.Siz de olayı uzattıkça uzattınız; şimdi sizin başınız ağrıyor. O zaman söylemedim ama apaçık yazayım, sizin bu meseleyi bu kadar uzatma sebebiniz bence bana nasıl bunu yapar egosu, önünüze gelen herkesi yakmak, her şeyi yıkmak istediniz. İstediğiniz oldu, insanlar özel hayatı yüzünden işsiz kalıyor ama sizin de başınız ağrıyor artık değil mi?
evet anlıyorum seni. Mahkeme sürecidi bir hayli zaman alıyor insanın siniri bozuluyor güç kuvvet sabır diliyorum. İki ihtimal var ya tehdit altında ya da koca bağımlısın bir kadın. Madem üzerine alacak kadar dangalak afedersin o da çeksin cezasını.Pes etmedim ama hani böyle eve gitsemde ağlasam modundayım. Olayın içinden olay çıktı ben start vermiş oldum. Hapis cezası gelmesi muhtemel indirim alsa bile meslekten men edilecek sınırda. Sadece bu olayla olsa fazla ceza almazdı ama işler karıştı bayağı. 2. 3. Kişiler dahil oldu, hepsi itiraf niteliğinde konuştu. Her gidişimde bir başka ifade, bir başka ayrıntıyı okuyorum.
Aklım almıyor...
Saçmalamayın isterseniz! Ben böyle ahlaksız bir polisten boşandım! Karakola gelen evli kadınlarla takılıyormuş. Artık karakolun önünden geçmiyorum. Polislik bir işim olsa nasıl güveneceğim diyorum. Gecenin bir yarısı birisi sana oros.u diye mesaj atsa kocamla bilmem nelerin var dese sen ve varsa eşin ne dersiniz? Tabi ki kadının başı ağrır. Kenarda yatmış ortada kalkmış. İnş işinden atılır. Karısı da atılır inşSiz de olayı uzattıkça uzattınız; şimdi sizin başınız ağrıyor. O zaman söylemedim ama apaçık yazayım, sizin bu meseleyi bu kadar uzatma sebebiniz bence bana nasıl bunu yapar egosu, önünüze gelen herkesi yakmak, her şeyi yıkmak istediniz. İstediğiniz oldu, insanlar özel hayatı yüzünden işsiz kalıyor ama sizin de başınız ağrıyor artık değil mi?
Arayan kadının işsiz kalma ihtimali varmış, aldatıldığı yetmedi, kadın işten atılacak. Bu yapılan iyilik değil.İnsanların işsiz kalmasına sebep olacak bir durum varsa yaparken düşünselerdi.
Bu yola çıkarken bu sonucu beklemiyordum. Şu an yargı aşamasında olduğundan açığa çıkar iğrençlikleri burdan yazamıyorum suç işlerim diye. Teşkilat içinde, toplum içinde kabul görmeyecek şeyler çıkınca olayın seyri değişti. Kadın aldatıldığını biliyordu, benim öğrendiğim iğrençliğide biliyordu.Siddet magduru mu acaba? Ya da kocasinin yukselebilecegi manyaklik seviyesinden mi korkuyor ki? Belkide dupeduz kocacidir bilemeyiz. Sen uzme kendini, yerinde olsa aynisini yapmaya cesareti olamayacak, susacak bircok kadina ornek oldun bundan daha onemli birsey yok bana kalirsa.
Ne derler, her koyun kendi bacagindan asilir.
Kusura bakmayında birinin şeyinin keyfi yüzünden ben saldırıya uğruyorsam bu özel hayatınızda değil, tacizdir. Bahane dışarda isterse on kadinla olsun beni ne ilgilendirir?Siz de olayı uzattıkça uzattınız; şimdi sizin başınız ağrıyor. O zaman söylemedim ama apaçık yazayım, sizin bu meseleyi bu kadar uzatma sebebiniz bence bana nasıl bunu yapar egosu, önünüze gelen herkesi yakmak, her şeyi yıkmak istediniz. İstediğiniz oldu, insanlar özel hayatı yüzünden işsiz kalıyor ama sizin de başınız ağrıyor artık değil mi?
Bak iste ilk vukuatlari degilmis, daha öncede yapmislar, belki baska masum kadinlarinda canini yaktilar.Bu yola çıkarken bu sonucu beklemiyordum. Şu an yargı aşamasında olduğundan açığa çıkar iğrençlikleri burdan yazamıyorum suç işlerim diye. Teşkilat içinde, toplum içinde kabul görmeyecek şeyler çıkınca olayın seyri değişti. Kadın aldatıldığını biliyordu, benim öğrendiğim iğrençliğide biliyordu.
Bana yazdığı bazı cümlelerden avukat yakaladı ve saldırdı. Ben farketmemiştim sonra boşanma olanlar var (başkası) bana bahsettiği süreçte yaşanmış olan iğrençlik ve peşi sıra gelen itiraflar. (Birbirini suçlamak adına dökülmeleri) burdan okuruz, tv de görürüz ya tam da ortasına düştüm.
Bir de son ifadede eşim barut gibiydi. Gözlerindeki öfkeyi görüyordum. Sesi dışarı ulaşıyordu. Eşimi ilk defa kendi iş yerinde bu kadar hiddetli gördüm. O kadar senelik evliyim, Bu ses desibeli falan yani ilk defa şahit oldum. Öfkesi bana değildi olan olaya, iğrençliklereydi ama bu halde onu görmek kalbimi sızlattı.
Benden ayrı bir şekilde kendinin sorumluğu olduğu bir meslekte galiba buna tanık olmak onu çileden çıkardı.
İşten atılmalarına sebep olacak şeyi bilmiyoruz, bi telefon araması yüzünden atılacak değiller.Arayan kadının işsiz kalma ihtimali varmış, aldatıldığı yetmedi, kadın işten atılacak. Bu yapılan iyilik değil.
Kocası aldattı diye işten atılacak değil heralde, bişeyler çevirmiş iki kafadar, deştikçe patlamış, konu sahibi kaç aydır diyor açıklayamayacağım şeyler var ondan dolayı diyor. Yoksa bi aldatma veya basit taciz vakası en fazla sürgün cezası ile sonuçlanır, bizim burda bir saatlik şehre sürülen var, ödül gibi.Arayan kadının işsiz kalma ihtimali varmış, aldatıldığı yetmedi, kadın işten atılacak. Bu yapılan iyilik değil.
Kocası başka kadınlarla düşüp kalkıyorsa suç tek karşı kadında mı da dünya hakaret etmiş! Bak ben boşandığım salağın bir kadınla görüştüğünü fark ettim. Koruma kararı çıkan bir kadın. Önce kadın için üzüldüm. Sonra deştikçe ortaya çıktı. Kadın evli sevgilisi var. Sonra sevgilisi tehdit etmiş de koruma kararı almış! Üstelik 3 çocuklu kadın. Salak gibi kadınla muhatap oldum. Ama hiç hakaret etmedim o kadın olduğuna emin oldum. Bir de arsız ve ahlaksızdı ki! Neyse ama asıl suçlu bendekiydi. O kadın da hak ediyor ne yaşıyorsa! Hala kolluyor o pislik herifiArayan kadının işsiz kalma ihtimali varmış, aldatıldığı yetmedi, kadın işten atılacak. Bu yapılan iyilik değil.
Yok zaten bu şikayette değil asıl sebep. Benim şikayetimle bir şeylerin açığa çıkması. Yoksa bundan ceza alsa bile hagb verilirdi.İşten atılmalarına sebep olacak şeyi bilmiyoruz, bi telefon araması yüzünden atılacak değiller.
Neyse o sebep, yapmasalardı onu.
egoysa egoSiz de olayı uzattıkça uzattınız; şimdi sizin başınız ağrıyor. O zaman söylemedim ama apaçık yazayım, sizin bu meseleyi bu kadar uzatma sebebiniz bence bana nasıl bunu yapar egosu, önünüze gelen herkesi yakmak, her şeyi yıkmak istediniz. İstediğiniz oldu, insanlar özel hayatı yüzünden işsiz kalıyor ama sizin de başınız ağrıyor artık değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?