GECE TELEFONLA ARANDIM SİNİRDEN UYUYAMADIM.

yani açıkçası son zamanlarda basına yansıyan birkaç sansasyonel olması gereken ama ismi geçen kişilerin rütbesi yüzünden bastırılan bir haber aklıma geldi. onda da farklı devlet kurumları için çalışan bireylerin aşk üçgeni ya da dörtgeni, hatta sekizgeni falan vardı. birbaşkasından hamile kalan kadınlar, tehdit edilen eşler falan vardı. bunu düşünerek sizin adınıza ürktüm.
bu kadın sizi böyle aleni şekilde tehdit ettiyse belli ki ilk vukuatı değildi bu adamın. daha önce tehdit ede ede cesaret gelmiş ve tabir-i cazise kaşarlanmış. hatta boş atıp dolu tutma ihtimaline karşı baka kadınlara şantaj bile yapmıştır. bari sizinle alakalı olan kısım bir an önce bitseydi.
Benim üstüme saldırmama sebepleri (konuyla alakalı) Eşimin rütbesine tosladılar. Belki x bir kurumda olsa veya ben ev hanımı olsam susturmak için illegal girişimleri olurdu.

Şu an tek yapabildikleri adli olarak savunma. Derler ya, karakolda doğruyu söyler, mahkemede şaşar. Ona döndü bunların işi ama elde deliller ve itiraflar var yani ilk ifadelerde kabul ettiler. Etmek zorunda kaldılar çünkü çok fena iz bırakmışlar. Bir de aralarından bir aklı eksiğin çıkıp, kendilerin amirinin eşine saldırma ihtimalini düşünemediler.

Ama ayaklarına dolandı iyi ki şikayet etmişim.

Benim üstüme saldırmama sebepleri (konuyla alakalı) Eşimin rütbesine tosladılar. Belki x bir kurumda olsa veya ben ev hanımı olsam susturmak için illegal girişimleri olurdu.

Şu an tek yapabildikleri adli olarak savunma. Derler ya, karakolda doğruyu söyler, mahkemede şaşar. Ona döndü bunların işi ama elde deliller ve itiraflar var yani ilk ifadelerde kabul ettiler. Etmek zorunda kaldılar çünkü çok fena iz bırakmışlar. Bir de aralarından bir aklı eksiğin çıkıp, kendilerin amirinin eşine saldırma ihtimalini düşünemediler.

Ama ayaklarına dolandı iyi ki şikayet etmişim.

gerçekten çok acemice bir hareketti onun yaptığı ama süper olmuş. çorap söküğü gibi gidecek şekilde koskoca ekibi patlattı.

Son düzenleme:
Önceden belki sadece ikisi biliyordu şu an çok duyuldu. İnsan buna bile gurur yapar. Olayın içinde olay var ve onlarıda biliyor. Burdan açıklasam bütün kk kadının notunu verir. Aldatma vakası 1 değil, hatta iğrençliklerle dolu.

Önceden şüphelendiği şeyler olmuş zaten yazışmada ordan açık verdi. Belki biliyordu ve buna rağmen kocasını kandırılmış gördü.

Olay aldatmadanda öte. Bir kadının bu tarz şeyleri yatması için ya aklının olmaması, ya suç ortağı olması lazım.
Az çok tahmin ediliyor artık nasil bir olaylar olduğu ama cidden bilemiyorum kadina diyecek söz yok saten biran önce sorun çözülür senin açından inşallah

Burda bile diyoruz boşanmayacaksanız kurcalamayın diye. O kadar iğrençlikten sonra hala o adamı koluna takıp gezebiliyor mu yani 🤢 Şu durumda sırf utançtan boşanılır.

ben halen bu konu özelinde mağdur gibi görünen ama davranış örgüsü itibariyle masum gibi görünen kadın hakkında da iyi düşünemiyorum. kadın en başından beri biliyordu her şeyi. onun hesabı baöbaşkaydı bence.

Burda bile diyoruz boşanmayacaksanız kurcalamayın diye. O kadar iğrençlikten sonra hala o adamı koluna takıp gezebiliyor mu yani 🤢 Şu durumda sırf utançtan boşanılır.
Yok bu dedektifçilik oynayan kadınların geneli böyle.
İz bulur, bütün delilleri bulur, boşdmak için değil adamın agzına s.çmak için kullanır. Trip yapar, istediklerini aldırır, muma çevirmek ister kocayı. Yani maksat üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.
Çünkü gercek bir kraliçe ispata gerek duymaz. Saga sola saldırıp kendini küçük düşürmez. Kocasıdır evliliğinden sorumlu olan. Varsa sorunu kocasıyla çözer. Çözemediği varsa boşanır hayatına bakar.
Keşke o kadının yaşadığı tüm kadınlara ibretlik olsa.

ben halen bu konu özelinde mağdur gibi görünen ama davranış örgüsü itibariyle masum gibi görünen kadın hakkında da iyi düşünemiyorum. kadın en başından beri biliyordu her şeyi. onun hesabı baöbaşkaydı bence.
Benim çevremde de var bundan bir tane. Ne boşandı ne kabullendi. Her şey ortadaydı halbuki öyle gizli saklı bile değildi. Bırakacak Rosa diyordu, hizaya sokmaya uğraşıyordu. Ama bırakmadı, bizimki de boşanmadı. Sonunda diğer kadın bıraktı. :KK53:

Benim çevremde de var bundan bir tane. Ne boşandı ne kabullendi. Her şey ortadaydı halbuki öyle gizli saklı bile değildi. Bırakacak Rosa diyordu, hizaya sokmaya uğraşıyordu. Ama bırakmadı, bizimki de boşanmadı. Sonunda diğer kadın bıraktı. :KK53:
Bıraksa n'olacak. O adamı alıp koynuna koca diye mi sokacak?
Hırs bence sadece. Oh o kadına bırakmadım yedirmedim evliliğimi hırsı.
Ohhh ne iyi ya adama.
Gel keyfim gel.
E nasıllar şimdi? Mutlu mesut devam mı ediyorlar? Kadın çalışmıyor mu, çocuklar küçük mü? Yani baska türlüsünü aklım almıyor da.

ben üniversiteye yeni başladığım yıllarda yaşadığım şehrin yerlisi 40'lı yaşlarının sonunda afet-i devran gibi bir kadınla tanışmıştım. kadın, neredeyse 30 senedir bir adamın metresi imiş. adam, evine bir sokak ötede ev tutmuş. bu kadınlar birbirini tanıyor ve birçok ortamda denk gelmelerine rağmen ikisi de durumu bilmezden geliyorlardı. adam "ha bugün boşanıcam, ha yarın. çocukların okulu bitsin" derken o günlere getirmiş kadını. "zamanında böyle bir salaklık etmeseydim senden büyük kızım olurdu" diye ağlamıştı.
eşinin metresinden haberdar olan başka bir kadın da "ne boşanıcam yahu? adam zaten kalp hastası. iki güne kalmaz zaten ölür de maaşı bana kalır" demişti. kadını şu şekilde dinlemiştim.

giphy.gif

bence bu hikayedeki şark kurnazları kadınlara şantaj yapıp para sızdırmaya dahi kalkmış olabilir. bunlardan her şey beklenir.

Bıraksa n'olacak. O adamı alıp koynuna koca diye mi sokacak?
Hırs bence sadece. Oh o kadına bırakmadım yedirmedim evliliğimi hırsı.
Ohhh ne iyi ya adama.
Gel keyfim gel.
E nasıllar şimdi? Mutlu mesut devam mı ediyorlar? Kadın çalışmıyor mu, çocuklar küçük mü? Yani baska türlüsünü aklım almıyor da.
Asla mutlu olamadı kendisi, şimdilerde kocam da kocam modunda ama içten içe nefret ediyor bence. Adama da hiçbir b*k olmadı, yaptığı yanına kar kaldı.

ben üniversiteye yeni başladığım yıllarda yaşadığım şehrin yerlisi 40'lı yaşlarının sonunda afet-i devran gibi bir kadınla tanışmıştım. kadın, neredeyse 30 senedir bir adamın metresi imiş. adam, evine bir sokak ötede ev tutmuş. bu kadınlar birbirini tanıyor ve birçok ortamda denk gelmelerine rağmen ikisi de durumu bilmezden geliyorlardı. adam "ha bugün boşanıcam, ha yarın. çocukların okulu bitsin" derken o günlere getirmiş kadını. "zamanında böyle bir salaklık etmeseydim senden büyük kızım olurdu" diye ağlamıştı.
eşinin metresinden haberdar olan başka bir kadın da "ne boşanıcam yahu? adam zaten kalp hastası. iki güne kalmaz zaten ölür de maaşı bana kalır" demişti. kadını şu şekilde dinlemiştim.

giphy.gif

bence bu hikayedeki şark kurnazları kadınlara şantaj yapıp para sızdırmaya dahi kalkmış olabilir. bunlardan her şey beklenir.
Kadının zamanına olmuş olan. 50 yaşına kadar beklemiş adamı baksana.
Zaren anlatamıyor ama sadece aldatma değil bence, kimseye zarar verme yok diyor o zaman başka bir şeyler var.

Bende kari koca ortak cevirdikleri bir dumen oldugunu dusunuyorum

Ben ayıkmadım ama avukat ayıktı. Zaten söylediği bir kaç cümlede belirttiği üzre bir şeyler biliyordu. Olayın ilk aşamasında aldatılmış, o şekilde saçma bir harekette bulunmuş gibiydi gözümde. Yapmaması gerekti ama yapmıştı. Şu an asla masum olmadığını görüyorum.

Ben aldatılsam, bu kadar rezil olsam, ceza alacak olsam psikolojim hiç normal kalmaz yani. Wp. Tan engelledim ama galiba o beni engellememiş. Mesajların kalması açısından wp.ta mevcut. Sürekli denk geliyorum bu sebepten ve sürekli kocişkosu ile resimler koyuyor her şey normalmiş gibi.

Ama dava sonuçlanınca sadece mektup, telefon imkanları olacak 😅 Allah akıl fikir versin. Annem yine de kızım vazgeç diyordu ama şu hallerini görünce filmin sonunu bekliyorum.

Kadının zamanına olmuş olan. 50 yaşına kadar beklemiş adamı baksana.
Zaren anlatamıyor ama sadece aldatma değil bence, kimseye zarar verme yok diyor o zaman başka bir şeyler var.
Var evet zaten ondan dolayı hayret ediyorum ya. Ama arka planda ilahi adalet çok güzel tecelli etti. Mağdur olanlar çok güzel sonuçlar aldı. Dava içeriğini, arka planı anlatamıyorum ama anlatsam içinizin yağları erir.

Bir arkadaşım çok gülüyor bu duruma. Durduk yere yargı dağıttınız, Mağdurların yüzü güldü valla gidecek olanların hapishanede giyecek donları bile kalmadı vah vah diyor. 😅

Yani öyle bir durum ki bir yanım çok mutlu, diğer yanım kızgın, bir yandan mağdur kadınların intikamını alma vesilesidir tatmini var üzerimde. Yani duygu karması mevcut ☺️

Az çok tahmin ediliyor artık nasil bir olaylar olduğu ama cidden bilemiyorum kadina diyecek söz yok saten biran önce sorun çözülür senin açından inşallah

Sanırım bir ben tahmin edemiyorum olayları 🥲 vallahi düşünüyorum düşüyorum ama ne olmuş olabilir bu kadar anlayamıyorum. Dava sonuçlanınca paylaşacak mısınız Zaren Zaren hanım

bu olaylar adanada mı oluyor :KK53:

Sanırım bir ben tahmin edemiyorum olayları 🥲 vallahi düşünüyorum düşüyorum ama ne olmuş olabilir bu kadar anlayamıyorum. Dava sonuçlanınca paylaşacak mısınız Zaren Zaren hanım
Yorumları bastan sona okuyunca birşeyler canlanıyor ne demk istediğini anlayabiliyor ben çözdum bazı şeyleri

Back
X