- 29 Ocak 2021
- 1.813
- 5.408
- 108
Benim üstüme saldırmama sebepleri (konuyla alakalı) Eşimin rütbesine tosladılar. Belki x bir kurumda olsa veya ben ev hanımı olsam susturmak için illegal girişimleri olurdu.yani açıkçası son zamanlarda basına yansıyan birkaç sansasyonel olması gereken ama ismi geçen kişilerin rütbesi yüzünden bastırılan bir haber aklıma geldi. onda da farklı devlet kurumları için çalışan bireylerin aşk üçgeni ya da dörtgeni, hatta sekizgeni falan vardı. birbaşkasından hamile kalan kadınlar, tehdit edilen eşler falan vardı. bunu düşünerek sizin adınıza ürktüm.
bu kadın sizi böyle aleni şekilde tehdit ettiyse belli ki ilk vukuatı değildi bu adamın. daha önce tehdit ede ede cesaret gelmiş ve tabir-i cazise kaşarlanmış. hatta boş atıp dolu tutma ihtimaline karşı baka kadınlara şantaj bile yapmıştır. bari sizinle alakalı olan kısım bir an önce bitseydi.
Şu an tek yapabildikleri adli olarak savunma. Derler ya, karakolda doğruyu söyler, mahkemede şaşar. Ona döndü bunların işi ama elde deliller ve itiraflar var yani ilk ifadelerde kabul ettiler. Etmek zorunda kaldılar çünkü çok fena iz bırakmışlar. Bir de aralarından bir aklı eksiğin çıkıp, kendilerin amirinin eşine saldırma ihtimalini düşünemediler.
Ama ayaklarına dolandı iyi ki şikayet etmişim.