Burdan çok açıklayamıyorum ama olayın içinden olay çıktı. Ben, işin adli kısmındayım yani dilekçemi verdim, ifadem alındı vs. Bilmeden ciddi bir butona basmışım burda aldatılanların isteyecekleri şekilde, önce birilerinin ayaklarına dolandı, rezil oldular, zincirleme aldatma vakaları vs. Delilleri ile ortaya çıktı ve aldatılanın eline boşanmadan evvel kuvvetli delil geçti. Hani isteseler bu kadar kolay olmazdı.
Sayemde aldatılan taraf (bana yazan değil o, kocişini boşamaz) hem haklı, hem yüklü tazminatla boşanacak. Ve çok kötü şeylere maruz kaldı.
Yüzyüze gelmedim, eşim geldi. Davadan önce çok sormadım.
Bir de ne saçma yani başka biri olsa rezilliğe devam ama xxxx eşiysen haaa pardon. Değişen ne yani? Başka kadın olunca *****pu, ben olunca beline kuvvet mi oldu? Sen, emin değildin halen ne oldu yani?
Şikayet etmesem ne kadar xxxx isimli varsa hepsini yoklayacaktı. Şu an başkaları yanmaz bari. Bu kadar olaylar oldu halen evliler bibi
Hayatta görüp görebileceğiniz en rahat kadınlardan biriyim kendimden çok kocama güvenirim ben yaparım o yapmaz gerçekten öyle düşünuyorum ama gecenin bir yarısı isime kadar konuma kadar mesaj gelecek derimki noluyor hayal dünyasında yaşamayı bi bırakın ha bana gelse boyle bir mesaj kocam katil olabilir 18 senede bana bu tarz tek bir davranışı olmadığı halde insanların bazı kırmızı çizgileri vardır sanarsın kanada da yasıyoruz hey Allahım
Ay bibi yapma. Ne demek kocam katil olabilir. Okey yani? Demek istediğim anlamadan dinlemeden öldürmek... Kanada da yaşamıyoruz ama orta doğunun çöllerinde mantelite olarak yaşadığımız kesin. Her Allah'ım