Kerkenes eşim amire çıkmadı, kendisi başka şubeden amir zaten. Artı olarak gecenin köründe uyandırılmam kimsenin haddine değil hem de böyle bir sebepten.
Altta yatan sebebin kocamdan çekinmek olduğunu demişsiniz. Olay anında kocam yanımda yok. Sabahına anlatan benim. Bu iş idari bile çözülürdü kimse duymadan. Sebep ne olursa olsun teşkilatın içinde böyle bir olayla anılmak kolay kolay kimse istemez.
Hem idari, hem adlı süreç başlatan ben mi eşimden çekinmişim? :) ve duyulacağını bile bile eşim her aşamada yanımda olmuş. Artı olarak buna valilik dahil oluyor yani orda bile duyuluyor. Çekinen biri bu kadar adım atmazdı.
Sadece o cepheden bile düşünmeyin ben de valiliğe bağlıyım. Iki taraflı bir duyulma var ve hiç çekinmedik.
Siz uğraşmayın ama ben uğraşırım. Zamanında birlikte çalışmış olduğumuz bir adamın (eskortluk) eşi, sırf bu sebepten numarama erişip beni yalan yanlış suçlayamaz. Tek o da değil bir sürü polis ve asker var talepte bulunduğum hepsinin eşi neden yapmıyor bunu? Susmadım, hiç pişman değilim.