GECE TELEFONLA ARANDIM SİNİRDEN UYUYAMADIM.

Yazamaz.

Cunku sadakat yukumlulugu kociskoda, elin kadininda degil.
İşte tek tip düşünce tarzı. Kadını öyle manipüle ediyorlar ki sanki kabul mü ediyorlar?Kadın olayı doğrulamaya da çalışıyor olabilir bilemem. Konuşma uslübu da önemli. Benim bi tanıdığım aramıştı öyle kadınla sohbet muhabbet etmişler. Kadını da kandırmış mesela. Yanlış hatırlamıyorsam. Yani tek tip düşünceden bi vazgeçin.

Kocalarimiz aldatirsa aldattigi kadini bulup yolalim mi ya da hesap mi soralim yani ya da tatli tatli sohbet edip agzindan laf mi alalim?

Aman oo cok kiymetli paşa kocalarimiz asla kendine sahip cikmasin tabi.

Hic bana gore degil.

Amacı doğrulamak olsa gecenin körü değil, gündüz arasaydı. Buna bile hakkı yok ama az biraz daha mantıklı olurdu. Hadi diyelim dogrulayacaktı ben falanın esiyim diyince neden R yaptı? O kişi gerçekten bensem bunu doğrulamadan neden özürler diledi? Ne güzel işte bulmuştu o kadını hem de 1 taşla 10 kuş vuracaktı??

Kocalarimiz aldatirsa aldattigi kadini bulup yolalim mi ya da hesap mi soralim yani ya da tatli tatli sohbet edip agzindan laf mi alalim?

Aman oo cok kiymetli paşa kocalarimiz asla kendine sahip cikmasin tabi.

Hic bana gore degil.
Daha doğru bi davranış bence adamdan hesap sormak. Ya bu kocasının telefonunu eline alamayan kadınlar var. Gece uyuyacak da ne bileyim banyoya girecek de. Daha bugün burda gördüm. Al işte telefonu iste versin.

Yaş aldıkça eski düşüncelerime ve yaptıklarıma ben de inanamıyorum. Kadın kendi anlattı bana tatlı tatlı konuşma değil de ikisi de kandırıldığı için dert ortağı gibi bi şey olmuşlar.

Senin olayın bambaşka. Bilmiyorum . Çok iğrenç ve seni haklı buluyorum. Kocası deli olan psikopat olan olur öldürebilir bile kadını. Çok yanlış bi davranış ama bunu düşünebildiğini sanmıyorum. Öldürmeyi bırak kocan kafasına takıp şüphelenebilir mesela. Çok yanlış davranışlar. Hakka girmek bu.

Kerkenes eşim amire çıkmadı, kendisi başka şubeden amir zaten. Artı olarak gecenin köründe uyandırılmam kimsenin haddine değil hem de böyle bir sebepten.

Altta yatan sebebin kocamdan çekinmek olduğunu demişsiniz. Olay anında kocam yanımda yok. Sabahına anlatan benim. Bu iş idari bile çözülürdü kimse duymadan. Sebep ne olursa olsun teşkilatın içinde böyle bir olayla anılmak kolay kolay kimse istemez.

Hem idari, hem adlı süreç başlatan ben mi eşimden çekinmişim? :) ve duyulacağını bile bile eşim her aşamada yanımda olmuş. Artı olarak buna valilik dahil oluyor yani orda bile duyuluyor. Çekinen biri bu kadar adım atmazdı.

Sadece o cepheden bile düşünmeyin ben de valiliğe bağlıyım. Iki taraflı bir duyulma var ve hiç çekinmedik.

Siz uğraşmayın ama ben uğraşırım. Zamanında birlikte çalışmış olduğumuz bir adamın (eskortluk) eşi, sırf bu sebepten numarama erişip beni yalan yanlış suçlayamaz. Tek o da değil bir sürü polis ve asker var talepte bulunduğum hepsinin eşi neden yapmıyor bunu? Susmadım, hiç pişman değilim.

Bence herkes eşinizin amir olduğunu ezberlemiştir zaten tekrar tekrar belirtmenize gerek yok. Burada destek olanların da %90ı o gün bir iki bağırır çağırır sonra olayı kapatırdı. Egosal bir durum var ortada ben artık yorum yapmayayım. Size kolay gelsin.

İftiranın her türlüsüne sinir oluyorum ya velev ki böyle bir şey olmuş hesap sorması gereken siz misniz kocası mı ya millet kafayı yemiş artık

Valla bu olaya kadar ki, konunun içeriğinden dolayı mevki gündeme geldi. Ondan öncesinde hiç kimseye çıkıpta mevki belirtmedim aksine üstü kapalı polis teşkilatı mensubu olarak girerdim konuya.

Mevzu bir kurye ile benim aramda geçmiyor. Yalan yanlış senaryo mu anlatsaydım? Polis teşkilatında işleyişi bilir içindekiler. Böyle durumlar genelde amire intikal eder. Birisi çıksa bunu dese yalandan bir senaryo mu uyduracaktım?

Konuşma sonunda ünvan verince itiraf etti. Özelden bir kaç kişi ile bunu paylaştım konunun ekran görüntüsünü. Ego yapacak olsam bu konudan önce buna dair konuşmam olurdu :)

Madem ezberlemişsiniz "Amirlere çıkacak eşim falan" demezdiniz. Bunu yazdığınız için o şekilde cevap verdim.

Yineliyorum, konuyu kapatmayın yargıya taşıdığım için zerre pişman değilim. Neden böyle yapmış olmam sizin zorunuza gitti anlamış değilim. Aksine bu sayede Aldatan biri cezasını fazlası ile buldu. Burası muz cumhuriyeti değil, kimse benim huzur ve sükunetimi bozamaz, Uykumdan bile uyandıramaz zira benim uykum bir d***ktan daha mühim. herkes haddini bilsin. Bozuyorsada cezasını alır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…