- 3 Mayıs 2015
- 13.294
- 48.713
Nau, biz normalde hırsız mıydık? Depremde A10*** yıkılmıştı. Çocuğum aç, yollar kapalı almak mı? Çalmak mı? Nerdeyse donla çıkmışın para yok, banka yok. Olsa bile alacak yer yok. Bisküvi, su aldık. Yani hırsızlık potansiyelim varmış mı?
Tecavüze uğrayan, çocuğu zarar gören bir kadın veya erkek, karşıdakini vursa, kesse potansiyeli mı varmış? Allah muhafaza çocuğuma biri bir şey yapsa hukuk yoluna gidecek kadar sakin kalmam, anlık katil olma ihtimalim %10000
Yapma Allah aşkına Nau, bu kadar suç işleyenlerin düşükte olsa bir dilimi buna sürüklenmiştir. (Yukarıdaki örnekler)
Şu forumda çocuğum aç, hırsızlık yapmam (afet vb.) Veya çocuğuma birisi yanımda veya ulaşabileceğim şekilde zarar verse, oturur mahkeme beklerim diye bir tane "Anne" göster bana.
Buna göre o zaman hepimizin potansiyeli var.
Ben anlatamadım derdimi diye düşünüyordum ki siz anlamışsınız beni...Size katılıyorum sonuna kadar. Anlık gözü dönecek korkusu olmasın hiçbir kadının, kimse hak etmiyor aldatsa bile.
insanoğlu her an her şeyi yapabilirBen anlatamadım derdimi diye düşünüyordum ki siz anlamışsınız beni...
Yani konuyu ele alis biçiminiz ve örnekleriniz o kadar değişik ki ne desem bilemedim. Verdiğiniz hayatta kalma örneği ile sadece sinirlenip sorgulamadan şiddet hatta cinayet teşebbüsü kıyası birbirinden tamamen farklı şeyler. Bence dünyanın en gereksiz işine girişip hem özel hayatınızda hem burada yeterince mesai harcamissiniz bu olaya. Bu kadar önem vermenizin altında ben de anlık eşten çekinme olduğunu düşünüyorum. Eşi buna takmayacak birinin gündemine girmezdi bu olay.Nau, biz normalde hırsız mıydık? Depremde A10*** yıkılmıştı. Çocuğum aç, yollar kapalı almak mı? Çalmak mı? Nerdeyse donla çıkmışın para yok, banka yok. Olsa bile alacak yer yok. Bisküvi, su aldık. Yani hırsızlık potansiyelim varmış mı?
Tecavüze uğrayan, çocuğu zarar gören bir kadın veya erkek, karşıdakini vursa, kesse potansiyeli mı varmış? Allah muhafaza çocuğuma biri bir şey yapsa hukuk yoluna gidecek kadar sakin kalmam, anlık katil olma ihtimalim %10000
Yapma Allah aşkına Nau, bu kadar suç işleyenlerin düşükte olsa bir dilimi buna sürüklenmiştir. (Yukarıdaki örnekler)
Şu forumda çocuğum aç, hırsızlık yapmam (afet vb.) Veya çocuğuma birisi yanımda veya ulaşabileceğim şekilde zarar verse, oturur mahkeme beklerim diye bir tane "Anne" göster bana.
Buna göre o zaman hepimizin potansiyeli var.
Bunu neden bir insan gündemine sokmasin pardon ? Tabi ki evli olmasıyla alakası vardır gece vakti biri birine seninle seks yaptık diye fotoğraf atıyorsa bunun bir açıklaması olmalı . Ya aşkım kesin yanlıştır bosverelim diyen insan bence net sazandir Kemal'im yapmaz . Ne demek yahu gecenin bir yarısı biri gelecek birini resmen taciz edecek sonra da öylece rahatça dolaşacak . Buna olayı çevirme denir . Yani kusura bakmayın bu toplumda normal karşılanmiyor eşinin başka biriyle sevişmiş olma ihtimali . Herkes oturmuş kocan kesin psikopat diyor . Hayır kocası psikopat olsa bu kadın buraya yazamazdi ölmüş olurdu zaten . Yok biz bu kadar marjinal olamıyoruz . Oh no man ! I don't have one night stand with him deyip konuyu kapatamiyoruzYani konuyu ele alis biçiminiz ve örnekleriniz o kadar değişik ki ne desem bilemedim. Verdiğiniz hayatta kalma örneği ile sadece sinirlenip sorgulamadan şiddet hatta cinayet teşebbüsü kıyası birbirinden tamamen farklı şeyler. Bence dünyanın en gereksiz işine girişip hem özel hayatınızda hem burada yeterince mesai harcamissiniz bu olaya. Bu kadar önem vermenizin altında ben de anlık eşten çekinme olduğunu düşünüyorum. Eşi buna takmayacak birinin gündemine girmezdi bu olay.
insanoğlu her an her şeyi yapabilir
sorun bu mu burda
sorun yaptıklarının hiç bir açıklaması olmaması
tamamen art niyetli olmaları
gece yarısı kocişi mışıl mışıl uyurken yapıyor ki karşı tarafta tufan çıksın
kocişinin totosu rahat etsin ama
elinde zaten mesajlar deliller var git boşan
ama olmaz ,yelloz ayartmıştır kocasını kesin
zavallı kocişi tecavüze bile uğramış olabilir
yok öyle yağma
önce kemaline baksın
ya konu sahibine değil de potansiyelli insanlara denk gelseydi ne olacaktı
Alttan alta ne güzel hakaretleri sıralamışsın papatya şaşırdım. Tamam sakin ol en haklı sensin. Ben eşimden tedirgin olmadığım için, eşim de bana güvendiği için biz hem marijinal hem de sazanız. Yeter ki sen sakin olBunu neden bir insan gündemine sokmasin pardon ? Tabi ki evli olmasıyla alakası vardır gece vakti biri birine seninle seks yaptık diye fotoğraf atıyorsa bunun bir açıklaması olmalı . Ya aşkım kesin yanlıştır bosverelim diyen insan bence net sazandir Kemal'im yapmaz . Ne demek yahu gecenin bir yarısı biri gelecek birini resmen taciz edecek sonra da öylece rahatça dolaşacak . Buna olayı çevirme denir . Yani kusura bakmayın bu toplumda normal karşılanmiyor eşinin başka biriyle sevişmiş olma ihtimali . Herkes oturmuş kocan kesin psikopat diyor . Hayır kocası psikopat olsa bu kadın buraya yazamazdi ölmüş olurdu zaten . Yok biz bu kadar marjinal olamıyoruz . Oh no man ! I don't have one night stand with him deyip konuyu kapatamiyoruz
Yahu ne alaka konuyu takmaya gerek yok diyor yorum yazdığım kişi . Ayrıca ben hala inanmiyorum herhangi birinin bu mesaja tepkisiz kalacağına . Sen dedin ki eşim yanlislikla gelmiş olabileceğini düşünür . Orada konu kapanır umursamayiz dediğini hatirlamiyorum . Neden hakaret edeyim ben bu kadar guvene inanmıyorum . Herkeste bu kim diye sorar . Yorumu alintiladigim kişi sen kocan olmasa umursamazdin diyor . Sana böyle bir cevap yazmak istesem neden alintilamayim ?Alttan alta ne güzel hakaretleri sıralamışsın papatya şaşırdım. Tamam sakin ol en haklı sensin. Ben eşimden tedirgin olmadığım için, eşim de bana güvendiği için biz hem marijinal hem de sazanız. Yeter ki sen sakin ol
Ya birisi Kocasının aşığını bulacak diye mesaj atacak, bu konu için ben gidecem avukatlarla görüşeceğim, gruplara yazacağım, amirlere çıkacak eşim falan benim aklımın almadığı bir boşa geçmiş vakit. Bizim ailede böyle şeyler olmaz, gece mesaj atılsa engeller geçeriz. Ya bana değil de eşi psikopat birine atilsaydi mesaj diye dusunup işin peşine düşmem çünkü bana ne eşi psikopat olandan. Yanlış evlilik yapanların derdine de ben dusemicem yatar uyurum.Bunu neden bir insan gündemine sokmasin pardon ? Tabi ki evli olmasıyla alakası vardır gece vakti biri birine seninle seks yaptık diye fotoğraf atıyorsa bunun bir açıklaması olmalı . Ya aşkım kesin yanlıştır bosverelim diyen insan bence net sazandir Kemal'im yapmaz . Ne demek yahu gecenin bir yarısı biri gelecek birini resmen taciz edecek sonra da öylece rahatça dolaşacak . Buna olayı çevirme denir . Yani kusura bakmayın bu toplumda normal karşılanmiyor eşinin başka biriyle sevişmiş olma ihtimali . Herkes oturmuş kocan kesin psikopat diyor . Hayır kocası psikopat olsa bu kadın buraya yazamazdi ölmüş olurdu zaten . Yok biz bu kadar marjinal olamıyoruz . Oh no man ! I don't have one night stand with him deyip konuyu kapatamiyoruz
Bu konuda ben ve eşim takmayız diyen tek kişi benim. 1-2 kişi de sadece beni desteklemiş o kadar. Yani 4-5-6. Kişiler yok. O yüzden bana geldiğini anlamış olabilir miyim?Yahu ne alaka konuyu takmaya gerek yok diyor yorum yazdığım kişi . Ayrıca ben hala inanmiyorum herhangi birinin bu mesaja tepkisiz kalacağına . Sen dedin ki eşim yanlislikla gelmiş olabileceğini düşünür . Orada konu kapanır umursamayiz dediğini hatirlamiyorum . Neden hakaret edeyim ben bu kadar guvene inanmıyorum . Herkeste bu kim diye sorar . Yorumu alintiladigim kişi sen kocan olmasa umursamazdin diyor . Sana böyle bir cevap yazmak istesem neden alintilamayim ?
Bu konuda ben ve eşim takmayız diyen tek kişi benim. 1-2 kişi de sadece beni desteklemiş o kadar. Yani 4-5-6. Kişiler yok. O yüzden bana geldiğini anlamış olabilir miyim?
Eşime her mesajda tekrar tekrar soruyorum. Bak beni dövmez misin? En azından hakaret et yahu falan diye. Yok. Bana güveni tam. Allah şaşırtmasın.
Konu aslında şu. Karşı taraf her türlü manyak olabilir. Onlar bizi bağlamaz. Cezalarını da çekiyorlar zaten. Ben sadece bir kadının eşim bana bir şey yapabilir tedirginliği yaşamasına üzüldüm. Ben aynı tedirginliği yaşasaydım evli kalamazdım. Bu kadar basit aslında. Ve kocama mesaj gelse saldırmazdım. Çok net. İsterse gecenin 2sinde gelsin. Önce sorarım ya. Sormadan kim kime saldırır bu ne biçim evlilik.
Her şeyi geçtim, Valla kusura bakmayın gecenin köründe kimsenin haddine değil beni uykumdan etmek. Hem de böyle bir sebepten dolayı. Ben, kardeşimi bile aramam o saatte.Yani konuyu ele alis biçiminiz ve örnekleriniz o kadar değişik ki ne desem bilemedim. Verdiğiniz hayatta kalma örneği ile sadece sinirlenip sorgulamadan şiddet hatta cinayet teşebbüsü kıyası birbirinden tamamen farklı şeyler. Bence dünyanın en gereksiz işine girişip hem özel hayatınızda hem burada yeterince mesai harcamissiniz bu olaya. Bu kadar önem vermenizin altında ben de anlık eşten çekinme olduğunu düşünüyorum. Eşi buna takmayacak birinin gündemine girmezdi bu olay.
Nau adam kadına saldirmamis olayda saldıran yok farkında mısın ? Eşime sorduğumda çok ofkelenirim hayırdır kim bu diye bagiririm dedi . Bir tepki yani gecenin bu vaktinde kim bu tepkisi. Döver mısın diye sormadım dovecegini de düşünmedim eşimin konu sahibin de eşi dovmemis farkındaysan . Mesele bu değil zaten . Bana sordun dedi çıldıririm saldirabilirdim diye çünkü ben bir erkeği olduremem ya hani . Benim her tarafımı yaran kedimi kendimden uzaklaşırken dikkat eden insanim ben daha önce hiç kimseye şiddet göstermedim ama evet yapabilirim . Verdiğim cevapta neye alındın anlamadım . Bak ikidir alintiliyorsun cevap veriyorum . Takılmayız onemsemeyiz geçer gideriz cevabı bana tekrar ediyorum "bana" mantıkli gelmiyor . Olay bir insanın başına gelse bu toplumun yüzde 99 unun evinde gece vakti büyük patlama yaşanır .Bu konuda ben ve eşim takmayız diyen tek kişi benim. 1-2 kişi de sadece beni desteklemiş o kadar. Yani 4-5-6. Kişiler yok. O yüzden bana geldiğini anlamış olabilir miyim?
Eşime her mesajda tekrar tekrar soruyorum. Bak beni dövmez misin? En azından hakaret et yahu falan diye. Yok. Bana güveni tam. Allah şaşırtmasın.
Konu aslında şu. Karşı taraf her türlü manyak olabilir. Onlar bizi bağlamaz. Cezalarını da çekiyorlar zaten. Ben sadece bir kadının eşim bana bir şey yapabilir tedirginliği yaşamasına üzüldüm. Ben aynı tedirginliği yaşasaydım evli kalamazdım. Bu kadar basit aslında. Ve kocama mesaj gelse saldırmazdım. Çok net. İsterse gecenin 2sinde gelsin. Önce sorarım ya. Sormadan kim kime saldırır bu ne biçim evlilik.
Nau adam kadına saldirmamis olayda saldıran yok farkında mısın ? Eşime sorduğumda çok ofkelenirim hayırdır kim bu diye bagiririm dedi . Bir tepki yani gecenin bu vaktinde kim bu tepkisi. Döver mısın diye sormadım dovecegini de düşünmedim eşimin konu sahibin de eşi dovmemis farkındaysan . Mesele bu değil zaten . Bana sordun dedi çıldıririm saldirabilirdim diye çünkü ben bir erkeği olduremem ya hani . Benim her tarafımı yaran kedimi kendimden uzaklaşırken dikkat eden insanim ben daha önce hiç kimseye şiddet göstermedim ama evet yapabilirim . Verdiğim cevapta neye alındın anlamadım . Bak ikidir alintiliyorsun cevap veriyorum . Takılmayız onemsemeyiz geçer gideriz cevabı bana tekrar ediyorum "bana" mantıkli gelmiyor . Olay bir insanın başına gelse bu toplumun yüzde 99 unun evinde gece vakti büyük patlama yaşanır .
Çünkü evli birinin başka kadın veya erkek biriyle seks yapmış olması normal karşılanmaz ve evet evde biri birine zarar verebilir. Yani bilemiyorum toplumun hangi kesiminde aman boşver takmayalim densin . Konu sahibine mesaj atan numara kayıtlı , atan kişi adamın meslektaşı , seninle seks yaptım bu yeni numaram beni unuttun mu diye foto atıyor aloooohani yanlış numara olamaz ve ben yine eminim ki bu olay senin de başına gelse bu kim diye eşine bagirirsin ve eşin sana bağırır bak en iyi ihtimalle bu olur . Çünkü çok insanı bir tepkidir . Hayatım sen biriyle seks yaptin da hatırlamıyor musun aşkım benim demez kimse . O yüzden niye sana hakaret edeyim laf sokayım bacım . Sevdiğim de bir uyesin bak başkası olsa bu kadar cümle kurmam. Alindiysan kusura bakma
Şekerim bu ülke dünyanın en sinirli ikinci ülkesi çok yanlış yerdesin Welcome to cehennemToplumun kalan yüzde birlik şiddet yanlısı olmayan ve bunu normalleştirmeyen kesimi burada mı? Sizlerle yaşamak istiyorum
Not: Sen de sevdiğim bir üyesin.
Ya sizin kişisel olarak yaptığınız şey zaten beni ilgilendirmez. Vakit kaybı da stres de bir sürü kişiye olayı anlatmak zorunda kalmak da sizin başınıza gelen şeyler olduğu için benim o konuda bir vay niye yaptın demişliğim yok. Diğer üyeyle 'insanlık hali kim olsa ters tepki verebilirdi' ve 'depremde de eşya aldık hırsızlık yapmayı da kimse beklemezdi' gibi 2 yorum yapmanıza itiraz ettim. Çünkü hayır herkes uyku sersemi de olsa dediğiniz tepkiyi vermezdi, biz vermezdik mesela. Ve hayatta kalmak için yapılan bir şey ile psikopat birinin yapacağı dayak cinayet işini kıyaslamanız yanlış orneklerdi. Bana göre saçma olup size göre gerekli bir vakit olan bu durumun altında yatan sebebin eş farkı olduğunu vurguladım.Her şeyi geçtim, Valla kusura bakmayın gecenin köründe kimsenin haddine değil beni uykumdan etmek. Hem de böyle bir sebepten dolayı. Ben, kardeşimi bile aramam o saatte.
Boşanmak yerine, kapı kapı kocişinin sevgilisini arayan ve bunu konuyla alakasız bir evli bayana yapan bir D*ngalak elbet cezasız kalamazdı.
Dün bana denk geldi, bugün Allah bilir kime denk gelip nelere sebep olurdu?
Kime göre? Neye göre gereksiz? Şahsımın vermiş olduğu en adil karar, zaman tasarrufum ise bana aittir. Kimseye sormak düşüncesinde değilim.
Ya ben de şu gece arayan kadın var ya o tip biriyim. Zamanında çok deliliklerim olmuştur. Ne büyük salaklık ama. Ama genelde benimle iyi konuşurdu kadınlar ya. Ergenken bi kadına babamın konuştuğu kadına benziyorsun falan demiştim.muhabbet falan etmiştik. Bi kere de birinin eşine yazmıştım ama görmeden sildim. Valla sinir anımda aklım başımdan gider tam malımdır ve genelde pişman olurum. Ya babam yüzünden çok rezil durumlara düşkünlüğüm var. Kocama da travmalarım yüzünden çok çektirmişliğim var. Arada kaynayan ablalar vardı kimse beni çok ciddiye almazdı ya. İyi bir şey değil tabi akıl baştan gidiyor kadın umarım bir gün yaptığı şeyin büyük sorunlara yol açabileceğini anlar konu sahibi bu konuda haklı. Her erkek iyi insan değil çok psikopat insanlar var. Ama bu büyük nefreti anlayamadım. Kocişkosu anlamasın diye gece aramıştır ne ya senaryo yazmışsınız.
Papatya, bir de yazışmanın cuk oturması zaten olayın şeklini değiştiriyor. Numara ben de kayıtlı ve konum atmışım adama.Nau adam kadına saldirmamis olayda saldıran yok farkında mısın ? Eşime sorduğumda çok ofkelenirim hayırdır kim bu diye bagiririm dedi . Bir tepki yani gecenin bu vaktinde kim bu tepkisi. Döver mısın diye sormadım dovecegini de düşünmedim eşimin konu sahibin de eşi dovmemis farkındaysan . Mesele bu değil zaten . Bana sordun dedi çıldıririm saldirabilirdim diye çünkü ben bir erkeği olduremem ya hani . Benim her tarafımı yaran kedimi kendimden uzaklaşırken dikkat eden insanim ben daha önce hiç kimseye şiddet göstermedim ama evet yapabilirim . Verdiğim cevapta neye alındın anlamadım . Bak ikidir alintiliyorsun cevap veriyorum . Takılmayız onemsemeyiz geçer gideriz cevabı bana tekrar ediyorum "bana" mantıkli gelmiyor . Olay bir insanın başına gelse bu toplumun yüzde 99 unun evinde gece vakti büyük patlama yaşanır .
Çünkü evli birinin başka kadın veya erkek biriyle seks yapmış olması normal karşılanmaz ve evet evde biri birine zarar verebilir. Yani bilemiyorum toplumun hangi kesiminde aman boşver takmayalim densin . Konu sahibine mesaj atan numara kayıtlı , atan kişi adamın meslektaşı , seninle seks yaptım bu yeni numaram beni unuttun mu diye foto atıyor aloooohani yanlış numara olamaz ve ben yine eminim ki bu olay senin de başına gelse bu kim diye eşine bagirirsin ve eşin sana bağırır bak en iyi ihtimalle bu olur . Çünkü çok insanı bir tepkidir . Hayatım sen biriyle seks yaptin da hatırlamıyor musun aşkım benim demez kimse . O yüzden niye sana hakaret edeyim laf sokayım bacım . Sevdiğim de bir uyesin bak başkası olsa bu kadar cümle kurmam. Alindiysan kusura bakma