GECE TELEFONLA ARANDIM SİNİRDEN UYUYAMADIM.

Sordum. Hatta direkt ss attım. Bir iş olduğunu düşünürdüm ama beni aldattığını asla düşünmezdim dedi
Nau eşimin iş yerinde üç tane belalısı var üç kız hele biri hiç iş bilmiyor sürekli mesaj atar bak sürekli telefon ötüyor. Kızları bir görsen hepsi Z kuşağı toplantılarında bazen ses duyuyorum yani o kadar lakayt insanlar ki . Bazen akşam dışarda takilirlar geçen yılbaşı çekilişi yapmışlar gidip kızlardan birine hediye aldık akşam kutlayacaklar yani bak ben rahat bir kadın sayılırım ama gecenin bir yarısı kocama biri diyecek ki seninle seks yaptık boğazlarım adamı

Tamam peki. Siz kendinizden bile emin değilken 2.kişilerden emin olamamanız normal.

Tamam Zaren. Sen nasıl diyorsan öyle olsun. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi

Sordum. Hatta direkt ss attım. Bir iş olduğunu düşünürdüm ama beni aldattığını asla düşünmezdim dedi
İnsanlar eşlerini tanır ve ben de eşime güvenirim. Ama insan beşerdir şaşar. Bugüne kadar içimde en ufak bir şüphe olmadı, onunda olmadı ama ben bile görsem başka bir iş değil, gözle görünene odaklanırdım. Çoğunlukta benzer tepki verirdi buna eminim.

Her şey o kadar tuhaf ilerliyor ki... Normal zamanda telefonu zaten susmaz, hatta gece bile susmaz çok kez. Bir gün olsun böyle bir tepki vermedim. 2 yıl önce kendi işi ile alakalı bir eskort aradı (muhbir gibi) o kısımda bile aklıma kolluk eskort geldi, konuştular vs. Wp.tan konuştukları ile alakalı şeyler attı. Ne eskortu bu? Dedim. Bildiğin eskort dedi. Ama yani konuşma, yazışmaları (wp. Ss atmış) kadının yaptığı işten bağımsızdı. "Hı iyi o zaman" dedim. Zaten farklı tepki vermem saçmaydı.

O kısmı beni ilgilendirmezdi bir şekilde iş birliği gibiydi. Ama normal bir kadın arasa bunlar gerçekleşse "haa iyi o zaman" demezdim.

Tamam Zaren. Sen nasıl diyorsan öyle olsun. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi
konuya dahil olmak polemik yaratip konuyu baska yerlere cekmek istemiyorum ama bu kadar naif bir yasam surdurmeyi bu ulkede nasil becerebildiginizi merak ediyorum Nau?

Yani Medcezir dizisindeki gibi kapali devre bir sitede buyuyup, o bolgeden biriyle evlenip yaşlanmıyorsaniz, okulu ayni yerde okuyup, dikenli tellerin ardinda ultra steril bir hayatiniz yoksa Zaren'in yasadigi korkuyu anlamissinizdir diye dusunuyorum.

Kadın gece mesaj atmışki ben reelde bu kadına ve eşime birşey yapamam. Bari kadının kocası gece gece görsün kıyamet kopsun, benim elim kirlenmeden intikamım alınsın. Yoksa konu sahibin dediği gibi gündüzde olabilirdi. Özellikle gece seçilmiş.

Anaam bir akrep burcu olaraktan bu yorumu okuyunca elim ayağım titredi yaw

Yok anlamadım, anlayamıyorum. Zaten nasıl bir coğrafyada yaşadığımız malum. O yüzden insan en azından eşine güvensin istiyorum. Yani bir gün sinirle beni vurur mu diye düşünseydim boşanırdım. Bu ihtimal ile yaşayamazdım ben ya...

Bunu anlama / anlamlandiramama durumunu yaşayabildiğiniz icin cok sanslisiniz o halde Ne guzel kendinize uygun bir secim yapmissiniz, mutlulugunuz daim olsun

Aslında problem karşıdaki kadının kötü niyeti.Herkes öyle ya da böyle yanındaki kocadan emindir ama karşıdaki kadın mesaj attığı kadının kocasının nasıl biri olduğunu bilmiyor sexs yaptık diye mesaj atıyor bunu kocası görsün kadını dôvsün hatta öldürsün istiyor.Gece gece mesaj atması aslında tamamen bu niyette olduğunun kanıtı.....

Ben hala bu kadar saçma bir olay belli ki sizinle ilgili değilken hayatınızda yer kaplıyor diye şaşırıyorum. Bizim başımıza gelse of salak mi nedir der engelleriz. Uyku sersemi de olsa olay olmaz. Ya eşi manyak birine denk gelseydi diyip de işin peşine düşmem çünkü manyakla da evlenmesinler bana ne. İnsanlık hali durumuna da inanmıyorum o noktada nau ile aynı düşünüyorum. Tabi ki siz kendinize uygun olanı yapın, altında prensipler de olabilir ama benim uykum ve vaktim çok kıymetli, biraz da tembelim o yüzden anlayamıyorum

Nau zaten eşlerimize güveniyoruz ama insanın bir eşref saati, bir eşşek saati var derler ya. Ben, bizim ailenin genel durumu, yetiştirilme, huy vs. Daha sakin yapıdayımdır. Hıı ağır atın tekmesi olayı vardır.

Hani genelde normal hayatımda kriz dönemlerini sakin yönetirim. Amaaa amaaa böyle bir durumda sakin kalamazdım net. Sonrası eşim açısından onur kırıcı olurdu, toplamakta zor.

Eşim normal hayatında hödük, saygısız bir tip değil. Aksine "iyikim" derim. Daha geçen kuzenimle görüşüyoruz "Zaren, hayatta hep dört ayak üzerine düşüyorsun" dedi güldüm eşimden dolayı. Çünkü kendi ailesi, benim ailem vs. Çok saygılı birisi. Ailem hele aşırı sever.

Ama böyle ciddi bir durumda insan napacağını şaşırır. Olay gerçek gibi lanse ediliyor, hem de bir meslektaşı ile. Hem aldatma, hem itibarsızlaşma bunlar korkuç şeyler.

Eskiden çalıştığım yere hükümlü veriyorlardı. Cidden sorunlu tipte geliyordu ve nadide olsa suçlar alakasız tiplerde vardı. Mesela bir cinsiyet değiştiren birey vardı, suça karışmış. O kadar iyi bir insandı ki sırf bu sebepten merak edip sormuştum. Öyle şeyler anlattı ki bana, çok ciddi haklıydı hatta hikayesi halen zihnimden silinmedi.

Normalde hepsine sormuyorum ama böyle iyi, saygılı, güzel bir insanın bu hale düşmesi ilgimi çekmişti. Bu suçu işlememiş olsa idi, bana sorsalar asla yapmaz derdim. Denetimli serbestlikten imza almaya gelenler bile çok severdi onu.

Bizler robot değiliz. Potansiyel suçluda değiliz ama bazen öyle durumlar var ki insan istemeden bu duruma girebilir.

Aynı vakada ne bileyim eşime bir seyle vursam, eşim beni tanıyanlar anlatsa "Yok canım hayatta yapmaz o" derlerdi.

Yani her an kocam beni öldürür, döver diye korkan birisi değilim. Ben dahil bir cinnete bakar kusura bakmayın.

Bacım bende hoşlanmıyorum çok fazla da ortamda şimdi düşünsene ayrık otu gibi eşim olmasa velisi gibi izin mi vermeyeyim . Yapacaksa zaten yapacak Allah'a emanet artık Kemal'im yapmaz diye umuyorum
Bacım öylede ortamda öyle kızlar varsa gitmeyiversin. Şimdi bir de yılbaşı giyimler kusamlar abartılı abartılı

Ben normalleştiremiyorum Zeren. Potansiyel yoksa yapmaz. Sen mutluysan diyecek sözüm yok.

Ben normalleştiremiyorum Zeren. Potansiyel yoksa yapmaz. Sen mutluysan diyecek sözüm yok.
Nau, biz normalde hırsız mıydık? Depremde A10*** yıkılmıştı. Çocuğum aç, yollar kapalı almak mı? Çalmak mı? Nerdeyse donla çıkmışın para yok, banka yok. Olsa bile alacak yer yok. Bisküvi, su aldık. Yani hırsızlık potansiyelim varmış mı?

Tecavüze uğrayan, çocuğu zarar gören bir kadın veya erkek, karşıdakini vursa, kesse potansiyeli mı varmış? Allah muhafaza çocuğuma biri bir şey yapsa hukuk yoluna gidecek kadar sakin kalmam, anlık katil olma ihtimalim %10000

Yapma Allah aşkına Nau, bu kadar suç işleyenlerin düşükte olsa bir dilimi buna sürüklenmiştir. (Yukarıdaki örnekler)

Şu forumda çocuğum aç, hırsızlık yapmam (afet vb.) Veya çocuğuma birisi yanımda veya ulaşabileceğim şekilde zarar verse, oturur mahkeme beklerim diye bir tane "Anne" göster bana.

Buna göre o zaman hepimizin potansiyeli var.

Size katılıyorum sonuna kadar. Anlık gözü dönecek korkusu olmasın hiçbir kadının, kimse hak etmiyor aldatsa bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…