Gece sütyenle yatıyorum

eve gelir gelmez ilk işim ondan kurtulmak oluyo.
Misafirlikte bile olsam çıkartır uyurum ya,alışma meselesi bi yerde..
benim ev arkadaşım -göğüslerinin de maşallahı var- hayatta çıkartamazdı.Bi de çok büyük olduğu için sarkma korkusu yaşardı, "yer çekimi diye bişey var" diyip dururdu:)
bi sene aynı evde yaşadık,onu da alıştırdım südyensiz yaşamaya.
bi kere alışınca daha onunla uyuyamazsın zaten.Bence sen de at südyenleri
göğüslere fora

Bir defa sütyensiz yatayım dedim ertesi sabah çıkarken takmayı unutmuşum. Bütün gün montla oturmak zorunda kalmıştım dershanede

Sabahları ekstra hamle yapmaya alışamadığından olmuş. Çok güldüm buna ya

Bir defa sütyensiz yatayım dedim ertesi sabah çıkarken takmayı unutmuşum. Bütün gün montla oturmak zorunda kalmıştım dershanede

haha sen de bendensin
ben de hep unutuyodum çıkarken sonra montla oturmak zorunda kalıyodum
artık çıkarmıyorum bu yüzden

valla biri öyle diyo biri böyle birşeyler biliyorlar ya illa kafamızı karıştıracaklar.

Ben sütyen kullanmayı hiç sevmem ne zaman çıkarıp yatsam bir bakıyorum annem elinde arkamdan koşuşturuyo
ben onun kadar sarkmasından korkmuyorum

Sudyen hiç takılmazsa göğüsler sarkar
Günde 10-12 saatten fazla südyen takmamak gerekiyormuş
Yani günün yarısını südyenli yarısını südyensiz geçirmemiz gerek
Gece yatarken takmamak gerekli

Her şeyin azı zarar çoğu zarar öyle değil mi

bu arada sütyenle yatınca mı sarkıyomuş
asıl sütyen takmayınca sarkar diyolardı bi ara benim kafam karıştı

valla kanka kim o kadar hesap kitap yapacak amaaaaaan ne zor valla bu kadın olmak

peki bu bez suteynlerde mesela 75 80 b veya c kap kullanıom sungerlı ıcınde dolgu yok
bezdedemı aynı beden gıyılıyor

benim aldıklarım sadece bedenli yani s - m - l gibi ama licralı oldugu için lombür lömbür dolaşmıyosun ama bogmuyoda normal sütyen gibi degil 75 80 yok canım

bu arada sütyenle yatınca mı sarkıyomuş
asıl sütyen takmayınca sarkar diyolardı bi ara benim kafam karıştı

hem annemin sözlerini hem de mantıklı düşünecek olursan bence takmamak sarkıtır :92:

Son düzenleme:

sımdı benım sole bır sorunum var ıkı gogsum arasında 2 cm bırı asya bırı yukarı orantısız ucları belkıde ondan
bıde sutyen cıkardımda agrıyor

aynen aynen bende senin gibiyim giysiyle bile yatamam sadece çıtçıtlı bodyle yatarım çok soguksa altınada bi şort başkaları gibi gecelik falan asla giyemem kefen gibi dolanıyo her yerime tööbe tööbe yaa .. ve aynen eve girince ilk işim sütyeni çıkarmak olurr

hem annemin sözlerini hem de mantıklı düşünecek olursan bence takmamak sarkıtır :92:

bana da öyle geliyo hazalcım
sağlık açısından zararı olabilir hava alması vs için
ama sarkma konusunda sütyen takmayınca daha çok sarkar bence

Son düzenleme:

annen kostuyor mu :))))))) heheheheheheh

sımdı benım sole bır sorunum var ıkı gogsum arasında 2 cm bırı asya bırı yukarı orantısız ucları belkıde ondan
bıde sutyen cıkardımda agrıyor

Hm ilginç :44: ama gece yatarken takılı olmasının da zararlı olduğunu biliyoruz. Senin durumunu en iyisi bir doktora danışmak gerek :44:

hayatta duramam ilk işim çıkarmaktır valla bazen işten geliyorum üstümde oluyor eşim diyor evde sütyen mi takılır... çok biliyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…