Bir defa sütyensiz yatayım dedim ertesi sabah çıkarken takmayı unutmuşum. Bütün gün montla oturmak zorunda kalmıştım dershanede
Bir defa sütyensiz yatayım dedim ertesi sabah çıkarken takmayı unutmuşum. Bütün gün montla oturmak zorunda kalmıştım dershanede
nerdeyse burdakı arkadaşların bir çoğu gece yatarken bile sütyen kullanıyor.:44:
kızlar bu çooooookkk zararlı birşey.barı gece uyurken çıkarın.göğüslerinizin hava alması şart.
doktorlar kesinlikle uyarıyorlar sütyenle uyumayın diye.bir bildikleri vardır herhalde.
Sudyen hiç takılmazsa göğüsler sarkar
Günde 10-12 saatten fazla südyen takmamak gerekiyormuş
Yani günün yarısını südyenli yarısını südyensiz geçirmemiz gerek
Gece yatarken takmamak gerekli
Her şeyin azı zarar çoğu zarar öyle değil mi
valla kanka kim o kadar hesap kitap yapacak amaaaaaan ne zor valla bu kadın olmak
peki bu bez suteynlerde mesela 75 80 b veya c kap kullanıom sungerlı ıcınde dolgu yok
bezdedemı aynı beden gıyılıyor
bu arada sütyenle yatınca mı sarkıyomuş
asıl sütyen takmayınca sarkar diyolardı bi ara benim kafam karıştı
Sudyen hiç takılmazsa göğüsler sarkar
Günde 10-12 saatten fazla südyen takmamak gerekiyormuş
Yani günün yarısını südyenli yarısını südyensiz geçirmemiz gerek
Gece yatarken takmamak gerekli
Her şeyin azı zarar çoğu zarar öyle değil mi
sütyenle yatarsam bütün gece boyle olurum.:84::84::84:
ben kıyafetle bıle yatamam , dısardan eve geldgım gıbıde ılk ısım sutyenımı cıkartmak olur.
sutyenle yatmak sarkmayı engellemez hatta daha bıle zararlı sutyen.
hem annemin sözlerini hem de mantıklı düşünecek olursan bence takmamak sarkıtır :92:
sımdı benım sole bır sorunum var ıkı gogsum arasında 2 cm bırı asya bırı yukarı orantısızucları belkıde ondan
bıde sutyen cıkardımda agrıyor
valla biri öyle diyo biri böyle birşeyler biliyorlar ya illa kafamızı karıştıracaklar.
Ben sütyen kullanmayı hiç sevmem ne zaman çıkarıp yatsam bir bakıyorum annem elinde arkamdan koşuşturuyo
ben onun kadar sarkmasından korkmuyorum
eheh canım zaten günde 8-10 saat uyuyoruz işte uyurken takmazsak sıkıntı kalmaz
sımdı benım sole bır sorunum var ıkı gogsum arasında 2 cm bırı asya bırı yukarı orantısızucları belkıde ondan
bıde sutyen cıkardımda agrıyor
benim aldıklarım sadece bedenli yani s - m - l gibi ama licralı oldugu için lombür lömbür dolaşmıyosun ama bogmuyoda normal sütyen gibi degil 75 80 yok canım