Gece sütyenle yatıyorum

kendimi bildim bileli sütyensiz yatarım,çok sıkar beni sütyen

bende sütyenle yatarım.ünideyken oda arkadaşım sütyensiz yatıyordu bi kaç defa denedim ama çok acıdılar o yüzden bi daha yatmadım sütyensiz.bende de sarkar düşüncesi var ama büyüdükçe biraz daha sarkıyolar önleyemezsin sarkmasını.onlar büyümek isterse büyür zaten cnm sütyen o kadar engellemez büyümelerini öyle olsaydı benimkiler hiç büyümezdi

kesinlikle rahat edemem sütyenle
hatta eve gelince penye sütyen takarım daha rahat olayım diye
bir zararı olacağını sanmıyorum

Duruma göre değişir aslında.
Sütyenlerim pek kıymetlidir,bana rahatsızlık vermezler.
Ancak arada bir sütyensiz yatmak da iyidir,değişiklik güzeldir!

Hayatta yatamam sütyenle ohh sele serpee rahatttt
Çok şükür de ikiside dimdik sarkma yokk

Son düzenleme:
ben her gece çıkarmıyorum
bazen sütyenle bazende sütyensiz uyuyorum.
tabi ki sütyensiz uyumak çooook daha rahat
ama ben evlendikten sonra göğüslerimin şekli çok bozuldu
büyüdü ve sarktı malesef
psikolojik herhalde ama bende daha çok sarkmasın diye bazen çıkarmıyorum işte

Sütyenle yatmak tabii ki zararlı. Günde 12 saatten fazla takılmamalı sütyen. Bu konuda araştırmalar var. Göğüs kanserinin sebeplerinden biridir aralıksız olarak takmak. Ayrıca sarkıklığı da bir faydası yok. Göğüslere destek olan kas dokusunun gelişmesini engellediği için aksine daha çok zararı var sütyen takmanın.

Sağlıklı kan dolaşımı için gece yatarken sutyen takılmamalıdır
Ayrıca hiç çıkarmayınca göğüs kasları da zayıflar ve sarkma hızlanır
Sutyen,korse her türlü sıkan aksesuar kas zayıflığına sebep olur, alışmak zor gelebilir ama yatarken çıkartın

canım sütyensiz yatmak daha sağlıklı kesinlikle bununla ilgili tvde bi röportaj izlemiştim ben hep çıkartırım :)

bende cok korkuyorm damarları sıkıyormus gous altı

Alıştırman lazım kendini sütyensiz yatmaya. Bende ortaokul-lise zamanlarında sütyenle yatardım sonra alıştırdım kendimi. O günden bu yana eve gelince ilk işim sütyeni çıkartmak olur.

Bu Mehmet Öz, ne kadar doğru bir adamdır ben bilmem ama bu konuyu programında işledi, gece sütyen ile yatmanın göğüsün sarkmasına karşı kesinlikle bir faydası olmadığını söyledi.

Gerçekten sütyen ile daha rahat mı yatıyorsunuz? Bu nasıl mümkünya. Ben de hiç dolgulu giymediğim halde asla sütyen ile uyuyayamam, çok rahatsız...lastikleri sıkar en azından bu meretlerin.

ay ne bılım sutyensız bırı anyada bırı konyada mısaılı gelıyor
onu gec takmayınca agrı oluyor ufffff bılmıyorum
sutyen bakıyım ben bı bez

Ben de sütyensiz yatamam asla, illa takarım..
Sırf yattığım için değil, normal günlük hayatta da , evde vs.. hiç çıkarmam :)
Zararını duymuştum ama rahat edemiyorum, o kadar da büyük değiller aslında .. :)

pekı takmadıgınızda agrınız oluyor mu

pekı takmadıgınızda agrınız oluyor mu

Pek takmadığımı hatırlamam, ağrı değil de ortası pişik oluyor sürekli taktığım için ..
Kremim var gün aşırı sürüyorum, bundan başka bir sorunla karşılaşmadım henüz ..

Pek takmadığımı hatırlamam, ağrı değil de ortası pişik oluyor sürekli taktığım için ..
Kremim var gün aşırı sürüyorum, bundan başka bir sorunla karşılaşmadım henüz ..

ben suteynsız yatamıorm ama korkuyorm cıkarınca asya dogru agrıyo cekılıyor sankı 80 b kap takıyorm cok buyuk de degıl

ben suteynsız yatamıorm ama korkuyorm cıkarınca asya dogru agrıyo cekılıyor sankı 80 b kap takıyorm cok buyuk de degıl

Evet, o kadar büyük değilmiş hakikaten..
Rahat bırakın kendinizi...
Takıntı yapmışsınız gibi geldi, kolaylıklar diliyorum .. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…